Aš gal papsakosiu išsamiau kas atsitiko Tr. Atvykus i klinika ,po patikrinto fsh buvo 16.45 ,bet mums leido startuoti ,augo keli foliai bet antriniu irgi buvo ,tai jie buvo nusprende daryti dvi punkcijas ,bet padarė tik viena ir tame viename folyje nebuvo kiaušialastės kurią galėtų apvaisinti ,tad palaukėme kelias dienas kol tie antriniai foliai daaugs ir galės antrą kartą punkciją atlikti ,reikėjo ateiti po 4 dienų ,Semra aiškiai pasakė ,kad per pirmą punkcija neleido listi i kitus folius ,nes ruošiama antrai pukcijai ,bet ateję po 4 dienų ant skano aiškiai matėsi ,kad buvo lista į visus folius ,tad pasakė ,kad neva per mažai paaugo ,bet buvo vienas apie 20 mm kiek pamenu ,žodziu neprisiemė atsakomybės ir tiek ..bet vistiek noriu ten grįžti ,nors karyais ir sudvejoju,nes pas mus neaiškios kilmės nevaisingumas ,visada viskas gaudavosi ir užaugdavo iki blastuko ,tik implantacijos niekaip nebūna ,ir gimdos nuotraukoje nerado nieko ,dariausi pries Tr histeroskopija tai rado polipus du ,po ivf taip pat turėjau ne vietoje pastojimą ,visko būta ,bet kaip su Tr.tai pirmą kartą man taip ..nemanau ,kad ten ne profai dirba ,tik kaip ir visur visko pasitaiko ..tik gaila ,kad su manim ,tad dabar ruošiuosi 6 ivf ir nežinau kur geriau man būtų ..ar lietuvoje bandyt ,nors mano jau mažas amh ,buvo 0.38 paskutinį kartą ,tai turbūt dar labiau sumažėjo ,bijau ir tikrintis ..