Panos, papaskokite kokie tie vaiduokliai būna? nes va, pasidariau testa, na ir kažką matau, bet čia nesu rytiniu dariau, arbatos prisigerus. Nufotkinus nesimatytų, bet šiaip matosi.
Dabar jau jaudinuosi, jog telioja, vos vos
Panos, papaskokite kokie tie vaiduokliai būna? nes va, pasidariau testa, na ir kažką matau, bet čia nesu rytiniu dariau, arbatos prisigerus. Nufotkinus nesimatytų, bet šiaip matosi.
Dabar jau jaudinuosi, jog telioja, vos vos
Na vos rausva ta antroji juostelė, toks nesuprasi. O greit atsirado, ar po kelių valandų?
Lauksim ryt ryte pakartojimo, laikau kumščius. Dėl tepliojimo tai gali būti, kad pateplios, bet nepramuš. Man su pirmu nėštumu tai pirmus du mėnesius, kai turėjo būt mmm tepliojo.
Oi kaip smagu merginos jauciu praretes musu gretos pegilei ir garbanelelei rytoj dideliausios sekmes linkiu abiem isvysti tuos du bruksnelius tik foto nepamirskit man krutys kokios skaudzios jau kelios dienos neatsimenu ar kada taip buvo dabar gaunasi 18 cd ydomiai
Per daug stengiuos nesvaigti, gal tiesiog. Garbanelele, atsirado pakankamai greit po 3 min. O kaip tu?
Na tai tikrai ryt lauksiu kartojimo . Linkiu, kad būtų teisybė ir ryškėtų .
O aš tikriausiai gerai. Užsipirkau cyclebalance dviem mėnesiam į priekį . Vis dar paberia. Daugiau nieko ypatingo. Na tik gal kas neįprastesnio nei anksčiau, tai vyro norisi labiau . Prasideda vaisingasis periodas, bet tokie norai būdavo nebent kai ilgiau nieko nenuveikdavom . Tikiuosi į gerą tokie mano norai .