Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos, Stambulo klinikos 46-a tema

Panos, per ką žiūrit bilietus į Stambulą? Net su persėdimais nieko pigiau nei 180 žmogui neįmanoma rasti artimiausius 4 mėnesius.
dabar, kai skridau gruodi, pirkau is turkish po 100 eur pirmyn atgal.o per Kijeva nera irgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola2017: 28 gruodžio 2018 - 12:31

Kai perki pirmyn atgal visada pigiau,bet taip gali pirkti tik Fetui,o stimuliacijom nelabai išeina,neaišku kiek stimuliuos

dabar, kai skridau gruodi, pirkau is turkish po 100 eur pirmyn atgal.o per Kijeva nera irgi?

Atsakyti

Kai perki pirmyn atgal visada pigiau,bet taip gali pirkti tik Fetui,o stimuliacijom nelabai išeina,neaišku kiek stimuliuos

aa, tada taip taip..mes rugpjuti skridom tai per kijeva tik i prieki sumokejom 560...ir cia buvo pigiausias variantas :frusty:​ 

Atsakyti

Laba, gal galesi pasidalint ka reiks pakartot, idomu. Nes man Z irgi pasake, kai sekanciam FET vaziuosiu reiks kazka pakartot :hmm: 

Laba gavau iš jos atsakymą sendiena, pagal mano visus popierius turiu pakartoti šiuos,

For starting  FET preparation please update your following tests

Prolaktin,

FreeT4

TSH

Hbs Ag

Anti Hbs

Anti HCV

Anti HIV I+II

Complete/total blood count

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2018 12 28, 13:20)
<p>Aš visada tiesiogiai per turkish arba ukrainos avialinijas žiūriu, pigiau 152 nėra jeigu į vieną pusę,bet perkant į abi puses būna ir 230 į abi puses. rašiau tau asmeninę kažkada,negavai? tu pas Emre važiuosi? </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nefifi" data-cid="72305075" data-time="[url=">1545987873[/url]"] Panos, per ką žiūrit bilietus į Stambulą? Net su persėdimais nieko pigiau nei 180 žmogui neįmanoma rasti artimiausius 4 mėnesius.</blockquote>

gavau viską smile.gif Planuojam konsultacijai važiuot, nors memoriale startavau be konsultacijos.. nu 230 vienam vistiek yra labai daug šiaip, 3 dienų vizitas vos ne štuka eurų susidarys, noris pigiau prasisukt.
Atsakyti

gavau viską smile.gifPlanuojam konsultacijai važiuot, nors memoriale startavau be konsultacijos.. nu 230 vienam vistiek yra labai daug šiaip, 3 dienų vizitas vos ne štuka eurų susidarys, noris pigiau prasisukt.

Tai konsultacijai pirk pirmyn atgal,bet žinok pigiau 200 per turkus jau n metų nemačius. Aš tau atsiųsiu formą kurią Anna man sakė persiųsti visoms kurios važiuos į Bahceci

parašyk el. paštą į až

Atsakyti

laba diena mergaites ,sakykite kaip jus darote su fsh tyrimais ,antra ciklo diena is ryto priduodate ,gaunate po pietu atsakyma ir skrendate vakare ,ar kaip ?ar pirma ciklo diena priduodate ir jei tinka skrendate i Tr kita diena 

Atsakyti

Laba gavau iš jos atsakymą sendiena, pagal mano visus popierius turiu pakartoti šiuos,

For starting  FET preparation please update your following tests

Prolaktin,

FreeT4

TSH

Hbs Ag

Anti Hbs

Anti HCV

Anti HIV I+II

Complete/total blood count

aciu :4u:​ 

Atsakyti

laba diena mergaites ,sakykite kaip jus darote su fsh tyrimais ,antra ciklo diena is ryto priduodate ,gaunate po pietu atsakyma ir skrendate vakare ,ar kaip ?ar pirma ciklo diena priduodate ir jei tinka skrendate i Tr kita diena 

As jau buvau kelios dienos pries mm Tr ir kai prasidejo ejau. Mano niekada nebuvo blogas tas skaicius tai kazkaip negalvojau kad gali but kas blogai...bet jei tavo skaiciukai negeri buna, tai rizika tada ar galesi skrist ar ne :S 

Cola, kada galvoji vel bandyt Fet?

Atsakyti

As jau buvau kelios dienos pries mm Tr ir kai prasidejo ejau. Mano niekada nebuvo blogas tas skaicius tai kazkaip negalvojau kad gali but kas blogai...bet jei tavo skaiciukai negeri buna, tai rizika tada ar galesi skrist ar ne :S 

Cola, kada galvoji vel bandyt Fet?

pavasari, kai laikas atsisuks vienodai. Dar namu darbu gavau, tai turiu pasidaryt. ir siaip pavasariop gal upo daugiau atsiras :rolleyes:​ o tu vasari?

Atsakyti

pavasari, kai laikas atsisuks vienodai. Dar namu darbu gavau, tai turiu pasidaryt. ir siaip pavasariop gal upo daugiau atsiras :rolleyes:​ o tu vasari?

Kokiu naku darbu?

na taip tau db ir reik ir noraliskai ir paichologiskai pasiruost.

As jo noriu vasari. Db kaip tik atejo mm, tai sausi bus kazkada apie gala 26-28 manau kaip visada tai va tada 2 cd ir keliausiu pas gyd. Tai jei viskas klosis kaip reikia vaziavimas gausis vasario vid. 

Laukiu jau labai.jau prisivajojau kaip butu geriausia gimtadienio dovana visu laiku, nes mano gimt vasario gale...

Atsakyti

Bahceci man buvo pasiruosiant FET prašoma šitų tyrimu: 

(PROLACTİN)                                                                     (TSH)

Complite blood count

(VİTAMİN B12)

(VİTAMİN D)

(GLUCOSE)

(ANTİ TPO)

(ANTI TG)

(RUBELLA IgG)

(HbsAgAntiHBs and Anti HCV)

(Anti HIV)

(FREE T4)

After that on 2nd day of your period USG examination and tests for ESTRADIOL, LH and PROGESTERONE

Atsakyti