Reiktų gal ir sportuot, bet taip tingiu, o db dar ir sergu
Gintare, nepergyvenk viskas ok. Kai savaitę vėluos bus jau ryškus sako jei vėlai rodo testas bus berniukas
Gintare nesinervuok viskas bus gerai pasidarysi ta elektroniny ir parodys sav ten o siaip jeigu pas jus daro krauja gali ir jy pasidaryti ir bus ramiau o po sav viska pakartok ir matysi kaip auga
kad darytu krauja- turiu eit i poliklinika ir gaut siuntima vargas grynas.. bandysiu dar sia savaite su testais zaist..bet jeigu neryskes, o mmm nesirodys- eisiu pas ginekologe aiskintis tik nervina, nes nezinau ar galiu sportuot, ar jau sakyt MB ar ne.. ar vartot alkoholo ar ne ir t.t.t.t.t.t nu vienu zodziu
Mimoza ir man svoris pradėjo didėt, visada kai pradedu gert kokius papildus ar vitaminus ima augt apetitas, vat ir pasekmės.
Gintare, nepergyvenk viskas ok. Kai savaitę vėluos bus jau ryškus sako jei vėlai rodo testas bus berniukas
ane? mes su MB jau sugalvoja varda mergaitei, o berniukui niekaip nesugalvojam
Nu ***** ir kainos lietuvoj sakes uzsieny uz du moki pigiau nei cia uz viena susinervinau kas cia do salis ta lietuva seniai jau noriu isvaziuoti is cia bet MB patriotas blyn ir bendrauti nebelike galiu pasakyti su kuom visi isvazineje,kaip jy ikalbeti nzn
Nu ir viskas mimozza sutariam rimtai nuo ryt ir vsio abi bus smagiau mest man tai reiktu kokia bent 10 numesti o siaip tai ir 20 nepamaisytu
Man ir reiktų bent 10 atsikratyti 😊 oki, startuojam nuo ryt, nes aš kai bandau viena vis laukiu pirmadienio
Mimoza ir man svoris pradėjo didėt, visada kai pradedu gert kokius papildus ar vitaminus ima augt apetitas, vat ir pasekmės.
Junkis prie mūsų ir nuo ryt susiimam
</p></div></blockquote><p>Junkis prie mūsų ir nuo ryt susiimam </p>
Hm o ką darysim, kokios dietos imamės?
As va katik pasidariau elektroniny neigiamas gal dar per anksti nes iki mmm dar 5 ,6d nu bet mane kaip nervina ta nezinia nebegaliu nervai nelaiko isvien sedziu forumuose nieko kito negaliu galvoti kazkokia sy cikla nekantri pasidariau visai,kazkaip ta krutine sunki maudzia ir pilvo apacia tempia nuo OV tai ir prisisvaigau cia blyn
Ankstesnėse temose merginos buvo ištyrinėjusios, kad elektroninis NT retai kada parodo teigiamą, jei iki mmm dar kelios dienos. Jie mažiau jautrūs pasirodo. Tai dar taip nesinervink, nesveika . Suprantu kaip nekantru, man iki mmm dar kokios 10 dienų bet jau spirgu, labai tikiuosi. Vis prisigalvoju, kad va labai bėrė, tai gal hormonai kažką pasireguliavo. Nors gali būti, kad vėl verksiu. Na bet... .
Priimkit ir mane į kompaniją svoriui mesti. Aš bevalė totali, didelės bėdos nėra, bet taip ir nesusitaikiau, kad formos kiek pasikeitė po gimdymo. Gal nuo ryt atsisakom saldumynų, sausainių, bandelių?
Hm o ką darysim, kokios dietos imamės?
Šiaip jei kažko drąstiško nereikia tai kuo puikiausiai tinka atsisakyti saldumynų, baltų miltų, bulvių, įv. padažų, kečiupo. Padidinti vaisių, daržovių kiekius. Rytais ant tuščio išgerti 200 ml. šilto vandens. Valgyti 5 kartus per dieną. 3 pagrindiniai, 2 užkandžiai. Man pavyko per mėn apie 3 kg. atsikratyti be jokio vargo ir didelių pastangų. Aš turiu planelį užsisakiusi, jo lankiausi ankščiau, bet buvo sveikata sušlubavus tai paklydau, paskui pas MB išvykau ir išklydau visiškai iš kelio 🙈 Ir dar sugalvojau namuose pasportuoti. Man labai patiko Rūtos Beišytės treniruotės per youtube (Ruta Beisyte).
Garbanelele junkis drąsiai. Kuo daugiau tuo smagiau. Palaikysim viena kitą jei suklumpsim, padrąsinsim nesustoti. Bus manau tikrai smagu.
Šiaip jei kažko drąstiško nereikia tai kuo puikiausiai tinka atsisakyti saldumynų, baltų miltų, bulvių, įv. padažų, kečiupo. Padidinti vaisių, daržovių kiekius. Rytais ant tuščio išgerti 200 ml. šilto vandens. Valgyti 5 kartus per dieną. 3 pagrindiniai, 2 užkandžiai. Man pavyko per mėn apie 3 kg. atsikratyti be jokio vargo ir didelių pastangų. Aš turiu planelį užsisakiusi, jo lankiausi ankščiau, bet buvo sveikata sušlubavus tai paklydau, paskui pas MB išvykau ir išklydau visiškai iš kelio 🙈 Ir dar sugalvojau namuose pasportuoti. Man labai patiko Rūtos Beišytės treniruotės per youtube (Ruta Beisyte).
nu va, tai tu viska zinai