Sveikos, merginos! Man ryt jau kaip ir mm diena, bet jaučiu ir pareis, jokių neįprastų simptomų nejaučiu, nebent neįprastai mažesnis pms nei visada , testo net nedariau
kaip jūs laikotės, kaip hal, LoyalWarrior?
Sveikos,
Parnešu sąrašiuką kartu su savo nelabosiomis kitam mėnesiui Šį ciklą bandysiu pagaudyti OV su testukais Bus įdomus mėnesiukas
01.07 -hal- nelaukia mmm
01-12 LoyalWarrior nelaukia mmm
01.14 pegile laukia II
01.19 Gintare 0820 nelaukia mmm
01.19 svajojanti27 nelaukia mmm
01.23 finy labai laukia mmm
01.28 lauralina3 nelaukia mmm
02.03 _mimozza_ lauks mmm
02.04 Garbanelele laukia II
02.10 Sange nelaukia mmm
Sveikos, merginos
Jau kurį laiką skaitau jūsų pokalbius, bet tik dabar nusprendžiau parašyti, gal kuriai buvo panašus atvejis
Planuojam susilaukti nuo rugpjūčio mėnesio, bet kol kas nepavyksta. Mėnesinių ciklas visada buvo reguliarus, BET praeitą mėnesį mm vėlavo 4 dienas ir šį mėnesį vėl vėluoja (dar tik 2 dienas). Kadangi man 30 metų ir per tiek metų pirmas kartas, kad ciklas taip išsiderintų apie 2 mėnesius vartojau inofolic, bet vargu ar tai galėjo įtakoti... Gal kuriai buvo panaši situacija?
Sveikos, merginos
Jau kurį laiką skaitau jūsų pokalbius, bet tik dabar nusprendžiau parašyti, gal kuriai buvo panašus atvejis
Planuojam susilaukti nuo rugpjūčio mėnesio, bet kol kas nepavyksta. Mėnesinių ciklas visada buvo reguliarus, BET praeitą mėnesį mm vėlavo 4 dienas ir šį mėnesį vėl vėluoja (dar tik 2 dienas). Kadangi man 30 metų ir per tiek metų pirmas kartas, kad ciklas taip išsiderintų apie 2 mėnesius vartojau inofolic, bet vargu ar tai galėjo įtakoti... Gal kuriai buvo panaši situacija?
Pastebėjau, kad kitoms merginoms taip būna. Iškrečia „pokštą” organizmas kai pradedi planuoti vaikelį. Nes ne viena skundėsi, kad kai pradėjo planuoti vaikelį išsiderino ciklas. O gal kartais pastojai ir todėl šį mėn. vėluoja 😊
Sveikos, merginos
Pastebėjau, kad kitoms merginoms taip būna. Iškrečia „pokštą” organizmas kai pradedi planuoti vaikelį. Nes ne viena skundėsi, kad kai pradėjo planuoti vaikelį išsiderino ciklas. O gal kartais pastojai ir todėl šį mėn. vėluoja 😊
Tikrai suveikia kiaulystės dėsnis ir kai pradedi planuoti tai tada OV pradedi nejausti, kūnas kitoks pasidaro, mm ciklas susivėlina arba pasiankstina. Aš tai kažkaip nelabai imu į galvą tų kelių dienų svyravimus. Dar ir nuo mūsų gyvenimo būdo daug kas priklauso, nuo patirto streso, valgymo ypatumų... daug visokių niuansų. Ir tas pasakymas kad stengiesi apie tai negalvoti irgi nelabai veikia ;) Vis tiek pasąmonėje lieka tokie dalykai ir jie gali turėti įtakos.
Manau, kad kelių dienų svyravimai tikrai nėra nieko blogo ;) Svarbiausia sugaudyti vaisingas dienas ir darbuotis per jas ;) O visa kita jau kaip ponas Dievas duos ;)
Paprasčiausiai nori nenori įsitempi, ypač jei iš pirmų mėnesių nesigauna. Pas mane dar prieš planavimus savaitę svyravo. O gydytojams savaitės pasvyravimai nieko blogo, tą toleruoja. Aš kai pasiskundžiau vienai, kad labiau svyruoja, gausiau pakraujuoja, tai taip švelniai išsireiškė, kad man jau ne aštuoniolika . Aišku, jei neramu, visada reikia tikrintis. Bet ne išimtis sulaukti ir panašaus komentaro.