O kur kitos dingo? Gal vis dar švenčia Naujus metus
Grįš prisišventusios
Aš tai po švencių niekaip negrįžtu į rėžimą, vis valgyt noriu, skrandis išsitampė 😁
kaip kitos? Kaip atšventėte?
Šiandien echoskopiją apturėjau. Mmm nežinau kada sulauksiu, dar savaitėlę liepė luktelėti. Gleivinė gan plona, abejose kiaušidėsi daug mažų folių, o jau 62 cd. niekas neauga. Bent jau dešinioji kiaušidė pasidarė panašaus dydžio į kairiąją, nes visad būdavo labai išdidėjusi. O su gimda viskas tvarkoje patarė vėl KT panaudoti. Žodžiu tragedija tas mano ciklas.
<p>O aš šiandien buvau pirmam pasimatyme 😊 širdelė plaka, laikas atitinka 😊</p>
7 savaites ir diena? Lygiai kaip mano
Vaje vaje, kaip dziugu uz tave
as cia, niekur nedingusi.. siaip upo nera .
Lokysta kaip fainiai!! o ir nagai pas tamstele vaje kokie grazus
Sveikos merginos seniai jau buvau užsukus čia gal kuri ir pamenat mane tada po to melagingo gan ryškaus vaiduoklio taip nusivyliau nedariau ilgai nt bet darbuotis darbavomes tik rezultato ner iki siol jau ir pas gine buvau apziurejo echo tipo viskas ok patarė kada geriausiai darbuotis bet vistiek nieko matyt pasenau jau sy mėnesy bandysiu pirktis ov testus.noreciau vėl į jūsų sarasiuka patekti jei priimsit mano dabar nelaukiamos mm turetu būti 01.28
Tiesa bandziau perskaityti jūsų susirasinejimus labai daug bet jau į pabaiga skaitymo ir sveikinu visas tapusias labai smagu ir duoda optimizmo mums visoms ypač kurios gan ilgai planavo ir lauke
Priimam visas norinčias
12.25 Gintare0820 nelaukia mmm- laukia kaledines dovanos
01-.... _mimozza_ lauks mmm
01-05 Garbanelele nelaukia mmm
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
01.12 Sange nelaukia mmm
01.14 pegile laukia II
01.23 finy labai laukia mmm
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
Lauralina žinoma, kad priimam. Kuo daugiau tuo smagiau
Aciu merginos galvoju reikia gal prasivalyti organizmą sveikai pasimaitinti ir vyrą salotom pamaitinciau ne jei rimtai kokiu sakiau žaliu kokteiliuku atsisakyti cukraus nu zodziu kazka reikia daryti nes laikas bėga ypač man jau pavasary 40m o pagranduko norim ir viskas turbut as seniausia čia