Įkraunama...
Įkraunama...

Turkijos, Stambulo klinikos 46-a tema

PRP-терапия – восстановление эндометрия1500 €

PRP-терапия – восстановление фолликулярного аппарата 2000 €

https://www.ivfriga....yventojams.html

Na tada aš dar pridedu 200-300€ ir į Graikiją, nes kur F patirtis ir GR tai kaip diena ir naktis. Jau nagleja F su kainomis 😡😡

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Liko Estrimax 2 mg (estradiolum) 5 vnt po 28 tab. Galioja iki 04 men. imtinai. Po 3,50 eur uz vnt.

Susisiekti galima asmenine zinute.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meileskoriukas @ 2018 12 31, 12:09)
<p>O kas yra iš vilniaus ,gal galite rekomenduoti gine kuri išmano ,ką reikia daryti ? </p>

Man labai padėjo ir labai palaikė Karpenko. Be to, ji prižiūrėjo ir rekomendavo ką daryti po Tr. Jei ne ji - neturėčiau kleckiuko, nes be jos vis man nesivystydavo nėštumai (po visų bandymų ir Lt, ir Tr), o po to, kai pas ją nuėjau ir ji surašė vaistų papildomai, viskas pavyko.
Atsakyti
Sveikos, mergaites,
Parduodu/Dovanoju vaistu likucius. Vaistai laikomi saldytuve, pasiimti reiktu pacioms. AIRIJA

Parduodu:
Fematab, 53 tabletes, €5
Crinone 8%, 2 pakuotes po 15vnt, galiojimas 05/2019, € 15

Dovanoju:
Suprecur spray, 2 pakuotes
Cetrotide 0.25 mg, 1 pakuote
Pregnyl 5000 IU, , 2 pakuotes
Menopur 1200 IU, 1 pakuote

Daugiau informacijos a.z.
Atsakyti
sveikos 4u.gif tikiuos viskas gerai su jumis 4u.gif smile.gif

gavau keista laiska is Z. jauciu kad daugiau musu gavo..

Dear..

May i ask you a favour to share with us the web site of lithuanian forum about IVF. Our doctors asked me to learn from our patients smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif

nu tiesa pasakius as nenoriu kad ji cia skaitytu su google ar su kazkieno pagalba...
bet ka atrasyt? kad forumas uzdaras ir taip nepaskaitys? gali pagooglint gal irgi ir ismes SM. unsure.gif
kai vaiku darzeli tai temos uzrakintos, bet cia tai neuzrakinsi.

arba sakyt kad mes FB bendraujam, ir ten tikrai nesiprasys.

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(duua @ 2019 01 17, 10:50)
sveikos  4u.gif  tikiuos viskas gerai su jumis  4u.gif  smile.gif

gavau keista laiska is Z. jauciu kad daugiau musu gavo..

Dear..

May i ask you a favour to share with us the web site of lithuanian forum about IVF. Our doctors asked me to learn from our patients smile.gif

blink.gif  blink.gif  blink.gif

nu tiesa pasakius as nenoriu kad ji cia skaitytu su google  ar su kazkieno pagalba...
bet ka atrasyt? kad forumas uzdaras ir taip nepaskaitys? gali pagooglint gal irgi ir ismes SM.  unsure.gif
kai vaiku darzeli tai temos uzrakintos, bet cia tai neuzrakinsi.

arba sakyt kad mes FB bendraujam, ir ten tikrai nesiprasys.

unsure.gif

Aš negavau tokio laiško biggrin.gif
Nes po viso siaubingo bendravimo ji supranta, kad aš jokios informacijos jai neteiksiu...
Galbūt ją ruošiasi atleisti, todėl ji bando suvesti "sąskaitas" bigsmile.gif
Atsakyti

Tikrai neduokite jokių adresu, norės ir taip ras labai pasistengusi, bet esmė tame kad ji nežino kuri mergina yra konkreti ir jos paciente, žinoma iš bendro supratimo galima atsekti, bet jau čia ir detektyvinio darbo reikia ir laiko tam nemažai dedikuoti 😁 profesorė gavo ne iš vienos pacientes nusiskundimus jos adresu, aš taip pat nors asmeniškai su ja nesusiduriau ir tikrai su manimi ji bendravo taktiskai, atsakydavo greitai ir maloniai, bet vistiek aš jai ir pačiai pasakiau kad daug lietuvaičių yra labai nusivylusios jos darbu ir bendravimu. Ji tikrai pati supranta situacija ir valdžia apie tai jau irgi žino ir galvoja kaip tą spręsti. Kai vienas žmogus gadina visą išdirbta sistema tai tikrai čia menki juokai, laikas klinikai biskutuka apsivalyti 😁 

Atsakyti

gavau vakar toki prasyma, kad atsiusti nuoroda forumo, kur bendraujama apie ju klinika. Visai nenoriu jai siusti. Gal cia galima slapta ta grupele padaryt? Neisivaizduoju, kam jai prisireike :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cola2017: 17 sausio 2019 - 12:16
as net neabejoju kad mes paskutines gavom visos.
bet ka jai atrasyt?? nes as tai su ja dar bendrausiu tai negaliu neatrasyt nieko. kaip tik siandien ar ryt turiu siusti kraujo rezultatus unsure.gif unsure.gif

man rodos geriausias variantas pasakyt, kad mes bendraujam FB o ne forume , ir kad cia privatus musu bendravimas.
cia jau gaunas kaip snipinejimas ji gali ta padaryt net ir neprasius siaip,juk per google ismeta.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo duua: 17 sausio 2019 - 12:29

galvoju gal parasykit del FB. nu logiska uzdara grupe. parasykit, kad apskritai ne tik apie ju klinika ten snekama, bendrai apie ivf.

Atsakyti

Sveikos merginos, na aš tokio laiško iš Z negavau, galbūt dėl to kad jau skundžiausi ja,nors ir netiesiogiai, bet ten paskui gavosi kaip paskundimas prof Semrai...

o jei bučiau gavus toki laiska, tai tikriausiai bučiau nusiuntus 45 ir šitos 46 temos nuorodas, kad pasiskaitytų biškį apie save ir galbūt susiimtų, kad paskui kitoms lietuvėms nereiketų ašarų lieti... Visos mes čia su nikais, tad atsekti kuri yra kuri tektų nemenkai padirbėti... o kur dar vertimaisi visi... juk visos žinom kaip google translate vercia  :oh:  :oh:  :oh:  o kitas dalykas jei ir sugebėtų atsekti, kuri pacientė yra kuri, nemanau kad kažkas būtų, nes aš pvz apie savo patirtį nieko neperdėjau, parašiau viską kaip buvo  :(  tai kaip ten sakoma Už teisybę nepykstama  :)

kitas dalykas man dar čia labai įdomus, jei jau klibėtų Z kėdė, tai tikrai nemanau, kad pati Z prašytų forumo nuorodos, tai darytų kažkas kitas, jei norėtų ją patikrinti būtent dėl nusiskundimų... ir tokius laiškus jūs gautumėte ne is Z... Čia gal to forumo reikia kokiu nors kitu tikslu... Aš Pvz kai nuvažiavau į konsultaciją, tai jie klausė ar apie juos suzinojau is forumo... tai jie jau zinojo kad toks forumas tarp lietuvaiciu yra  :lietuva:

Ai del FB, tai Z pati turi irgi turi FB, tai paskui gali sakyti kad ok, duokit ar priimkit i fb grupe...

jei nenorit dalintis, tai gal tiesiog parasykite, kad forumas numires, ir numeskit kokia sena pvz 40 tema ar kazkaip panasiai  :hmm:  :hmm:  :hmm:  nors jei nedurna yra tai sita foruma ji atras ir be jusu nusiustu nuorodu, nes jis viesas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spydo234: 17 sausio 2019 - 13:24

arba siuskite TD nuoroda viskas apie IVF IUI... ten irgi viesa tema, ir ten bendraujama apie visas visas klinikas be pavadinimu, ten maisalyne tokia kad tikraio nieko neatrinks, nes memorial pavadinimas paminimas gal karta per simta psl o ir nariu labai labai daug

Atsakyti