mano pažįstama darėsi ispanijoje, klinikos pavadinimo nežinau, bet viena iš pagrindinių, kadangi ji su donorinėmis, tai jie turi didelį donorių pasirinkimą, bet kainos tai ten tikrai didesnės nei Turkijoje, ji man sakė,bet jau senokai, tiksliai neprisimenu,bet bent 30proc procedūra brangiau ir vaistai žymiai brangesni
ji tikrai būtų į Tr važiavusi, bet turkai su donorinėmis nedaro
Gal čia yra tokių, kurios domėjimosi Ispanijos klinikom, konkrečiai ivf-spain? Dabar vienu metu susirašinėju ir su jais, ir su bahceci, atrodo, ir ten, ir ten viskas super.. Bahceci, aišku, gautųs beveik tęstinumas, nes papulčiau pas Emre, pas jį ir Memoriale buvau.
Mano gyd LT kai pasakiau kad važiuosiu i Tr IVF, tai sakė tada geriau važiuoti į ispanija, kažkokia klinika lyg iš A raidės, sakė ten rezultatai jų nerealūs, tai bandžiau ieškotis informacijos kadangi daugiau informacijos radau apie Tr, tai pasirinkau TR, bet kiek žiūrėjau ispaniją, tai ten kainos daug didesnės nei TR
dėl kainų tai net neabejoju, kad Ispanijoj suplotume beveik dvigubai.
Mūsų situacija prie kritinių tokia, tai arba bus blastukas iš 1 folikulo arba ne
Papildyta:
Nepameni, ne Amnios ta klinika?
Paklausinėk narės Bernadetos. Jos draugė Ispanijoje darėsi. Nors gal ir ta pati draugė čia temutėje yra, bet aš jis niko nežinau. Kiek žinau iš pasakojimų, kad ispanai leido lt stimuliuotis. O po to išpunktavę nevaisintas kiaušialąstes užšaldė, dėl ko ta narė buvo nepatenkinta, bet ten niekas jos nuomonės neklausė. Ir, kiek žinau, tai pirmas kėlimas tikrai nesėkmingas buvo. Kaip vėliau, tai nžn.
Duua, o kada tavo FET'as? 😉