Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos, Stambulo klinikos 46-a tema

Tai man kitaip net neišeina, o tik skristi pas juos visam pasiruošimui   :) na ziuresiu ką jie kalbės. Bent po stimuliacijos kai kalbėjau kad atvažiuosiu pas juos pasiruošimui ir sakiau kad norėsiu išvažiuoti ne viena namo, tai sakė jie matys iš pirminių kraujo rezultatu kaip daryti natūraliai ar ne. Nes aš ir nežinau ar kiekviena men vyksta man ovuliacija. 

Aš seniai turiu įtarimą kad man O nevyksta ar vyksta nepilnai, nes esu seniau gavusi iš draugės OT testų dar kai tik planavome vaikus ir nežinojau kas laukia, su tokiu entuziazmu aš ten testavausi ir man jie nerodė ovuliacijos, čia buvo pirma tokia abejonė, dabar va katilai grizau iš konsultacijos dėl histeroskopijos ir ką, buvau prieš kelias dienas buvo 17 CD buvo folikulas jau 22.5 mm ir daug maz jau jau avuliacija bus,siandien nueinu ir sako folikulas tevera 🤷 na tai vadinasi pas mane tikrai ten ne viskas tvarkoje su ta ovuliacija, gal ir progesterono trūksta ir pan. O as to irgi dorai net nezinau, todėl mintis apie Memorial siūloma natūralu mane tikrai labai baugina, tada turėčiau tirtis ir tiksliai žinoti kaip yra iš tiesų 🙄 bet jie specai geri, suvaldys situacija vietoje tikrai, matys ką reikia daryti, mano atveju irgi gal būtų viskas natūraliame bet su ovitrelle tik ir gal to ir užtektų, aš bzn, tiesiog kadangi jau pradėjau eiti tuo keliu tai ir einu, būsiu vėliavnešys, po to gal kam reikės to praminto kelio 😀 

Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2019 01 02, 09:55)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Krisstexx" data-cid="72309112" data-time="1546371565"><div><p>Tai man kitaip net neišeina, o tik skristi pas juos visam pasiruošimui   smile.gif na ziuresiu ką jie kalbės. Bent po stimuliacijos kai kalbėjau kad atvažiuosiu pas juos pasiruošimui ir sakiau kad norėsiu išvažiuoti ne viena namo, tai sakė jie matys iš pirminių kraujo rezultatu kaip daryti natūraliai ar ne. Nes aš ir nežinau ar kiekviena men vyksta man ovuliacija. </p></div></blockquote><p>Aš seniai turiu įtarimą kad man O nevyksta ar vyksta nepilnai, nes esu seniau gavusi iš draugės OT testų dar kai tik planavome vaikus ir nežinojau kas laukia, su tokiu entuziazmu aš ten testavausi ir man jie nerodė ovuliacijos, čia buvo pirma tokia abejonė, dabar va katilai grizau iš konsultacijos dėl histeroskopijos ir ką, buvau prieš kelias dienas buvo 17 CD buvo folikulas jau 22.5 mm ir daug maz jau jau avuliacija bus,siandien nueinu ir sako folikulas tevera 🤷 na tai vadinasi pas mane tikrai ten ne viskas tvarkoje su ta ovuliacija, gal ir progesterono trūksta ir pan. O as to irgi dorai net nezinau, todėl mintis apie Memorial siūloma natūralu mane tikrai labai baugina, tada turėčiau tirtis ir tiksliai žinoti kaip yra iš tiesų 🙄 bet jie specai geri, suvaldys situacija vietoje tikrai, matys ką reikia daryti, mano atveju irgi gal būtų viskas natūraliame bet su ovitrelle tik ir gal to ir užtektų, aš bzn, tiesiog kadangi jau pradėjau eiti tuo keliu tai ir einu, būsiu vėliavnešys, po to gal kam reikės to praminto kelio 😀 </p>

Nors ir ne viena FET jau esu turejusi, bet nelabai jau ka.ir bepamenu... doh.gif doh.gif doh.gif
Kaip skaitosi tas FET naturaliame cikle ir nenaturaliame cikle?? hmm.gif hmm.gif hmm.gif
Nes galvoju, koks pas mane tada buvo, jei as geriau Estrofem, po to pries isodinima antibai ir Chrinone?
Atsakyti

Su estrofem skaitosi ne natūralus

natūralus be estrofem,sekant folius,ovuliaciją, dažniausiai nereikia net ovitrelio ir crinono

Nors ir ne viena FET jau esu turejusi, bet nelabai jau ka.ir bepamenu... doh.gifdoh.gifdoh.gif
Kaip skaitosi tas FET naturaliame cikle ir nenaturaliame cikle?? hmm.gifhmm.gifhmm.gif
Nes galvoju, koks pas mane tada buvo, jei as geriau Estrofem, po to pries isodinima antibai ir Chrinone?

Atsakyti

Aš seniai turiu įtarimą kad man O nevyksta ar vyksta nepilnai, nes esu seniau gavusi iš draugės OT testų dar kai tik planavome vaikus ir nežinojau kas laukia, su tokiu entuziazmu aš ten testavausi ir man jie nerodė ovuliacijos, čia buvo pirma tokia abejonė, dabar va katilai grizau iš konsultacijos dėl histeroskopijos ir ką, buvau prieš kelias dienas buvo 17 CD buvo folikulas jau 22.5 mm ir daug maz jau jau avuliacija bus,siandien nueinu ir sako folikulas tevera 🤷 na tai vadinasi pas mane tikrai ten ne viskas tvarkoje su ta ovuliacija, gal ir progesterono trūksta ir pan. O as to irgi dorai net nezinau, todėl mintis apie Memorial siūloma natūralu mane tikrai labai baugina, tada turėčiau tirtis ir tiksliai žinoti kaip yra iš tiesų 🙄 bet jie specai geri, suvaldys situacija vietoje tikrai, matys ką reikia daryti, mano atveju irgi gal būtų viskas natūraliame bet su ovitrelle tik ir gal to ir užtektų, aš bzn, tiesiog kadangi jau pradėjau eiti tuo keliu tai ir einu, būsiu vėliavnešys, po to gal kam reikės to praminto kelio 😀 

Na man O tikrai ne visada vyksta ( didele tikimybe kad aplamai ji pradejo vykti tik baigus maitinti dukryte. Tai Mastura kai parase kad darys FET natur cikle, as naiviai paklausiau, ar jie garantuoti kad ta cikla O vyks. Po tokio klausimo iskart atrase kad jei ne visada vyksta, tada darys ne natur cikle...

Atsakyti
merginos, reikia patarimo.

du variantai FETui

1. naturalus ciklas visiskai jokiu vaistu sekama OV ir isodinimas.

2. pusiau natur?? ar kaip pavadint, sekami hormonai, ir kai jau laikas, Ovitrelis ir tada isodinimas.

Ar logiska leistis tik ovitreli? ta prasme be estrofemo naudojimo pvz. ar as cia mastau kazkaip ne taip. bet jei visi hormonai tvarkoj, gleivine auga gerai, ovitrelis tik garantuotu ivykima ovuliacijos,ar ne?
Atsakyti

Labai dažnai yra taikomas toks protokolas kaip nr. 2

o tau kokį nori taikyti? Ar įprastai O vyksta pas tave?

du variantai FETui

2. pusiau natur?? ar kaip pavadint, sekami hormonai, ir kai jau laikas, Ovitrelis ir tada isodinimas.

Ar logiska leistis tik ovitreli? ta prasme be estrofemo naudojimo pvz. ar as cia mastau kazkaip ne taip. bet jei visi hormonai tvarkoj, gleivine auga gerai, ovitrelis tik garantuotu ivykima ovuliacijos,ar ne?

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2019 01 03, 12:41)
Labai dažnai yra taikomas toks protokolas kaip nr. 2</p><p>o tau kokį nori taikyti? Ar įprastai O vyksta pas tave?

as susirasiau su Z, tai siandien atrase pakalbejus su gyd. as pergyvenau truputi kad mano ciklai prailgejo, bet sako gyd mano kad vistiek reguliaru ir parasius "if you insist" mes galim daryt su Ovitreliu, nes as parasiau apsvarstyt toki varianta, kad as jausciaus saugiau su juo ,bet daugiau galvoju ar nenusisnekejau gal taip negalima. ne tai kad as reikalauju cia kazko.
tai kaip suprantu toks variantas imanomas. unsure.gif
seniau sekdavau OO tai man rodos kad kas menesi budavo, tiek BT tiek OT ir pojuciai ta parodydavo, bet zinai kaip buna, kai reiks kad vdrug nesudurnavotu nezinau.

bijau kad daugiau ko nesuziurejus kad nepraziopsociau, o su ovitreliu bus aiskiau susileidus kada skrist.
daugiau praktikos su ne natur darytu tai kazkaip del to nebijau.
Atsakyti

du variantai FETui

na man antras toks patikimesnis atrodo, po ovitrelio garantuotai zinosi kada buvo ov ir kada turi but sodinimas... taip gal konkretumo daugiau...

nors va man buvo visiskai natur, be jokiu ovitreliu, suseke kada ivyko ovuliacija , bet mano atveju labai gerai kad papuoliau cia lt pas tokia gyd kuri ir nedarbo metu mane prieme... nes kitaip nezinau kaip butu buve...

Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2019 01 03, 13:48)
 na man antras toks patikimesnis atrodo, po ovitrelio garantuotai zinosi kada buvo ov ir kada turi but sodinimas... taip gal konkretumo daugiau...</p><p>nors va man buvo visiskai natur, be jokiu ovitreliu, suseke kada ivyko ovuliacija , bet mano atveju labai gerai kad papuoliau cia lt pas tokia gyd kuri ir nedarbo metu mane prieme... nes kitaip nezinau kaip butu buve...</p>

tai vat as del to truputi bijau kad jei vdrug bus koks penktadienis ar sestadienis ir sekancia diena reikia eit, kad nelikciau ant ledo. nors sake suderinsim, bet tai zinai.
tai uz tai ir labiau linkstu prie ovitrelio.

o kaip tu laikais mirksiukas.gif nestuke.gif gal jau buvai echo? wub.gif
Atsakyti

tai vat as del to truputi bijau kad jei vdrug bus koks penktadienis ar sestadienis ir sekancia diena reikia eit, kad nelikciau ant ledo. nors sake suderinsim, bet tai zinai.
tai uz tai ir labiau linkstu prie ovitrelio.

o kaip tu laikais mirksiukas.gifnestuke.gifgal jau buvai echo? wub.gif

as tai tokia biski trizne pasidarius :D tai man nebuvo nestumo pojuciu jokiu - tai jaudinausi ar viskas ok, nuo uzvakar prasidejo pykinimas - vel negerai, nes labai bloga- nieko daryt negaliu  :D  :D  :D  tai vyras juokias is manes  :D  zodziu, bet jau geriau tas pykinimas nei nieko, man ramiau, viska galiu istverti  :4u:  o echo tai snd eisiu pirma kartą - pirmas mano vizitas jau kaip nesciosios, truputi pergyvenu, nes kolkas mano nestumas nustatytas tik is HCG... labai tikiuosi kad viskas ok ir jau pamatysiu plakancia sirdute  :4u:  :nestuke 

Vakar kazkaip atleido krutine, nebeskauda, tai snd is pat ryto nulekiau pasidariau prg - pakrites iki 76nmol/l, pries pora sav buvo 170... susinervinau biski, na bet snd einu pas gyd, tai klausiu ka daryt...

na o tu jau pradedi ruostis FET  :4u:  Linkiu didziausios sekmes ir puikiu rezultatu  :nestuke  :4u:  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(spydo234 @ 2019 01 03, 14:59)
 as tai tokia biski trizne pasidarius biggrin.gif tai man nebuvo nestumo pojuciu jokiu - tai jaudinausi ar viskas ok, nuo uzvakar prasidejo pykinimas - vel negerai, nes labai bloga- nieko daryt negaliu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  tai vyras juokias is manes  biggrin.gif  zodziu, bet jau geriau tas pykinimas nei nieko, man ramiau, viska galiu istverti  4u.gif  o echo tai snd eisiu pirma kartą - pirmas mano vizitas jau kaip nesciosios, truputi pergyvenu, nes kolkas mano nestumas nustatytas tik is HCG... labai tikiuosi kad viskas ok ir jau pamatysiu plakancia sirdute  4u.gif  nestuke.gif </p><p>Vakar kazkaip atleido krutine, nebeskauda, tai snd is pat ryto nulekiau pasidariau prg - pakrites iki 76nmol/l, pries pora sav buvo 170... susinervinau biski, na bet snd einu pas gyd, tai klausiu ka daryt...</p><p>na o tu jau pradedi ruostis FET  4u.gif  Linkiu didziausios sekmes ir puikiu rezultatu  nestuke.gif  4u.gif  smile.gif​ </p>

taip jau yra, nepykina, negerai, pykina vel negerai, bet viskas praeis 4u.gif as pamenu is manes gyd irgi juokes, kai as "skundziaus" jog nepykina biggrin.gif ir kaip dabar pamenu, teko su wc padraugaut tik 3 ar 4 kartus prasidedant 8-9-11 sav ir viskas. Jokiu absol pozymiu neturejau. ne visoms vienodai 4u.gif
o tu dedies dar crinone ar jau nebe?
na sekmingo vizito siandien, geru emociju, viskas bus gerai, parasyk vakare i viber mirksiukas.gif
Atsakyti

taip jau yra, nepykina, negerai, pykina vel negerai, bet viskas praeis 4u.gifas pamenu is manes gyd irgi juokes, kai as "skundziaus" jog nepykina biggrin.gifir kaip dabar pamenu, teko su wc padraugaut tik 3 ar 4 kartus prasidedant 8-9-11 sav ir viskas. Jokiu absol pozymiu neturejau. ne visoms vienodai 4u.gif
o tu dedies dar crinone ar jau nebe?
na sekmingo vizito siandien, geru emociju, viskas bus gerai, parasyk vakare i viber mirksiukas.gif

Jo deduos, vakarais po viena, bet snd kalbesiu su gyd gal geriama prg pradet vartot , ... nu zodziu bus matyt, nes mano crinono atsargos pasibaige, snd paskutini sunaudosiu  :) nenoriu uzsipirkinet, ziuresiu ka gyd snd sakys, jei lieps test su crinone nu tai nusipirksiu tada :)  

Atsakyti