Panos, per ką žiūrit bilietus į Stambulą? Net su persėdimais nieko pigiau nei 180 žmogui neįmanoma rasti artimiausius 4 mėnesius.dabar, kai skridau gruodi, pirkau is turkish po 100 eur pirmyn atgal.o per Kijeva nera irgi?
Kai perki pirmyn atgal visada pigiau,bet taip gali pirkti tik Fetui,o stimuliacijom nelabai išeina,neaišku kiek stimuliuos
dabar, kai skridau gruodi, pirkau is turkish po 100 eur pirmyn atgal.o per Kijeva nera irgi?
Laba, gal galesi pasidalint ka reiks pakartot, idomu. Nes man Z irgi pasake, kai sekanciam FET vaziuosiu reiks kazka pakartot
Laba gavau iš jos atsakymą sendiena, pagal mano visus popierius turiu pakartoti šiuos,
For starting FET preparation please update your following tests
Prolaktin,
FreeT4
TSH
Hbs Ag
Anti Hbs
Anti HCV
Anti HIV I+II
Complete/total blood count
gavau viską Planuojam konsultacijai važiuot, nors memoriale startavau be konsultacijos.. nu 230 vienam vistiek yra labai daug šiaip, 3 dienų vizitas vos ne štuka eurų susidarys, noris pigiau prasisukt.
gavau viską Planuojam konsultacijai važiuot, nors memoriale startavau be konsultacijos.. nu 230 vienam vistiek yra labai daug šiaip, 3 dienų vizitas vos ne štuka eurų susidarys, noris pigiau prasisukt.
Tai konsultacijai pirk pirmyn atgal,bet žinok pigiau 200 per turkus jau n metų nemačius. Aš tau atsiųsiu formą kurią Anna man sakė persiųsti visoms kurios važiuos į Bahceci
parašyk el. paštą į až
laba diena mergaites ,sakykite kaip jus darote su fsh tyrimais ,antra ciklo diena is ryto priduodate ,gaunate po pietu atsakyma ir skrendate vakare ,ar kaip ?ar pirma ciklo diena priduodate ir jei tinka skrendate i Tr kita diena
As jau buvau kelios dienos pries mm Tr ir kai prasidejo ejau. Mano niekada nebuvo blogas tas skaicius tai kazkaip negalvojau kad gali but kas blogai...bet jei tavo skaiciukai negeri buna, tai rizika tada ar galesi skrist ar ne :S
Cola, kada galvoji vel bandyt Fet?
As jau buvau kelios dienos pries mm Tr ir kai prasidejo ejau. Mano niekada nebuvo blogas tas skaicius tai kazkaip negalvojau kad gali but kas blogai...bet jei tavo skaiciukai negeri buna, tai rizika tada ar galesi skrist ar ne :S
Cola, kada galvoji vel bandyt Fet?
pavasari, kai laikas atsisuks vienodai. Dar namu darbu gavau, tai turiu pasidaryt. ir siaip pavasariop gal upo daugiau atsiras o tu vasari?
pavasari, kai laikas atsisuks vienodai. Dar namu darbu gavau, tai turiu pasidaryt. ir siaip pavasariop gal upo daugiau atsiras o tu vasari?
Kokiu naku darbu?
na taip tau db ir reik ir noraliskai ir paichologiskai pasiruost.
As jo noriu vasari. Db kaip tik atejo mm, tai sausi bus kazkada apie gala 26-28 manau kaip visada tai va tada 2 cd ir keliausiu pas gyd. Tai jei viskas klosis kaip reikia vaziavimas gausis vasario vid.
Laukiu jau labai.jau prisivajojau kaip butu geriausia gimtadienio dovana visu laiku, nes mano gimt vasario gale...
Bahceci man buvo pasiruosiant FET prašoma šitų tyrimu:
(PROLACTİN) (TSH)
Complite blood count
(VİTAMİN B12)
(VİTAMİN D)
(GLUCOSE)
(ANTİ TPO)
(ANTI TG)
(RUBELLA IgG)
(HbsAg, AntiHBs and Anti HCV)
(Anti HIV)
(FREE T4)
After that on 2nd day of your period USG examination and tests for ESTRADIOL, LH and PROGESTERONE