Mergaitės, kur dingot? Kaip jūsų rezultatai?
Pas mane tai tokios žinios, kad galiausiai pramušė prieš valandą . Daug ir nesitikėjau iš šito ciklo, bet tas vaiduoklis išmušė iš vėžių
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
01.14 pegile laukia II
01.19 Gintare 0820 nelaukia mmm
01.19 svajojanti27 nelaukia mmm
01.23 finy labai laukia mmm
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.03 _mimozza_ lauks mmm
02.04 Garbanelele laukia II
02.10 Sange nelaukia mmm
02.14 pegile laukia II
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
01.19 Gintare 0820 nelaukia mmm
01.19 svajojanti27 nelaukia mmm
01.23 finy labai laukia mmm
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.03 _mimozza_ lauks mmm
02.04 Garbanelele laukia II
02.10 Sange nelaukia mmm
02.14 pegile laukia II
laikykis pegile, neprarask ūpo . Ateis šventė į visų mūsų kiemus
Ačiū, merginos! galvoju, gal kažkas kabinos šį mėnesį, nes ir vėlavo 3 d. Nu nieko, visoms gal kitas mėnuo bus pagaliau sėkmingas!
labas rytas! pas mane jokiu naujienu... rytoj turi ateit mmm. NT darau visus rytus. Ir vakar ir siandien- izvelgiu vaiduokliuka, bet siandien jis maziau matomas nei vakar tai va, nieko nezinau, nieko nesitikiu... Tas sleikstulys nuo kurio pabudau pries pora dienu- dingo..
Pegile as bijau kad man bus tas pats.. bet tada nesuprantu, kodel rodo vaiduokliuka? gal tai reiskia, kad kaip ir kibo, bet neisilaike?
man pilva maudzia, jauciu tuoj pramus..
Labas rytas visoms parodyk ir mums tuos vaiduokliukus patirinesim gintare as ir siryt dariausi nt balta balta bet tai dar labai anksti pati zinau vis tas smalsumas
Labas rytas visoms parodyk ir mums tuos vaiduokliukus patirinesim gintare as ir siryt dariausi nt balta balta bet tai dar labai anksti pati zinau vis tas smalsumas
nelabai noriu det, nes po to nzn kaip istrint foto.. nelabai noriu kad foto liktu kazkur interneto platybese ir visi ziuretu
nelabai noriu det, nes po to nzn kaip istrint foto.. nelabai noriu kad foto liktu kazkur interneto platybese ir visi ziuretu
Va per čia galima įkelti https://www.part.lt/...sleliu_talpykla
Labas merginos, gintaryte suprantu tave, nes man ir pilvą skaudą pojūtis, kad bėga kažkas, lakstau į tuoleta kas 5 min. žiūrėti ar neprasidėjo. Vakar, kur dariau testą, buvau neišmetus, tai vakare užmečiau akį kažkas šmėstelėjo 🤔, šiandien vėl dariau, bet vėl iš pradžių balta, o po to lyg kažkas, bet čia sakau turbūt nuo to per didelio noro pamatyti. Nupaveikslavus mano tikrai nesimatytų. Nors vyras sakė, kad ir mato kažką . Išdurnėt galima per tas dienas. Naktį sapnavau, kad susirgau
Va per čia galima įkelti https://www.part.lt/...sleliu_talpykla
per cia kai keliau anksciau tai nejo po to istrint..
Labas merginos, gintaryte suprantu tave, nes man ir pilvą skaudą pojūtis, kad bėga kažkas, lakstau į tuoleta kas 5 min. žiūrėti ar neprasidėjo. Vakar, kur dariau testą, buvau neišmetus, tai vakare užmečiau akį kažkas šmėstelėjo 🤔, šiandien vėl dariau, bet vėl iš pradžių balta, o po to lyg kažkas, bet čia sakau turbūt nuo to per didelio noro pamatyti. Nupaveikslavus mano tikrai nesimatytų. Nors vyras sakė, kad ir mato kažką . Išdurnėt galima per tas dienas. Naktį sapnavau, kad susirgau
o gal tikrai kazkas yra as ir galvoju, gal labai noriu matyt tai matau... ai, as jau apsiraminau ir ramiai laukiu mmm
buvau pradejus galvot kaip pranesiu MB. Galvojau nupirkt dodziuka neutralios spalvos su kokiu nors uzrasu- as myliu teti, ar kazka panasaus bet dar palauksiu su pirkiniais