Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Jeigu šiandien nepareis, tai jau nusipirksiu testuką :D

zinoma  :4u:   o as laukiu pietu pertraukos ir leksiu i vaistine  :D   ta nezinia is proto varo.. niekad nebuvau tokioj kvailoj situacijoj..

Atsakyti

Pranešk, kokie rezultatai, laikau “špygas” už Tave! 😊

Atsakyti

Pranešk, kokie rezultatai, laikau “špygas” už Tave! 😊

aciuuu  :4u:  pranesiu  :)​ 

Atsakyti

Gintare jei matri vaiduokliuką tai manau realu,kad jis nemeluoja. Va jei nerodo tai gali meluoti 😉

Atsakyti

Laikau gintaryte kumščius už tave ir linkiu pamatyti tą išsvajotą antrą brūgšniuką 😍😉. Lauksim naujienų.

Atsakyti

niu ka, nulekiau i vaistine, nusipirkau 8 tuos easy NT. Viena sugadinau.. zinau kad reikia ryte ir t.t.t.. nu bet matau kazka!  :bigsmile:  :bigsmile:  vaiduokliukas, bet maziau matomas nei vakarykstis. Bet gal kad ne rytas.  :ax:   nu vienu zodziu.. ryt ryte vel kartosiu. Nu bet atsizvelgiant i pykinima siandien ryte ir tai kad apsiverkiau ziuredama filma (ko niekada nebuna)- dristu tyliai pasvajoti kad uzkibo..  :ax:​ 

Atsakyti
Gintare, tikimės ryt dviejų smile.gif
Ir laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti

niu ka, nulekiau i vaistine, nusipirkau 8 tuos easy NT. Viena sugadinau.. zinau kad reikia ryte ir t.t.t.. nu bet matau kazka!  :bigsmile:  :bigsmile:  vaiduokliukas, bet maziau matomas nei vakarykstis. Bet gal kad ne rytas.  :ax:   nu vienu zodziu.. ryt ryte vel kartosiu. Nu bet atsizvelgiant i pykinima siandien ryte ir tai kad apsiverkiau ziuredama filma (ko niekada nebuna)- dristu tyliai pasvajoti kad uzkibo..  :ax:​ 

Kaip faina  :wub:​ laikau kumščius, kad ryt ryškėtų :) o kraujo nesidarysi?

Atsakyti

Kaip faina  :wub:​ laikau kumščius, kad ryt ryškėtų :) o kraujo nesidarysi?

nedaro cia pas mus svedijoj tokiu dalyku..  :ax:  

oj, kaip as noriu kad isrysketu  :angel_not:   nes neigiamas NT ryte sugadino viska.. vistiek abejoniu yra.. teks tiketis, kad ryt bus ryskiau  :flirt2:​ 

Atsakyti

Manau, kad ryškėsit, nes jei jau vaiduokliukas matosi tai jis tikrai ryškės, kaip aš džiaugiuosi dėl tavęs. O aš lauksiu, jei neprasidės mm tada darysiu testuką, bet pilvą skaudą ir atrodo tuoj, tuoj pasirodys tos nelemtos MM. Bet kaip ir Jūs giliai širdyje galvoju, o gal pavyko šį mėnesį 😆

Atsakyti

Mergaitės, o kaip būna su išskyrom prieš mm. Juk jų neturėtų būti?

Atsakyti

Mergaitės, o kaip būna su išskyrom prieš mm. Juk jų neturėtų būti?
Teoriškai. Pas mane, pvz.,  jų visada būna, daugiau ar mažiau. Nuo organizmo priklauso, manau.

Oi gintare, laukiu ir aš tavo teigiamų rezultatų :)  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbanelele: 16 sausio 2019 - 18:04