Tas PRG čia kraujo tyrimas? 🤔
Aha, čia hormonas Progesteronas
Ačiū, mimozza, na su kraujo tyrimu gal dar palauksiu, nes dabar bus trečias ciklas. 😆
Va mano ov testai. Viršuje buvo pirmas kartas kai naudojau ot. Pradėjau testuotis nuo 14 cd. nes prieš tai ciklas truko 34 cd. Pagal programėlę rodė, kad O tuo metu turėjo būti 20 cd. Tuo metu matavau ir BKT, pirmas dvi dienas kilo temperatūra, o trečioje nukrito, kas rodo kad O neįvyko. Tada 27 cd pasidariau PRG kas patvirtino kad ovuliacija neįvyko, o jo pačio buvo labai mažai. Tad paskyrė man gerti duphastoną, nes ir mmm nereguliarios. O apačioje ot jau dabartiniai kai geriu duphastoną. Tai jaučiu vėl pasikartosiu PRG. Bus matyt ar jis nors kiek pakilęs po dviejų ciklų gėrimo.
[URL=https://www.part.lt/perziura/cc4359d1b33c2f0d5b4800753e1a8677796.jpg][/URL]
Labas Airisė Smagu, kad prisijungei 😊 o kada dabar nelauki mmm? Galėtume įtraukti į nelaukiančių sąrašėlį Finy, aš tik folinę šiuo metu geriu. Ankščiau gėriau Inofolic, bet nustojau gerti. Bet jei vėl pradėčiau gerti, tai šį syk rinkčiausi Cykle Balance. Vyras mano nieko nevartoja.
Kažin kur hal ir LW pradingo
O kodėl nebegeri? Ir kodėl kitokius rinktumeis?
Nežinau, pagailo pinigėlių matyt. Plius MB nešalia. Nors Ovuliavijos požymiai buvo aiškūs iš kart po KT gėrimo, bet neužkibo žirniukas. Tikėjausi, kad bent jau kiek pareguliuos mmm. Bet nepasiteisino. Plius rašo, kad reikalingas myo inositolis, o ant Inofolic pakuotės rašo kad jame yra paprastas inositolis. Tad tai pagrindinis rodiklis kodėl gerčiau Cykle balance. Nors jo kaina dar didesnė, nei Inofolic. Tik tiek kad kiekiai skiriasi CB užtenka 15 dienų, o Inofolic 10 dienų 🙈