Tai tau jis irgi sukelė ? Man atrodo irgi šitie ..tai gal neklausyti jų ir negerti ..arba pabandyt išgerti ir pažiūrėt kas gausis ,nes man vistiek liepė atvykti tik pasitikrinus fsh ,o kaip tuos vaistus gauti ? Kas išrašo ? Ar mergaitės parveža ? Atsiprašau už šitus visus klausimus ,bet parsikraustau visam į lietuvą dėl šito reikalo ,ir daug dalykų po 14 metų emigracijos nebežinau ,kaip kas vyksta ,man dar aišku daug darbų reiks nuveikti prieš ten skrendat ,bet jau stebėsiu save nuo vasario mėn .dar iš naujo pasitikrinsiu homosistejiną ,nes nuo 11 buvau numušus iki 8 su vitaminais kuriuos išrašė serapinas ,dar aš galvoju ,kad pas mane imumine sistemą reikėtų nužeminti ..bet kaip tai padaryti ?
Ir man israse cycloproginova Memorial, bet sudvejojau, ziuriu ne be reikalo.
Sabelyte, tau Memoriale israse? kaip jie dabar komentuoja?
Jo man juos paskyrė Memorial ir pirkau tr, atsargai dar parvežė , pas mane fsh max yra buvęs 21 visada apie 15, o su jais pavyko išgauti net virš 30 . Na tada kai tai buvo jie sakė vaistai negalėjo pakelti, čia jūsų organizmas bet kažkaip netikiu.
Trūksta žodžių...
Papildyta:
Dabar lt situaciha žymiai pasikeitusi po to, kai Santarai atsidarė. Ten pas Gricių yra kam su mažaus rezervais pavyko. Yra net kur iš vienos kiaušialąstės blastukas ir leliukas gavosi
Taip,man irgi paskyrė cyklo -progynova
Tai dabar pasimetusi ką daryti su jais ,aš ten ne aiškiai parasiau ,rašėt kad susileidžiat gonalį ,dar būnant lietuvoje ,tai kas juos išrašo ? Ar paprašot panelių ,kad parvežtų ?
Meileskoriukas, LT reiketu susitart su ginekologu kad priimtu jus butent 2 c.d. - bet pas toki kuris irgi uzsiima IVF, jis pamatuotu folius ir gleivine bei parduotu Gonali. Tik smulkmena ta kad issiuntus viska turkams ir jiems neleidus startuot Gonalis liktu kitam kartui.
Na bet del tu vaistu del FSH man labai keista. Mes jau beveik metus planuojam, ir visa laika kiek as siusdavau Masturai tyrimus ir klausdavau ar yra vaistu nuo FSH - man labai aiskiai pasake, vaistu negalima, nes pakenktu IVF procesui. Kai atsirado Zuhra arba gal turi nauja gydytoja - iskart gavau nurodyma gert Cycloprogynova, bet tik viena cikla pries IVF, o ne nuolat!
Sabelyte, ar ilgai gerei?
Man irgi paskyrė tik vieną ciklą ,o tie tipo astalife pagerintų kiaušialaščių kokybę ,nes as irgi Semros klausiau ,ar yra vaistas dėl to fsh ,tai sakė iš pradžių kaip ir nėra ,bet taip ant galo paskyrė visus tuos vaistus ,jei būčiau neklausinėjus tai ji ir nebūtų mam skyrus jokių išskyrus,, glifor ,,tai jaučiu aš nei tų nei tų negersiu ,tik glifor ,glifor tai tas pats kaip rygoje paskiria ,,glifohage ,,ar kaip jis ten tiksliai ,aš ir manau ,kad situacija pasikeitusi lietuvoje ,labai tikiu tuo gricium ,mano draugė darė pas jį ,ji irgi mažarezervė yra ,bet va laukiasi ir dar užšaldytų turi ..čia gali trankytis ,kad ir po visą pasaulį ,manau daug ką lemia sekmė ,o G atrodo auksinę ranką turi ,žino kur ikelti ,kad prisitvirtintų .
O merginos kai ateina mėnesines ir jusda priima tą 2 ciklo dieną? Juk skambinate realiai dieną prieš tai gali vietų gi ir nebūti, nesvarbu kad daktaras žino kad kažkada jūs pas jį ateisite, man dar čia įdomu kaip sklandžiai eina susitarti? 🤔😉
Dėl Griciaus arba bet kurio kito svarbu juk labe ir kaip jie gali išgauti blastuciu ir dar turėti ką saldyti, sorry bet Lietuva tikrai labai kuo pasigirti negali, čia jau rankos gali būti ir deimantinės kaip sakoma 😆 žinau ir aš sėkmingų atveju pas Gricių ir kitus, bet daugiau žinau nesėkmių deja ir graudžiai skamba kai net daro žmones viena po kitos IVF ir net nėra ką šaldyti išgavus 10 kiaušialąsčių ir net blastuka viena vos sugeba isgauti 🤦 man tai nelabai skamba kaip sėkmė
Meileskoriukas, LT reiketu susitart su ginekologu kad priimtu jus butent 2 c.d. - bet pas toki kuris irgi uzsiima IVF, jis pamatuotu folius ir gleivine bei parduotu Gonali. Tik smulkmena ta kad issiuntus viska turkams ir jiems neleidus startuot Gonalis liktu kitam kartui.
Na bet del tu vaistu del FSH man labai keista. Mes jau beveik metus planuojam, ir visa laika kiek as siusdavau Masturai tyrimus ir klausdavau ar yra vaistu nuo FSH - man labai aiskiai pasake, vaistu negalima, nes pakenktu IVF procesui. Kai atsirado Zuhra arba gal turi nauja gydytoja - iskart gavau nurodyma gert Cycloprogynova, bet tik viena cikla pries IVF, o ne nuolat!
Sabelyte, ar ilgai gerei?
Man juos skyrė kai dar buvo Mastura. Jie geriami tik tą ciklą kai planuojama važiuoti, tai aš tik vieną ciklą ir tegeriau.
mano cia didziausia baime. nors ir sakiau ginei, kad as tik pranesiu 1 CD kad man reiks rytoj apoitmento, sake dont worry, suderinsim nu tai tikiuos, kad taip ir bus. Blogiausia bus jei 1 cd bus penktadienis arba sestadienis... nes cia pas mus savaitgaliais jie nedirba, tik ligonines. bet reiks prasyt mobilaus ir kad tartusi su ligonine, kad jei ka, kad priimtu, nes ir kraujo reiks priduot, nu bet reikia tiketis, kad taip nebus. nors va dabar mano 1 CD buvo penktadieni.....
Susiradau info apie tą cyclo-progynova ,tai ten baisus vaistas ..aš tikrai jo negersiu ..ir nemanau ,kad man reikia jo ..man kaip ir minėjau ,nebūtų jo net skyre ,jei nebūčiau primigtinai klaususi,tuo labiau kada man jį gerti ,jei man reikia atvykti pasitikrinus fsh ,o tas Astalife tai ne vaistas ,jis maisto papildas ,tai galiu ir pagerti ..
mano cia didziausia baime. nors ir sakiau ginei, kad as tik pranesiu 1 CD kad man reiks rytoj apoitmento, sake dont worry, suderinsim nu tai tikiuos, kad taip ir bus. Blogiausia bus jei 1 cd bus penktadienis arba sestadienis... nes cia pas mus savaitgaliais jie nedirba, tik ligonines. bet reiks prasyt mobilaus ir kad tartusi su ligonine, kad jei ka, kad priimtu, nes ir kraujo reiks priduot, nu bet reikia tiketis, kad taip nebus. nors va dabar mano 1 CD buvo penktadieni.....
Na tikėkimės kad kažkaip pavyks viską suderinti, dažniausiai visada būna kad viskas deliojasi ne taip kaip turėtų 😀
Manęs dar laukia histeroskopija nes rado gimdoje polipa, dar neiaisku kokie bus tie tyrimai kraujo kuriuos reikia pasidaryti tai gali visaip čia būti, gal teks nukelti man ta FET 🙄😑 na bet tikiuosi viską speti pasidaryti dar 👌 Turkai beje palaimino mano embrionų transferi į kitą kliniką, beliko tik detalės 👏😉