Sveikos merginos, na aš tokio laiško iš Z negavau, galbūt dėl to kad jau skundžiausi ja,nors ir netiesiogiai, bet ten paskui gavosi kaip paskundimas prof Semrai...
o jei bučiau gavus toki laiska, tai tikriausiai bučiau nusiuntus 45 ir šitos 46 temos nuorodas, kad pasiskaitytų biškį apie save ir galbūt susiimtų, kad paskui kitoms lietuvėms nereiketų ašarų lieti... Visos mes čia su nikais, tad atsekti kuri yra kuri tektų nemenkai padirbėti... o kur dar vertimaisi visi... juk visos žinom kaip google translate vercia o kitas dalykas jei ir sugebėtų atsekti, kuri pacientė yra kuri, nemanau kad kažkas būtų, nes aš pvz apie savo patirtį nieko neperdėjau, parašiau viską kaip buvo tai kaip ten sakoma Už teisybę nepykstama
kitas dalykas man dar čia labai įdomus, jei jau klibėtų Z kėdė, tai tikrai nemanau, kad pati Z prašytų forumo nuorodos, tai darytų kažkas kitas, jei norėtų ją patikrinti būtent dėl nusiskundimų... ir tokius laiškus jūs gautumėte ne is Z... Čia gal to forumo reikia kokiu nors kitu tikslu... Aš Pvz kai nuvažiavau į konsultaciją, tai jie klausė ar apie juos suzinojau is forumo... tai jie jau zinojo kad toks forumas tarp lietuvaiciu yra
Ai del FB, tai Z pati turi irgi turi FB, tai paskui gali sakyti kad ok, duokit ar priimkit i fb grupe...
jei nenorit dalintis, tai gal tiesiog parasykite, kad forumas numires, ir numeskit kokia sena pvz 40 tema ar kazkaip panasiai nors jei nedurna yra tai sita foruma ji atras ir be jusu nusiustu nuorodu, nes jis viesas...