Aš irgi bodžiuką dovanojau
svavojvanti, jei šmėžuoja gali būt jog kažkas ir yra.
Nors merginos sako jog būna ir melagių, bet aš tokių neturėjau:)
Aš irgi bodžiuką dovanojau
svavojvanti, jei šmėžuoja gali būt jog kažkas ir yra.
Nors merginos sako jog būna ir melagių, bet aš tokių neturėjau:)
na tai pas mane visi meluoja.. tik vienas buvo tuscias, tas kuris parodo anksti..
kokia buvo MB reakcija? Maniskis tai jautruolis, manau kad asara nubrauks..ir as is paskos tada
Ir per tris mėn turėsit tada susisukt
Papildyta:
Jis mame įtarinėjo nėščia, ypatingai tą dieną, nes buvo skubių reikalų, tai vis klausinėjo a ne nėščia, o kai įdaviau dovaną, sako čia nėštumo testas? vėliau kai parodžiau testą, kur neryškus vaiduoklis, sako, tai čia tik vienas brūkšnys
nu jo, reikes suktis kazkaip
o as specialiai dabar nieko nesakau. Nieko nesakau apie vaiduokliukus. Priesingai sakau, kad ryt ateis mmm ir t.t. nes vis dar turiu vilti kad neateis ir jam nebutu jokio itarimo per savaitgali manau paaiskes
gintare0820, 18 Sau 2019 - 10:51, parašė: per cia kai keliau anksciau tai nejo po to istrint..Reikia ten užsiregistruoti, tada patogiau valdyti nuotraukas. Kai keli papraščiausiai reikia užsidėti taip varneles. Tada nuotrauka atsidurs tik tavo galerijoje, o ne bendroje. Nuėjus į vartotojo galeriją paspaudus ant traukos virš jos atriranda užrašas nustatymai. Jį paspaudus, atsiranda pasirinkimas ištrinti nuotrauką. Pasirenki taip ir nuotrauka ištrinta Screenshot_20190118-123220.png 357,05KB 0 Parsiųsta kartų