Sveikos šiandien ryte sugadinau nt. Nieko viena tik ryški juostelė uch, jaučiu šį ciklą vėl nieko 🙄
Sveikos šiandien ryte sugadinau nt. Nieko viena tik ryški juostelė uch, jaučiu šį ciklą vėl nieko 🙄Dar nenusimink, kol nėra mmm, vilties yra. Gal dar per anksti.
Gal kam aktualu, eurovaistinės internetinėje parduotuvėje CycleBalance papildui 20% nuolaida.
Man jau knieti pirštukai pradėti gadinti OV testus Kada patartumėt pradėti, kai ciklas 29-30dienų?
Man jau knieti pirštukai pradėti gadinti OV testus Kada patartumėt pradėti, kai ciklas 29-30dienų?
Aš pradėčiau 9 ar 10 CD.
kaip reikaliukai? -hal-, LW, Pegile? gal sveikint kuria nors?
Gintare ir tu su svajojančia imkitjau žemą startą ;)
Gintare ir tu su svajojančia imkitjau žemą startą ;)
siandien nusipirksiu NT
Kaip laukiu testų foto
Aš jau prieš porą savaičių nusipirkau per vaistinių laimingas valandas ateičiai ;)
Kaip laukiu testų foto
Aš jau prieš porą savaičių nusipirkau per vaistinių laimingas valandas ateičiai ;)
super, linkiu kad butu teigiami
man kazkokia gera nuojata si menesi bet baisu prisisvajot, kad netektu asara nubraukt sulaukus mmm
Aš jau prieš porą savaičių nusipirkau per vaistinių laimingas valandas ateičiai ;)</p></div></blockquote><p>super, linkiu kad butu teigiami </p><p>man kazkokia gera nuojata si menesi bet baisu prisisvajot, kad netektu asara nubraukt sulaukus mmm </p>
Čia jau priklauso a teigiamus a neigiamus pasiėmiau
Nieko čia nepriverksi. Liūdna, bet imi ir toliau dirbi
Aš ir turiu porą testukų, bet dar neprireiks šį ciklą. Tikiuosi, kad kovo mėn juos panaudosiu 😊 Dabar laukiu šių mmm
Čia jau priklauso a teigiamus a neigiamus pasiėmiau
Nieko čia nepriverksi. Liūdna, bet imi ir toliau dirbi
haha, nu jo, kaip loterijoj
as va siandien viena nusipirkau