Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos, Stambulo klinikos 46-a tema

Sveikos turiu atlikusio Crinone 14 pagaliukų (vienas iš dėžutės subaudotas), atiduosiu už simbolinę kainą 10 eur, nes galiojimas iki 2019 03. A.ž.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriuke2: 04 sausio 2019 - 12:18

as tai tokia biski trizne pasidarius :D tai man nebuvo nestumo pojuciu jokiu - tai jaudinausi ar viskas ok, nuo uzvakar prasidejo pykinimas - vel negerai, nes labai bloga- nieko daryt negaliu  :D  :D  :D  tai vyras juokias is manes  :D  zodziu, bet jau geriau tas pykinimas nei nieko, man ramiau, viska galiu istverti  :4u:  o echo tai snd eisiu pirma kartą - pirmas mano vizitas jau kaip nesciosios, truputi pergyvenu, nes kolkas mano nestumas nustatytas tik is HCG... labai tikiuosi kad viskas ok ir jau pamatysiu plakancia sirdute  :4u:  :nestuke

Vakar kazkaip atleido krutine, nebeskauda, tai snd is pat ryto nulekiau pasidariau prg - pakrites iki 76nmol/l, pries pora sav buvo 170... susinervinau biski, na bet snd einu pas gyd, tai klausiu ka daryt...

na o tu jau pradedi ruostis FET  :4u:  Linkiu didziausios sekmes ir puikiu rezultatu  :nestuke  :4u:  :) 

Spydo kaip sekėsi vakar?  :) 

Atsakyti

Su naujais metais🎄 

tylu kažkaip čia, aš pagalvojau, gal yra kokia fb grupė ar kitas forumas, kur daugiau bendraujama šia tema?

Mes planuojame kovo gale skristi ir pagal seną susirašinėjimą su Mastura, man tą patį ciklą nedės, viską šaldys. Ar galima jau kitą mėnesį važiuoti pasiimti snaigiuko? Ar reikia palaukti ilgiau? Kiek? Jei nesodina tą patį ciklą,  kiek dienų gaunasi prabūti? Aš suskaičiuoju apie dvi savaites 🤔

Atsakyti

Sveiki,

Man sakė reikia praleisti vieną ciklą. 

O kiek pabūti per stimuliaciją priklauso kaip stimuliuosis,man kažkada punkcija buvo jau 11cd,o vieną kart net 15cd na ir dar kelionei susivalgo pora dienų,nebent skristi namo puncijos dieną.

merginos kurios turi mažiau rezervo,pastebėjau trumpiau būna stimuliuojamos,bet gal klįstu

Su naujais metais🎄 

tylu kažkaip čia, aš pagalvojau, gal yra kokia fb grupė ar kitas forumas, kur daugiau bendraujama šia tema?

Mes planuojame kovo gale skristi ir pagal seną susirašinėjimą su Mastura, man tą patį ciklą nedės, viską šaldys. Ar galima jau kitą mėnesį važiuoti pasiimti snaigiuko? Ar reikia palaukti ilgiau? Kiek? Jei nesodina tą patį ciklą,  kiek dienų gaunasi prabūti? Aš suskaičiuoju apie dvi savaites 🤔

Atsakyti
QUOTE(Magnetukas @ 2019 01 06, 11:07)
<p>Su naujais metais🎄 </p><p>tylu kažkaip čia, aš pagalvojau, gal yra kokia fb grupė ar kitas forumas, kur daugiau bendraujama šia tema?</p><p>Mes planuojame kovo gale skristi ir pagal seną susirašinėjimą su Mastura, man tą patį ciklą nedės, viską šaldys. Ar galima jau kitą mėnesį važiuoti pasiimti snaigiuko? Ar reikia palaukti ilgiau? Kiek? Jei nesodina tą patį ciklą,  kiek dienų gaunasi prabūti? Aš suskaičiuoju apie dvi savaites 🤔</p>

kad lygtais nera fb grupes. sventes dabar buvo, o ir apskritai maziau forumas lankomas smile.gif

as praleisciau bent viena cikla 4u.gif reikia organizmui juk atsigauti, ir kad viskas gryztu i savas vezes. dazniausiai pirmas ciklas po stimuliaciju buna kitoks, arba nusitempia, arba trumpesnis, na vistiek juk issiblasko.
man asmeniskai punkcija jau buvo 9CD. tai priklauso kada atvyksti ar pries mm ar 1 CD ir kiek po to dar buni, bet 2 sav turetu uztekt.

As ir dar toki klausima turiu, tom, kam salde, ar dave pasirasyti kazkoki lapa kada salde, kiek ir pan. na kad turetum oficialu popieriu kad jusu embrionai ten palikti? hmm.gif hmm.gif
Atsakyti

Spydo kaip sekėsi vakar?  :)

Puikiai, matem plakancia sirdute  :)  :)  :)  :4u: 

Bet kadangi kai gimdysiu man bus 35, gyd siulo genetinius... liepe uzsiregistruoti priscai, ji man priklausytu nemokamai.  Nu bet dabar kai paskaiciau tai ten tik tikimybes ir labai daznai parodo nesamones... tai as jo tikrai nedarysiu kad sau nervu nesigadint... bet yra dar NIPT kuris jau yra tikslus, bet brangus... :blink:  net nezinau ar aplamai man reik darytis tuos genetinius kai blastukui jau buvo daryta pgd  :hmm:  ? Kaip jus manot ?  :hmm:​ 

Atsakyti

Su naujais metais🎄 

Man irgi nesodino ta pati, tai man uzteko dvieju savaiciu, bet cia priklauso kiek laiko jums stimuliuos... na del kelimo, tai man teko viena cikla praleist, nes neleido iskart sekanti ciklo kelt  :)​ 

Atsakyti

As ir dar toki klausima turiu, tom, kam salde, ar dave pasirasyti kazkoki lapa kada salde, kiek ir pan. na kad turetum oficialu popieriu kad jusu embrionai ten palikti? hmm.gifhmm.gif
Man nedavė, bet paklausti visuomet galima, įkėlimo metu davė lapą su blastuku foto ir jame pažymėta kiek dar yra saldytu, bet nei jų kokybės nei kitos info daugiau nėra ir nors man kėlė du, parašė kad įkeltas vienas, nes taip reikėjo 😉  Spydo - smagu, sveikinimai 😍 aš dėl to kad dvyniai buvau genetiniuose, tai nors dvyniai iškreipia rezultatus vistiek ėmė krauja tyrimui, viskas buvo ok. O šiaip ten jų aparatūra labai gera, viską gerai išmatuoja ir pamato, labai svarbu tie matavimai dėl visų vaisiaus dalyku, plius jau daugumai pasako lyti jeigu  tėveliai aišku nori žinoti. Kadangi neturėjau jokių požymių ir labai stresavau ar ten jie gerai vystosi tai man tas tyrimas buvo tikras išsigelbėjimas ir tik po jo galutinai nurimau ir patikejau kad laukiuosi dvynių, tik tada pasakiau visiems kad laukiuosi ir pan. Tad Tai tikrai labai informatyvus tyrimas, tokiu laiku pas ginekologa jeigu prastesnė įranga nesimato tiek ir pan. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krown: 06 sausio 2019 - 15:41
QUOTE(spydo234 @ 2019 01 06, 13:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Krisstexx" data-cid="72312460" data-time="1546619942"><div><p>Spydo kaip sekėsi vakar?  smile.gif</p></div></blockquote><p> Puikiai, matem plakancia sirdute  smile.gif  smile.gif  smile.gif  4u.gif </p><p>Bet kadangi kai gimdysiu man bus 35, gyd siulo genetinius... liepe uzsiregistruoti priscai, ji man priklausytu nemokamai.  Nu bet dabar kai paskaiciau tai ten tik tikimybes ir labai daznai parodo nesamones... tai as jo tikrai nedarysiu kad sau nervu nesigadint... bet yra dar NIPT kuris jau yra tikslus, bet brangus... blink.gif  net nezinau ar aplamai man reik darytis tuos genetinius kai blastukui jau buvo daryta pgd  hmm.gif  ? Kaip jus manot ?  hmm.gif​ </p>

ar cia tas kur is vaisiaus vandenu?

as tai tikrai nesidarysiu, jau visu pirma PGD darytas, tai jei kas butu, jau butu aisku, antra kad ir tas 1 proc bet jis egzistuoja, kad po to tyrimo galimi persileidimai, man cia streso daugiau butu nei suzinot ats. 35 tai ne 55 po galais! unsure.gif
tie kas priklauso bendri kraujo, paskiau rauksle kur matuoja, bet cia velgi pgd darytas, tai man atrodo del situ jau nera reikalo pergyvent. unsure.gif
kai as buvau su dvyniais man ir siule genetinius, nes plius po ivf, bet as atsisakiau tai tik raukslytes ir krauja eme, na del Downo sindromo.
aisku kiekvienos asmeninis sprendimas, jei yra itarimu, gal ramiau paskiau, bet jei nori mano nuomones, as tikrai nesidaryciau 4u.gif

QUOTE(Krown @ 2019 01 06, 15:39)
Man nedavė, bet paklausti visuomet galima, įkėlimo metu davė lapą su blastuku foto ir jame pažymėta kiek dar yra saldytu, bet nei jų kokybės nei kitos info daugiau nėra ir nors man kėlė du, parašė kad įkeltas vienas, nes taip reikėjo 😉 

supratau 4u.gif tai as uzklausiu aisku. kazkaip galvoju kad bus ramiau man, kad nebutu kokiu nesusipratimu ar nesisukalbejimu, atvaziuosi po triju metu sakys tu nieko neturi blink.gif aisku cia is fantazijos srities, bet.. siais laikais visko buna.
Atsakyti

Šiaip prisca daromas iš kraujo ir tiesiog paskaičiuojama kompiuterinė tikimybė, tyrimas iš vaisiaus vandenų aš nzn kaip vadinamas bet daromas tik tada kai tikrai yra kažkokių įtarimų arba ligos istorijoje galima tikėtis ir pan. O Čia daryta jau pgd, na nzn Kaip gydytojai čia ką komentuoja, bet man nedarytas nei pgd nei siūlė tą tyrimą iš vaisiaus vandenų darytis. Pagrinde man atrodo daro tik kraujo tyrimą ir tiria echoskopiskai 🤔 

Atsakyti

ar cia tas kur is vaisiaus vandenu?

as tai tikrai nesidarysiu, jau visu pirma PGD darytas, tai jei kas butu, jau butu aisku, antra kad ir tas 1 proc bet jis egzistuoja, kad po to tyrimo galimi persileidimai, man cia streso daugiau butu nei suzinot ats. 35 tai ne 55 po galais! unsure.gif
tie kas priklauso bendri kraujo, paskiau rauksle kur matuoja, bet cia velgi pgd darytas, tai man atrodo del situ jau nera reikalo pergyvent. unsure.gif
kai as buvau su dvyniais man ir siule genetinius, nes plius po ivf, bet as atsisakiau tai tik raukslytes ir krauja eme, na del Downo sindromo.
aisku kiekvienos asmeninis sprendimas, jei yra itarimu, gal ramiau paskiau, bet jei nori mano nuomones, as tikrai nesidaryciau 4u.gif

supratau 4u.giftai as uzklausiu aisku. kazkaip galvoju kad bus ramiau man, kad nebutu kokiu nesusipratimu ar nesisukalbejimu, atvaziuosi po triju metu sakys tu nieko neturi blink.gifaisku cia is fantazijos srities, bet.. siais laikais visko buna.

Šiaip prisca daromas iš kraujo ir tiesiog paskaičiuojama kompiuterinė tikimybė, tyrimas iš vaisiaus vandenų aš nzn kaip vadinamas bet daromas tik tada kai tikrai yra kažkokių įtarimų arba ligos istorijoje galima tikėtis ir pan. O Čia daryta jau pgd, na nzn Kaip gydytojai čia ką komentuoja, bet man nedarytas nei pgd nei siūlė tą tyrimą iš vaisiaus vandenų darytis. Pagrinde man atrodo daro tik kraujo tyrimą ir tiria echoskopiskai 🤔 

Jo tiek prisca tiek NIPT daromas tikrai ne is vaisiaus vandenu ...  bet tas prisca man kazkaip toks labai jau nepatikimas atrodo, ten tikimybes tik...  :blink:   na reikes tada dar paplonint pinigine ir darytis ta NIPT 

Atsakyti

Nu jei cia tas neinvazinis tai tada kitaip, sumaisiau su tuo kitu. O tai gali pamatyt ir kitas genetines ligas be Downo, Edwardso ir 13 chromosomu trisomijos? Nes sitie pagrindiniai minimi. Bandau suprast. Bet jei po PGD patvirtina kad nera nei trisomijos nei kitu anomaloju tai jos galo atsirast prasidejus nestumui ar kaip??? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duua: 06 sausio 2019 - 21:10