Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 18, 10:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="svajojanti27" data-cid="72326491" data-time="1547801336"><div><p>Labas merginos, gintaryte suprantu tave, nes man ir pilvą skaudą pojūtis, kad bėga kažkas, lakstau į tuoleta kas 5 min. žiūrėti ar neprasidėjo. Vakar, kur dariau testą, buvau neišmetus, tai vakare užmečiau akį kažkas šmėstelėjo 🤔, šiandien vėl dariau, bet vėl iš pradžių balta, o po to lyg kažkas, bet čia sakau turbūt nuo to per didelio noro pamatyti. Nupaveikslavus mano tikrai nesimatytų. Nors vyras sakė, kad ir mato kažką  hmm.gif . Išdurnėt galima per tas dienas. Naktį sapnavau, kad susirgau  4u.gif​ </p></div></blockquote><p>o gal tikrai kazkas yra  4u.gif   as ir galvoju, gal labai noriu matyt tai matau...  ai, as jau apsiraminau ir ramiai laukiu mmm  huh.gif  </p><p>buvau pradejus galvot kaip pranesiu MB. Galvojau nupirkt dodziuka neutralios spalvos su kokiu nors uzrasu- as myliu teti, ar kazka panasaus  wub.gif   bet dar palauksiu su pirkiniais  biggrin.gif​ </p>

Aš irgi bodžiuką dovanojau wub.gif
svavojvanti, jei šmėžuoja gali būt jog kažkas ir yra. mirksiukas.gif
Nors merginos sako jog būna ir melagių, bet aš tokių neturėjau:)
Atsakyti

Aš irgi bodžiuką dovanojau wub.gif
svavojvanti, jei šmėžuoja gali būt jog kažkas ir yra. mirksiukas.gif
Nors merginos sako jog būna ir melagių, bet aš tokių neturėjau:)

na tai pas mane visi meluoja..  :hmm:   tik vienas buvo tuscias, tas kuris parodo anksti.. 

kokia buvo MB reakcija? Maniskis tai jautruolis, manau kad asara nubrauks..ir as is paskos tada  :D​  

Atsakyti

koks nerealus bodziukas yra HM! su uzrasu- Born in 2019  :wub:   ai, pirksiu, bus ateiciai  :D  :D  :D​  

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 18, 11:29)
<p>koks nerealus bodziukas yra HM! su uzrasu- Born in 2019  wub.gif   ai, pirksiu, bus ateiciai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif​  </p>

Ir per tris mėn turėsit tada susisukt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 18, 11:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72326523" data-time="1547803374"><div><p>Aš irgi bodžiuką dovanojau vartotojo įkelta nuotrauka
svavojvanti, jei šmėžuoja gali būt jog kažkas ir yra. vartotojo įkelta nuotrauka
Nors merginos sako jog būna ir melagių, bet aš tokių neturėjau:)</p></div></blockquote><p> na tai pas mane visi meluoja..  hmm.gif   tik vienas buvo tuscias, tas kuris parodo anksti.. </p><p>kokia buvo MB reakcija? Maniskis tai jautruolis, manau kad asara nubrauks..ir as is paskos tada  biggrin.gif​  </p>

Jis mame įtarinėjo nėščia, ypatingai tą dieną, nes buvo skubių reikalų, tai vis klausinėjo a ne nėščia, o kai įdaviau dovaną, sako čia nėštumo testas? bigsmile.gif vėliau kai parodžiau testą, kur neryškus vaiduoklis, sako, tai čia tik vienas brūkšnys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo finy: 18 sausio 2019 - 12:29

Ir per tris mėn turėsit tada susisukt biggrin.gif
Papildyta:
Jis mame įtarinėjo nėščia, ypatingai tą dieną, nes buvo skubių reikalų, tai vis klausinėjo a ne nėščia, o kai įdaviau dovaną, sako čia nėštumo testas? bigsmile.gifvėliau kai parodžiau testą, kur neryškus vaiduoklis, sako, tai čia tik vienas brūkšnys biggrin.gif

nu jo, reikes suktis kazkaip  :D  :D 

o as specialiai dabar nieko nesakau. Nieko nesakau apie vaiduokliukus. Priesingai sakau, kad ryt ateis mmm ir t.t. nes vis dar turiu vilti kad neateis ir jam nebutu jokio itarimo  :rolleyes:   per savaitgali manau paaiskes  :angel_not:​  

Atsakyti

gintare0820, 18 Sau 2019 - 10:51, parašė: per cia kai keliau anksciau tai nejo po to istrint..
Reikia ten užsiregistruoti, tada patogiau valdyti nuotraukas. Kai keli papraščiausiai reikia užsidėti taip varneles. Tada nuotrauka atsidurs tik tavo galerijoje, o ne bendroje. Nuėjus į vartotojo galeriją paspaudus ant traukos virš jos atriranda užrašas nustatymai. Jį paspaudus, atsiranda pasirinkimas ištrinti nuotrauką. Pasirenki taip ir nuotrauka ištrinta :)Priedas  Screenshot_20190118-123220.png   357,05KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti

ar matot ka?  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 18 sausio 2019 - 13:42

[URL=http://www.part.lt/perziura/c00e0f6c67305b170754b7107d200339815.jpg]c00e0f6c67305b170754b7107d200339815.jpg[/URL]

Atsakyti

vakar dienos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 18 sausio 2019 - 13:51

Gintaryte, o gal dar kaip ir man kol MM neprasidėjo nenurašyk tų vaiduoklių. Aš ryte dariaus ir ale ankstyvo nustatymo testą, bet an jo buvo parašyta gali jau parodytu 4 d. kai vėluoja MM. 

Atsakyti

vakar dienos.

Aš matau  :bigsmile: bet dar net ne mmm diena. Tai jei tikrai užkibo, po kelių dienų turėtų ryškėti :) kaip faina, ti ir linkiu  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Ir aš matau, žymiai ryškesnis nei mano, mano nesimato per foto. O kada išryškėjo? Nes mano paryškėjo tai jaučiu jau po laiko kai gali vertinti 🤔

Atsakyti