Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

01.07 -hal- nelaukia mmm

01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm

01.19 Gintare 0820 nelaukia mmm

01.23 finy labai laukia mmm

01.28 lauralina3 nelaukia mmm

02.03 _mimozza_ lauks mmm

02.04 Garbanelele laukia II

02.10 Sange nelaukia mmm

02.14 pegile laukia II

02.15 svajojanti27 nelaukia mmm

03.02 Airisė nelaukia mmm

Atsakyti
Ačiū smile.gif
QUOTE(_mimozza_ @ 2019 01 21, 07:19)
<p>Labas rytas, </p><p>Airisė, mano progesteronas buvo 0,27 nmol/L. Normos: folikulinėje fazėje 0,181-2,84. Ovuliac. fazėje 0,385-38,1. Liutein. fazėje 5,82-75,9. </p><p></p>
Oj, tikrai mažas. unsure.gif

Šiandien varau pas endokrinologę. Geriu hormoną mažinantį TTH. Gražiai pakrito, tad įdomu ar ir toliau reiks jį gerti.

Gražios dienos visoms. 4u.gif
Atsakyti

Ačiū smile.gif

QUOTE(_mimozza_ @ 2019 01 21, 07:19)
<p>Labas rytas, </p><p>Airisė, mano progesteronas buvo 0,27 nmol/L. Normos: folikulinėje fazėje 0,181-2,84. Ovuliac. fazėje 0,385-38,1. Liutein. fazėje 5,82-75,9. </p><p></p>
Oj, tikrai mažas. unsure.gif

Šiandien varau pas endokrinologę. Geriu hormoną mažinantį TTH. Gražiai pakrito, tad įdomu ar ir toliau reiks jį gerti.

Gražios dienos visoms. 4u.gif

sveika prisijungus  :4u:   as irgi geriu vaistus pamazint TTH  :4u:    linkiu kad kuo greiciau taptum  :nestuke​ 

Atsakyti

Hal ir LW  atsiliepkit!  :hmm:   :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :) finy as geriu cicle balance ir folio rugsty dar 400 o vyrui nupirkus vitaminus ten parasyta vaisingumui didinti spermatozoidu gamybai gerinti vaistininkes paklausiau ir dave bus matyt kaip cia jie pades ar ne  :hmm: o kaip gintare ar kartojai siandien nt?

Atsakyti

ne, nedariau nt siandien. Rytoj darysiu  :)   yra buve kad velavo mmm pora dienu, tai dar neskubu dziaugtis  :ax:   jeigu iki treciadienio nepasirodys tai viskas aisku  :bigsmile:​  

Atsakyti
Gintare, iš kur tokia ramybė? Aš būčiau neiškentus.
Aš folį geriu ir d vitaminą, folį liepė ginė ir vyrui duoti smile.gif
Galvoju ar verta kokius papildus pirkt ar ne rolleyes.gif
Šiandien varau pas giną, žiūrėsiu ką gero pasakys smile.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, kadangi matau, vis klausiančių apie vaisingas dienas, turiu el. knygą Taking charge of your fertility (anglų kalba), jeigu kuriai įdomu, galėsiu persiųsti, gal bus kam naudinga :)​ 

Atsakyti

Sveikos merginos,

Skaičiau kelis puslapius su įtampa ar pavyko kažkam pastoti :) Gintare, tikiu tavim ir laukiu labai gerų naujienų :)

Mes buvom su vyru išlėkę trumpam savaitgaliui į kitą šalį. Tai taip galva gerai prasivėdino. Pamiršau visus planavimus ir labai smagiai pasibuvom. Tokie fresh new dabar jaučiamės. Dirbam šį ciklą intensyviai, norisi suspėti į 2019 traukinuką :D 

Aš jau šiandien pradėsiu gadinti OV testus. Dabar yra 11cd. Įdomu kada ta mano ovuliacija vyksta :) 

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 21, 08:15)
<p>sveika prisijungus  4u.gif   as irgi geriu vaistus pamazint TTH  4u.gif    linkiu kad kuo greiciau taptum  nestuke.gif </p>
Ačiū! Laikau kumštukus ir už tave! smile.gif O kiek laiko geri jau?
QUOTE(Sange @ 2019 01 21, 11:54)
<p>Sveikos merginos,</p><p></p><p>Skaičiau kelis puslapius su įtampa ar pavyko kažkam pastoti smile.gif Gintare, tikiu tavim ir laukiu labai gerų naujienų smile.gif</p><p>Mes buvom su vyru išlėkę trumpam savaitgaliui į kitą šalį. Tai taip galva gerai prasivėdino. Pamiršau visus planavimus ir labai smagiai pasibuvom. Tokie fresh new dabar jaučiamės. Dirbam šį ciklą intensyviai, norisi suspėti į 2019 traukinuką biggrin.gif </p><p>Aš jau šiandien pradėsiu gadinti OV testus. Dabar yra 11cd. Įdomu kada ta mano ovuliacija vyksta smile.gif </p>
Atostogos yra gerai. Kad ir trumpos. Mes va su šeima lekiam šeštadienį savaitei į šiltus kraštus. Tai gerai kai yra apie ką galvoti. Ne vien apie planavimą. smile.gif Sėkmės ir jums, ir visom kurios laukia mažiukų. Tikiuosi ilgai temutėj neužsibūsim. biggrin.gif
Atsakyti
Atostogos yra gerai. Kad ir trumpos. Mes va su šeima lekiam šeštadienį savaitei į šiltus kraštus. Tai gerai kai yra apie ką galvoti. Ne vien apie planavimą. smile.gifSėkmės ir jums, ir visom kurios laukia mažiukų. Tikiuosi ilgai temutėj neužsibūsim. biggrin.gif

Atostogos tikrai yra labai didelis gėris, linkiu ir tau atsipalaiduoti ir gal pavyks kažkas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sange: 21 sausio 2019 - 13:50

Sange- kaip faina, kad atsipalaidavot uzsieny  :wub:   ir as noriuuuu  :rolleyes: 

Airise- geriu 2 menesius  :)  mano TSH buvo 3,6, tai ginekologe sake, kad norint pastot reikia kad butu maziau 2. pageriau menesi- nukrito iki 2,1. Tai sake, kad nekelsim dozes- kad gerai ir tiek  :)    kiek tavo? 

Atsakyti