QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 01 14, 12:47)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72322405" data-time="1547460779"><div><p>Ko cia pilstyt is tuscio i kiaura? Vyras aria kazkur, grizta pas seima ir nori pailset. Ar jis dar ir cia pagal autores norus turi sikpuodzius kuopt?
</p></div></blockquote><p>Jo, turi sikpuodzius kuopti, nes cia jo vaikai. Kada autorei pailseti?
</p>
Visu pirma ne abu vaikai jo, bet mazoji.
Antra ir jau nagrineta - tegu samdosi pagalbininke. Pati pailses ir nebus tokia irzli.
Matomai ir pirmoji santuoka del to pacio isiro.
Tau paciai butu malonu grizta namo, kur kiekviena diena tavo vyras tau bumbetu ir keltu isterijas, kad jis pavargo darbe, ji viskas uzkniso, nepatenkintas urgztu kad telefonu pagal ji per daug kalbi, uzuot ejusi barsciu virt?
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2019 01 14, 12:55)
O moteris aria namuose. Ji viena augina tris vaikus. Tai nera darbas? As manau jai sunkiau. Vyras rupinasi uzsienyje tik savimi ir darbu. Po darbo gali daryt ka nori. Moteris rupinasi savimi, trimis vaikais, buitimi ir neturi teises nei sirgt, nei pavargt. O dar seneliai.
Kad tas vyras sako, tai dar nereiskia, kad tu pinigu yra. Nelyja pinigais uzsienyje. Priziureti turetu 2 vaikus. Nemanau, kad rastu pigiai. Tai tada geriau jau vyras dirbtu LT ir butu salia kasdien, nei moketi auklei
Nama statosi cia, reiskia normaliai tu pinigu yra.
Ka vyras sako mes aisku negirdim, bet pati autore raso, kad kam jai aukle, nes ji pati nori su savo vaikais sedet. Nu tai jei nesusitvarko, pagalbos nereikia is principo - tai tegu rekauja toliau.
Kas liecia tu rekavimu - tai niekas ju nebesiklauso ir negirdi
.
P.s. susimaisiau. Du vaikai jo. Bet tai nieko nekeicia.
Papildyta:
QUOTE(Malvyna @ 2018 12 31, 00:26)
. veliau susigalvoja kokios nors veiklos kuri su dviem leliukais yra neįmanoma ir pyksta kad aš nesutinku su juo. Aš esu visiškai pavargusi ir issekusi.
O kam tuos lelius kartu temptis? Na pasamdyk tu porai valandu aukle, vyresnioji tegu padeda( kaip zaidima " sumokek" tu tai dukrai kazkiek) ir vyras bus patenkintas ir pati pailses nuo rutinos.