Tai man kitaip net neišeina, o tik skristi pas juos visam pasiruošimui na ziuresiu ką jie kalbės. Bent po stimuliacijos kai kalbėjau kad atvažiuosiu pas juos pasiruošimui ir sakiau kad norėsiu išvažiuoti ne viena namo, tai sakė jie matys iš pirminių kraujo rezultatu kaip daryti natūraliai ar ne. Nes aš ir nežinau ar kiekviena men vyksta man ovuliacija.
Aš seniai turiu įtarimą kad man O nevyksta ar vyksta nepilnai, nes esu seniau gavusi iš draugės OT testų dar kai tik planavome vaikus ir nežinojau kas laukia, su tokiu entuziazmu aš ten testavausi ir man jie nerodė ovuliacijos, čia buvo pirma tokia abejonė, dabar va katilai grizau iš konsultacijos dėl histeroskopijos ir ką, buvau prieš kelias dienas buvo 17 CD buvo folikulas jau 22.5 mm ir daug maz jau jau avuliacija bus,siandien nueinu ir sako folikulas tevera 🤷 na tai vadinasi pas mane tikrai ten ne viskas tvarkoje su ta ovuliacija, gal ir progesterono trūksta ir pan. O as to irgi dorai net nezinau, todėl mintis apie Memorial siūloma natūralu mane tikrai labai baugina, tada turėčiau tirtis ir tiksliai žinoti kaip yra iš tiesų 🙄 bet jie specai geri, suvaldys situacija vietoje tikrai, matys ką reikia daryti, mano atveju irgi gal būtų viskas natūraliame bet su ovitrelle tik ir gal to ir užtektų, aš bzn, tiesiog kadangi jau pradėjau eiti tuo keliu tai ir einu, būsiu vėliavnešys, po to gal kam reikės to praminto kelio 😀