Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Gintare, o kiek dienų iki mm likę tau? 

3 dienos..

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 16, 09:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sange" data-cid="72324194" data-time="1547623482"><div><p>Gintare, o kiek dienų iki mm likę tau? </p></div></blockquote><p></p><p>3 dienos..</p>

Rodyk testus:)
Aš pirkčiau dar viena smile.gif
Atsakyti

Rodyk testus:)
Aš pirkčiau dar viena smile.gif

nezinau kaip ikelt foto, kad po to galeciau istrint  :rolleyes:  nenoriu rodyt visam pasauliui  :rolleyes:   antro tai ner ka rodyt- balta balta...

pirksiu siandien vel ta pigu  :unsure:   bet nzn jau...toks jausmas kad tuoj pramus  :huh2:  vaistinej sakiau, kad parode vaiduokliuka, tai vaistininke sake, kad jeigu testas neigiamas, tai niekada neparodys vaiduokliuko, reiksias yra to hormono. Bet tai kaip tada paaiskint sio ryto neigama testa... :unsure:  nuprotet galima..

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 16, 09:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72324208" data-time="1547624272"><div><p>Rodyk testus:)
Aš pirkčiau dar viena vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nezinau kaip ikelt foto, kad po to galeciau istrint  rolleyes.gif  nenoriu rodyt visam pasauliui  rolleyes.gif   antro tai ner ka rodyt- balta balta...</p><p>pirksiu siandien vel ta pigu  unsure.gif   bet nzn jau...toks jausmas kad tuoj pramus  huh.gif  vaistinej sakiau, kad parode vaiduokliuka, tai vaistininke sake, kad jeigu testas neigiamas, tai niekada neparodys vaiduokliuko, reiksias yra to hormono. Bet tai kaip tada paaiskint sio ryto neigama testa... unsure.gif  nuprotet galima..</p>

Gal tas antras negeras koks.
Per part.lt aš kėliau. Gal kitos kitų būdų turi smile.gif
Aš irgi perku pigius Vip tai jei nieko nėra jokio vaiduoklio jis nemetė dar nei kart.
Atsakyti

Gal tas antras negeras koks.
Per part.lt aš kėliau. Gal kitos kitų būdų turi smile.gif
Aš irgi perku pigius Vip tai jei nieko nėra jokio vaiduoklio jis nemetė dar nei kart.

vaziuosiu per pietus nusipirksiu kokius 5 pigius. ir gadinsiu. Jeigu visi bus neigiami tai galiu neprisisvajot cia, o nusileist ant zemes ir planuot namu darbus po mmm  :D  

Atsakyti

Gintare, darykis tikrai dar vieną :) jau trečias nemeluos.

O man tai kaip neateina mm taip neateina :D, vakar ir šiandien iš ryto pasirodė šiek tiek kraujingų, bet taip ir nepramuša :D

Atsakyti

Gintare, darykis tikrai dar vieną :) jau trečias nemeluos.

O man tai kaip neateina mm taip neateina :D, vakar ir šiandien iš ryto pasirodė šiek tiek kraujingų, bet taip ir nepramuša :D

darei NT?  :wub:​  gal jau sveikint reik? 

Atsakyti

Nedariau, lyg jau turi pramušti, nes patepliojo šiek tiek, vakar ir šiandien :)

Atsakyti

Nedariau, lyg jau turi pramušti, nes patepliojo šiek tiek, vakar ir šiandien :)

implantacija gal?  :angel_not:​  

Atsakyti

Per vėlai, nes vakar turejo būt mm :)

Atsakyti

Per vėlai, nes vakar turejo būt mm :)

nu bet nebuvo  :hmm:  o patepliojimas gali reiks implantacija  :rolleyes:​  

Atsakyti

Jeigu šiandien nepareis, tai jau nusipirksiu testuką :D

Atsakyti