Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos, Stambulo klinikos 46-a tema

Gal čia yra tokių, kurios domėjimosi Ispanijos klinikom, konkrečiai ivf-spain? Dabar vienu metu susirašinėju ir su jais, ir su bahceci, atrodo, ir ten, ir ten viskas super.. Bahceci, aišku, gautųs beveik tęstinumas, nes papulčiau pas Emre, pas jį ir Memoriale buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 20 gruodžio 2018 - 15:13

mano pažįstama darėsi ispanijoje, klinikos pavadinimo nežinau, bet viena iš pagrindinių, kadangi ji su donorinėmis, tai jie turi didelį donorių pasirinkimą, bet kainos tai ten tikrai didesnės nei Turkijoje, ji man sakė,bet  jau senokai, tiksliai neprisimenu,bet bent 30proc procedūra brangiau ir vaistai žymiai brangesni

ji tikrai būtų į Tr važiavusi, bet turkai su donorinėmis nedaro

Atsakyti

Paneles, iki kelintos valandos turkams nusiusdavote tirymu rezultatus ruošiantis FET?  :hmm:

Nors manęs Z niekad neragindavo, bet as visalaik stengdavausi nusiųst apie +-13 val ( tai TR laiku budavo apie +-14 val),

Atsakyti

Gal čia yra tokių, kurios domėjimosi Ispanijos klinikom, konkrečiai ivf-spain? Dabar vienu metu susirašinėju ir su jais, ir su bahceci, atrodo, ir ten, ir ten viskas super.. Bahceci, aišku, gautųs beveik tęstinumas, nes papulčiau pas Emre, pas jį ir Memoriale buvau.

Mano gyd LT kai pasakiau kad važiuosiu i Tr IVF, tai sakė tada geriau važiuoti į ispanija, kažkokia klinika lyg iš A raidės, sakė ten rezultatai jų nerealūs, tai bandžiau ieškotis informacijos  :)  kadangi daugiau informacijos radau apie Tr, tai pasirinkau TR, bet kiek žiūrėjau ispaniją, tai ten kainos daug didesnės nei TR

Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2018 12 20, 16:17)
<p>mano pažįstama darėsi ispanijoje, klinikos pavadinimo nežinau, bet viena iš pagrindinių, kadangi ji su donorinėmis, tai jie turi didelį donorių pasirinkimą, bet kainos tai ten tikrai didesnės nei Turkijoje, ji man sakė,bet  jau senokai, tiksliai neprisimenu,bet bent 30proc procedūra brangiau ir vaistai žymiai brangesni</p><p>ji tikrai būtų į Tr važiavusi, bet turkai su donorinėmis nedaro</p>

dėl kainų tai net neabejoju, kad Ispanijoj suplotume beveik dvigubai.
Mūsų situacija prie kritinių tokia, tai arba bus blastukas iš 1 folikulo arba ne biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spydo234 @ 2018 12 20, 16:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nefifi" data-cid="72301011" data-time="1545311557"><div><p>Gal čia yra tokių, kurios domėjimosi Ispanijos klinikom, konkrečiai ivf-spain? Dabar vienu metu susirašinėju ir su jais, ir su bahceci, atrodo, ir ten, ir ten viskas super.. Bahceci, aišku, gautųs beveik tęstinumas, nes papulčiau pas Emre, pas jį ir Memoriale buvau.</p></div></blockquote><p></p><p>Mano gyd LT kai pasakiau kad važiuosiu i Tr IVF, tai sakė tada geriau važiuoti į ispanija, kažkokia klinika lyg iš A raidės, sakė ten rezultatai jų nerealūs, tai bandžiau ieškotis informacijos  smile.gif  kadangi daugiau informacijos radau apie Tr, tai pasirinkau TR, bet kiek žiūrėjau ispaniją, tai ten kainos daug didesnės nei TR</p>

Nepameni, ne Amnios ta klinika?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 20 gruodžio 2018 - 15:46

dėl kainų tai net neabejoju, kad Ispanijoj suplotume beveik dvigubai.
Mūsų situacija prie kritinių tokia, tai arba bus blastukas iš 1 folikulo arba ne biggrin.gif
Papildyta:
Nepameni, ne Amnios ta klinika?

Žinok tikrai nepamenu, bet kazkas panasaus man atrodo

Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2018 12 20, 16:12)

Paklausinėk narės Bernadetos. Jos draugė Ispanijoje darėsi. Nors gal ir ta pati draugė čia temutėje yra, bet aš jis niko nežinau. Kiek žinau iš pasakojimų, kad ispanai leido lt stimuliuotis. O po to išpunktavę nevaisintas kiaušialąstes užšaldė, dėl ko ta narė buvo nepatenkinta, bet ten niekas jos nuomonės neklausė. Ir, kiek žinau, tai pirmas kėlimas tikrai nesėkmingas buvo. Kaip vėliau, tai nžn.
Atsakyti

Duua, o kada tavo FET'as? 😉 

Atsakyti

Dovanoju Lutinus tabletes ir Clexane ampules 6vnt., euthyrix N 25,estroferm 2mg,duphaston 9 tabl.

Atsakyti

Ailima,na jus ir saunuole!

Turiu nemazai folbiol prisipirkusi, galeciau parduoti kam reikia

Atsakyti

Duua, o kada tavo FET'as? 😉 

Sulaukusi sausio mm , 2 cd bandysiu eit pas gine. Mano mm turetu but kazada sausio gale, nes dabar vis dar laukiu gruodzio .. tai galvoju vaziavimas bus kazkada vasario 2 sav gal. 

Laukiu nesulaukiu jau... greiciau praeitu viskas

Atsakyti

Su sventemis visas!! Tebuna sios Kaledos paskutines, kai vienintelis troskimas, vienintele norima dovana yra ta pati! Prasmingu, dziugiu, skaniu Kaledu, ramiu Kuciu!😘😘😘

Atsakyti