Įkraunama...
Įkraunama...

PLANUOJANČIOS PASTOTI 2019 m. Kartu planuoti smagiau.

Gintare a teigiamą ėmei ar paprastą? biggrin.gif bicycle.gif tease.gif
Atsakyti

Gintare a teigiamą ėmei ar paprastą? biggrin.gifbicycle.giftease.gif

manau, kad teigiama  :wub:   :D​  

Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2019 01 15, 15:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="finy" data-cid="72323610" data-time="1547558412"><div><p>Gintare a teigiamą ėmei ar paprastą? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>manau, kad teigiama  wub.gif   biggrin.gif​  </p>

Kada foto laukt? biggrin.gif
Atsakyti

Na merginos laukiam labai foto :)

Atsakyti

Man tai jau pareina, daug ir nesitikėjau iš šito ciklo, kažkaip jaučiau, kad nieko gero  :4u: 

buvau ir pas gine nuėjus, sakė viskas gerai ir dirbti, gal per mažai dirbome  :hmm: 

jau kaip pilnai pareis mm, parnešiu ir sąrašą  :angel_not: 

Atsakyti

Finy šiandien jau sugadinau testuką, dar vieną turiu, bet gadinsiu jei MM vėluos. Nors jaučiu, kad nieko nepavyko, pilvą skaudą toks jausmas, kad tuoj tos nelemtosios ateis 😑

Atsakyti

Gintare0820 linkiu jums iš visos širdie, kad testukas būtų teigiamas 😍😍😍😍. Kažkaip dar ir pas mane ta maža viltis rusena, o gal vis dėl to pavyko 😆

Atsakyti
QUOTE(svajojanti27 @ 2019 01 15, 17:44)
<p>Finy šiandien jau sugadinau testuką, dar vieną turiu, bet gadinsiu jei MM vėluos. Nors jaučiu, kad nieko nepavyko, pilvą skaudą toks jausmas, kad tuoj tos nelemtosios ateis 😑</p>

Mačiau, gal kitas bus laimingas bigsmile.gif
Man buvo pavykę pastot irgi tą mėnesį kurį nesitikėjau mirksiukas.gif
Atsakyti

Na labai tikiuosi  :unsure:​ 

Atsakyti

Kazkur prapuolusios hal ir LW gal sau vienos dziaugiasi teigiamais rezultatais  :D

Atsakyti

merginos, esu visiskam pasimetime...nzn ka galvot  :unsure:  

vakar pasidariau nt..ta paprastuti popierini. Ir pamaciau vaiduokliuka!!  :yahoo:   nebuvo toks visai vos iziurimas..gan aiskus vaiduokliukas  :rolleyes:   visa diena buvau euforijoj! bet nusprendziau, kad dar niekam nesakysiu, o nusipirksiu jautresni testa, ir jeigu jis parodys vaiduokliuka- tada jau dziaugsiuosi rimtai  :)  Vakar nusipirkau brangu, kuris rodo likus 6 dienom iki mmm. Siandien nakti 3.30 pabudau nuo sleikstulio.. pykino, bet net ir tai kele man sypsena, nes zinojau del ko. ryte pasidariau ta jautruji testa..ir ka jus manot!!!  TUSCIAS!!!  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  Ir taip ziurejau, ir kitaip, kad kazka izvelgt...ir nieko!  :blink:   :cry2:   kaip taip gali but????  dabar rasau- galva lengvai svaigsta.. bet man taip budavo ir per pms....  :cray:  nieko nesuprantu... tai uzkibo ar ne???  ar gali tas pigus testukas rodyt neteisingai??  :(  dabar net nzn ar pirkt dar viena testa, ar ramiai laukt mmm....  :cray:​  

Atsakyti

Gintare, o kiek dienų iki mm likę tau? 

Atsakyti