Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos, Stambulo klinikos 46-a tema

Meileskoriukas, as kiekviena menesi darau FSH, tai galiu pasakyti. 

1 c.d. darau FSH ir estradioli (kartais buna irgi per didelis, jei yra cista)- issiunciu

jei OK tada 2c.d. Progesteronas, LH ir HSG (echo nuotraukytes) - issiunciu

jei OK - vakarop tureciau gauti zinute su vaistu doze ir susileisti vakare.

3.c.d. - skrydis, vakare susileisti.

4 c.d - vizitas

Sekmes ;) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 28 gruodžio 2018 - 22:56

laba diena mergaites ,sakykite kaip jus darote su fsh tyrimais ,antra ciklo diena is ryto priduodate ,gaunate po pietu atsakyma ir skrendate vakare ,ar kaip ?ar pirma ciklo diena priduodate ir jei tinka skrendate i Tr kita diena 

Aš priduodavau 1c.d. apie  13 val.turėdavau atsakymą, išsiųsdavau tr ir jie parašydavo ok ar ne. Jei būčiau skridus tai būtų buvę 2c.d. 

Atsakyti

Ačiū labai ,mano fsh per didelis buvo ,tai todėl zuzu (zuhra) liepė atskristi tik pasitikrinus fsh ,tai namų darbus atlikinėsiu nuo vasario mėn ,man taip pat semra išrašė vaistus ,kurie neva turėtų mažinti fsh ,bet aš kažkaip nemanau ,kad jie tam skirti ,imesiu kokius vaistus kai nuskrisiu namo ,gal kam irgi yra skyrę 🙄

Atsakyti

Kokiu naku darbu?

na taip tau db ir reik ir noraliskai ir paichologiskai pasiruost.

As jo noriu vasari. Db kaip tik atejo mm, tai sausi bus kazkada apie gala 26-28 manau kaip visada tai va tada 2 cd ir keliausiu pas gyd. Tai jei viskas klosis kaip reikia vaziavimas gausis vasario vid. 

Laukiu jau labai.jau prisivajojau kaip butu geriausia gimtadienio dovana visu laiku, nes mano gimt vasario gale...

reikia HSG pasidaryt.

Linkiu issvajotos dovaneles gimtadieniui :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Ačiū labai ,mano fsh per didelis buvo ,tai todėl zuzu (zuhra) liepė atskristi tik pasitikrinus fsh ,tai namų darbus atlikinėsiu nuo vasario mėn ,man taip pat semra išrašė vaistus ,kurie neva turėtų mažinti fsh ,bet aš kažkaip nemanau ,kad jie tam skirti ,imesiu kokius vaistus kai nuskrisiu namo ,gal kam irgi yra skyrę 🙄

Aš geriau vienus vaistus, tai man kaipbtik jie sukėlė fsh

Atsakyti

O kokius ? Aš gėriau glifor ir ,,YAZMIN ,,jie geriami tik ta ciklo mėnesį ,tai aš galvojau ,kad man jie galėjo sukelti ,nes prieš tai 4 ivf dariau ir neturėjau tokios problemos ,tai dabar bijau gerti ir tuos kuriuos išrašė ,vieni atsimenu ,,astalife,,o kitus parašysiu vėliau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meileskoriukas: 29 gruodžio 2018 - 16:53

Aš gal papsakosiu išsamiau kas atsitiko Tr. Atvykus i klinika ,po patikrinto fsh buvo 16.45 ,bet mums leido startuoti ,augo keli foliai bet antriniu irgi buvo ,tai jie buvo nusprende daryti dvi punkcijas ,bet padarė tik viena ir tame viename folyje nebuvo kiaušialastės kurią galėtų apvaisinti ,tad palaukėme kelias dienas kol tie antriniai foliai daaugs ir galės antrą kartą punkciją atlikti ,reikėjo ateiti po 4 dienų ,Semra aiškiai pasakė ,kad per pirmą punkcija neleido listi i kitus folius ,nes ruošiama antrai pukcijai ,bet ateję po 4 dienų ant skano aiškiai matėsi ,kad buvo lista į visus folius ,tad pasakė ,kad neva per mažai paaugo ,bet buvo vienas apie 20 mm kiek pamenu ,žodziu neprisiemė atsakomybės ir tiek ..bet vistiek noriu ten grįžti ,nors karyais ir sudvejoju,nes pas mus neaiškios kilmės nevaisingumas ,visada viskas gaudavosi ir užaugdavo iki blastuko ,tik implantacijos niekaip nebūna ,ir gimdos nuotraukoje nerado nieko ,dariausi pries Tr histeroskopija tai rado polipus du ,po ivf taip pat turėjau ne vietoje pastojimą ,visko būta ,bet kaip su Tr.tai pirmą kartą man taip ..nemanau ,kad ten ne profai dirba ,tik kaip ir visur visko pasitaiko ..tik gaila ,kad su manim ,tad dabar ruošiuosi 6 ivf ir nežinau kur geriau man būtų ..ar lietuvoje bandyt ,nors mano jau mažas amh ,buvo 0.38 paskutinį kartą ,tai turbūt dar labiau sumažėjo ,bijau ir tikrintis ..

Atsakyti
unsure.gif oho neteko dar taip girdet, kad dvi punkcijas darytu. tai tie foliai, kad ir mazesni jie i ovitreli nereaguoja tada, tai tu leidais antra kart ovitreli po keliu dienu? unsure.gif
Atsakyti

Tik nedarykit klaidos,nedarykit Lietuvoje. Turint mažą rezervą Lt daryti būtų didžiausia klaida

Aš gal papsakosiu išsamiau kas atsitiko 

6 ivf ir nežinau kur geriau man būtų ..ar lietuvoje bandyt ,nors mano jau mažas amh ,buvo 0.38 paskutinį kartą ,tai turbūt dar labiau sumažėjo ,bijau ir tikrintis ..

Atsakyti

Po tų 4 dienų jei būtų eje kaip jie sako sklandžiai ,tai bučiau gavusi dar porcija vaistų ,bet kai pamate ,kad buvo liesti tie foliai tai ir paleido namo ..

Atsakyti

O kokius ? Aš gėriau glifor ir ,,YAZMIN ,,jie geriami tik ta ciklo mėnesį ,tai aš galvojau ,kad man jie galėjo sukelti ,nes prieš tai 4 ivf dariau ir neturėjau tokios problemos ,tai dabar bijau gerti ir tuos kuriuos išrašė ,vieni atsimenu ,,astalife,,o kitus parašysiu vėliau.

Geriau cycloprogynova, nu kažkas tokio 

Atsakyti

Ir man israse cycloproginova Memorial, bet sudvejojau, ziuriu ne be reikalo. 

Sabelyte, tau Memoriale israse? kaip jie dabar komentuoja? 

Atsakyti