QUOTE(Malvyna @ 2018 12 31, 14:26)
Man vyras sako tą patį, kad aš pastoviai statau save į aukos vaidmenį. Realiai noriu, kad rasytumete kaip jums atrodo istiesu, gal man reikia atsipeiketi ir nusiimti rožinius akinius ir jis nebus tas vyras kuris man padės užauginti vaikus. Bet jis turi suprasti, kad vaikai per mazi, kad galėtų prisitaikyti prie jo režimo, kad jeigu jau nusprendėme turėti vaikų tai turime prisitaikyti prie ju poreikių ir režimo. Kol maziuku nebuvo viskas buvo gerai, bet dabar toks jausmas, kad mes visai skirtingi žmonės. Dabar vėlgi naujų metų dieną jis dar nepasiruošęs kalba su draugais telefonu nors reikalų milijonas, reikejo važiuot paimti mažylei dovana, vėl prasiau ir sureagavo jau po laiko, mažoji užmigo ir reikalai stovi vietoje, o juk viską galejome atlikti iki pieti ir ramiai ruoštis šventei. Bet nieko nesakiau nei pusę žodžio.
kaip tai nepadeda?
o kas jus islaiko? jus dirbat? isivaizduokit jusu vyro nelieka, jusu gyevnimas butu toks pat? jis tikrai NEPADEDA? ar jis nedaro to, ko jus norit?
Jei auginat vaikus ir senelius pirziurit, gal per didelis elementariai kruvis, gal seneliam tie pasakmdykit kokia slauge lai padeda kazkas namie jei reikia.
nes kai sugebat gyventi be vyro puse meu, tai gal kita puse ar kiek jis buna irgi sugebetumet ? kam rekti? kam versti, jus kariaujat su vyru statot save i vyro vieta, bukit moterim, mylincia, mylima moterim.
pvz del tos dovanos ar butina ten jum buvo visiem vaziuoti ta dovana pasiimti? ar ne per duag kraunat pati ant saves?
Papildyta:
QUOTE(*** Sėlija @ 2019 01 11, 17:20)
<p>As 4 menesiu kudiki krutim pamaitinau ir isejau trims valandoms i drauges gimtadieni, o cia..</p>
tai jus, mano vaikai zindo tokio amziaus kas valanda ir dazniau, budavo po kelias valandas tik su trumpom pertraukom.
Nera kazkur reikalo lakstyti be kudikio. Niekam jis netrukdo, kaip tik ramiau, kai vaikas salia ypac zindomas.