Įkraunama...
Įkraunama...

2019 rugpjūtinukai

Sveikos, jungiuosi prie musu negausaus būrio 4u.gifsu šventem smile.gifaš turiu sūnelį 2m 4men. Ir va laukiam pagausėjimo. Tik neramu kad pas gydytoją negreit. Testas teigiamas buvo 17d. O užrašė tik sausio 3 doh.gifo aš nekantri norėčiau jau šiemet patvirtinimo iš gydytojos.. bet pas mus poliklinikoje viena gine tik, shakes. O kaip greitai jus prieme? Dar kazkaip keista kad pilvas jau atrodo toooks didesnis, seip visada man atsargos ant pilvo kaupiasi o dabar visai toks grynas nestuminis pilvas. Nezinau cia gal kad pucia, neisivaizduoju.. kaip pas jus su figura, ar yra kokie pokyciai? Ir norejau paklaust nuo kada skaiciuojat nestuma? Nuo pastpjimo ar kazkaip kitaip? Nes cia internete radau kad skaiciuoti reikia kazkaip kitaip ir susibalamutinau. Nepamenu jau kaip su sunum buvo smile.gif)
Papildyta:
Va čia radau, kad skaiciuojasi nuo pirmos menesiniu ciklo dienos blink.gif
https://www.tevu-dar...-kalendorius/1/

Aš dar pokyčių nejaučiu figūros. Tik nugaros skausmus nuo gimdos augimo. 

O pastojimas skaičiuojasi nuo paskutinių mm pirmos dienos 😉

Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2018 12 28, 15:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="very_berry" data-cid="72305212" data-time="1545995074"><div><p>Sveikos, jungiuosi prie musu negausaus būrio vartotojo įkelta nuotraukasu šventem vartotojo įkelta nuotraukaaš turiu sūnelį 2m 4men. Ir va laukiam pagausėjimo. Tik neramu kad pas gydytoją negreit. Testas teigiamas buvo 17d. O užrašė tik sausio 3 vartotojo įkelta nuotraukao aš nekantri norėčiau jau šiemet patvirtinimo iš gydytojos.. bet pas mus poliklinikoje viena gine tik, shakes. O kaip greitai jus prieme? Dar kazkaip keista kad pilvas jau atrodo toooks didesnis, seip visada man atsargos ant pilvo kaupiasi o dabar visai toks grynas nestuminis pilvas. Nezinau cia gal kad pucia, neisivaizduoju.. kaip pas jus su figura, ar yra kokie pokyciai? Ir norejau paklaust nuo kada skaiciuojat nestuma? Nuo pastpjimo ar kazkaip kitaip? Nes cia internete radau kad skaiciuoti reikia kazkaip kitaip ir susibalamutinau. Nepamenu jau kaip su sunum buvo vartotojo įkelta nuotrauka)
Papildyta:
Va čia radau, kad skaiciuojasi nuo pirmos menesiniu ciklo dienos vartotojo įkelta nuotrauka
<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.tevu-darzelis.lt/nestumas/nestumo-kalendorius/1/'>https://www.tevu-darzelis.lt/nestumas/nestumo-kalendorius/1/</a></p></div></blockquote><p>Aš dar pokyčių nejaučiu figūros. Tik nugaros skausmus nuo gimdos augimo. </p><p></p><p>O pastojimas skaičiuojasi nuo paskutinių mm pirmos dienos 😉</p>

Tai jeigu mano buvo 11men 16d pirmoji paskutiniu menesiniu diena mano nestumui jau 6sav??? blink.gif
Atsakyti

Tai jeigu mano buvo 11men 16d pirmoji paskutiniu menesiniu diena mano nestumui jau 6sav??? blink.gif

Taip.mano 11.17 man 5sav ir 6d. :)

Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2018 12 28, 18:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="very_berry" data-cid="72305425" data-time="1546012709"><div><p>Tai jeigu mano buvo 11men 16d pirmoji paskutiniu menesiniu diena mano nestumui jau 6sav??? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taip.mano 11.17 man 5sav ir 6d. smile.gif</p>

Nu va antras vaikas o tik dabar suzinau biggrin.gif arba pamirsau.. aciu mirksiukas.gif
Atsakyti

Nu va antras vaikas o tik dabar suzinau biggrin.gifarba pamirsau.. aciu mirksiukas.gif

Taip taip 😁 gan nelogiška, na bet man ginė aiškino, kad moters organizmas nuo pirmos mm dienos ruošias pastojimui. Per mm valosi, paskui brandina kiaušinėlius, tada vyksta ov antros savaitės eigoje ir tada jei kiaušinėlis susijungia su spermiuku 6-12 dienų implantuojasi. Taip ir vyksta visas procesas ras 4 savaites 😁 man tai fainai, sužinai, ir šast jau mėn nėščia 😁😁

Atsakyti
QUOTE(Lokysta @ 2018 12 28, 21:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="very_berry" data-cid="72305457" data-time="1546015442"><div><p>Nu va antras vaikas o tik dabar suzinau vartotojo įkelta nuotraukaarba pamirsau.. aciu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Taip taip 😁 gan nelogiška, na bet man ginė aiškino, kad moters organizmas nuo pirmos mm dienos ruošias pastojimui. Per mm valosi, paskui brandina kiaušinėlius, tada vyksta ov antros savaitės eigoje ir tada jei kiaušinėlis susijungia su spermiuku 6-12 dienų implantuojasi. Taip ir vyksta visas procesas ras 4 savaites 😁 man tai fainai, sužinai, ir šast jau mėn nėščia 😁😁</p>

Va va ir aš apie tą patį biggrin.gif biški nelogiška apskaičiavimo metodika bet ka padarysi biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, 

Su praėjusiomis šventėmis ir artėjančiais naujaisiais  :P  :yahoo:

Na tas savaičių skaičiavimas yra logiškas tik tada kai ciklas reguliarus kaip laikrodukas. Kas beje man buvo beveik  metus iki spalio, kuomet visiškai nebuvo, o paskutinės buvo lapkričio 1d, paskutinės trys MM nuo liepos prasidėdavo apie 11-12 d. Tad pagal paskutines MM jau turėtų būti 8 sav, bet šiandien buvau pas gine, ir pamatė puslytę, tad sprendžia, kad bus tarp 4-5 sav  :nestuke 

labai džiaugiuosi, kad pasirodė puslytė ir tikiuosi, kad toliau augs  :4u: 

Atsakyti
Labos!

kokios chaotiskos sventes buvo biggrin.gif Irgi namuose remontas, tai egle parsitempem tik kuciu diena, net nespeje pasipuost islekem pas vienus tevus, po to pas kitus biggrin.gif Puosem grize nakti, o tos Kaledos, tik sast ir dingo! Visad puosdavomes bent savaite pries, tai budavo laiko ta visa emocija pasimegauti.

Niekam nieko dar nesakem, as tik kolegems prisidaviau smile.gif Labai gerai, per sventes prasisukau su visokiais vynais, ta pacia taure nesiojaus visa vakara ir niekam neuzkliuvo biggrin.gif

Savo gydytojai prisiduosiu po naujuju, tai kazkada po to jau lieps ateit. Kol kas dar ne smile.gif

QUOTE(pupkis @ 2018 12 27, 22:52)
Šiandien grįžtam namo, kuriuose po remonto tik dežių karalystė, ryt planuoja vyras su švogeriu kažkokią laikiną virtuvę susukti

Oi, mes pernai taip sventes sutikom biggrin.gif Tarp deziu, dezese ir be virtuves....Ir tikroji musu virtuve atvyksta tik vasario men, metus laiko gyvenom salyginai karo lauko salygom biggrin.gif

QUOTE(very_berry @ 2018 12 28, 15:04)
O kaip greitai jus prieme?

Sveika prisijungus biggrin.gif

Man sake be 8sav nesirodyt, jei viskas gerai, tai ir nesirodau smile.gif Prisiduosiu kazkada kitais metais smile.gif

Kol kas vienintelis pokytis tai issiputus ir skausminga krutine. Sako, cia labai geras zenklas biggrin.gif Daugiau tai kaip ir nieko smile.gif Su pirmuoju tokiu metu labai buvo veido oda isgrazejus, ko dabar negaleciau pasakyt...
Atsakyti

Sveikos :4u: aš prieš savaitę neištvėrus echo užsirašiau, bijojau be proto, kad švenčių nesusigadint, bet pradžiugino :) pagal echo keliom dienom didesnė kruopa, kopiam į dešimtą savaitę jau :) 

Bet taip bloga nuolat :oh: apie maistą net galvot nenoriu. Su sūnum vėmiau kasdien, bet taip baisiai nepykino, o ir valgyt galėjau bet ką, dabar kas tik kiek ir skrandis sustoja :oh: 

Atsakyti
QUOTE(solitude @ 2018 12 30, 17:00)
<p>Sveikos 4u.gif aš prieš savaitę neištvėrus echo užsirašiau, bijojau be proto, kad švenčių nesusigadint, bet pradžiugino smile.gif pagal echo keliom dienom didesnė kruopa, kopiam į dešimtą savaitę jau smile.gif </p><p>Bet taip bloga nuolat doh.gif apie maistą net galvot nenoriu. Su sūnum vėmiau kasdien, bet taip baisiai nepykino, o ir valgyt galėjau bet ką, dabar kas tik kiek ir skrandis sustoja doh.gif </p>

Sveikinimai su geru echo 4u.gif man atvirkščiai negera nuolat bet valgyt viska is eiles galiu. Vemt nevemiu bet pykina nuolat unsure.gif
Atsakyti
Mane pykina vakarais, bet tik sunkumas toks skrandyje ir tiek...
Atsakyti

Sveikinimai su geru echo 4u.gifman atvirkščiai negera nuolat bet valgyt viska is eiles galiu. Vemt nevemiu bet pykina nuolat unsure.gif

Man irgi. Vėmiau vieną kart. O dabar pradėjo pykint, bet ne rytais, o apie 12h 🤔

Atsakyti