Įkraunama...
Įkraunama...

2019 rugpjūtinukai

Labutis. Kaip mamukai laikosi? Sventem jau pasiruose? Dovanos supakuotos?☺ As tai del to kaip ir rami, po egle jau vietos nera. Tik kad va sergam su dukryte, tai nuotaikos nekokios... visa nakti be miego praktiskai😞 na gal pageres per savaitgali
Įtempta savaitė, bet dovanos jau supakuotos, į dežes sukrautos, paruoštos kelionei pas tėvus. Mes su vyru esam iš to pačio kaimo (ne kaimas, ale šiaip taip vadinam 😁) tai šventes visad sutinkam pas tėvus. Šiaip tai varginantis dalykas,nes pakūčiavojam pas vyro šeimą, tada einam pas mano šeimą ir t.t. taip ir vaikštom nuo stalo prie stalo :oh:  Savaitė buvo labai intensyvi, nes baigėm kapitalinį remontą savo namuose, tai bandėm po truputį sugrįžti. Teko gerai paplušėti, jog išvalyti tas statybines dulkes... Po švenčių grįšim gyventi pas save, didžiausia bedb jog virtuvės dar nebus...

Sveikos, merginos, tiesą sakant, nestitikėjau kada nors vėl pakyboti forume...Nu bet gyvenimas nenuspėjamas rolleyes.gif Sėdžiu tyliai su savo penkta paslaptimi - dar net vyrui nesakiau, galvoju įdėti atviruką į dovanų maišelį su prisipažinimu...Truputį jaudinuosi, netikėtas man šis nėštumas - iki šiol maitinau dukrytę ir ciklai ne per seniausiai atsistatė. Ir ką - po pirmų mm - iš karto - bac biggrin.gif Nu bet vaikai yra laimė... 4u.gif Tikiuosi, pabendrausim, kiek laikas leis.
Svekinu! Kaip man patinka.daugiavaikės mamos :ax:  kiek daug galima iš jų išmokti  :4u:  sveika atvykus. Kokio amžiaus tavo visi vaikučiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupkis: 24 gruodžio 2018 - 01:04

Įtempta savaitė, bet dovanos jau supakuotos, į dežes sukrautos, paruoštos kelionei pas tėvus. Mes su vyru esam iš to pačio kaimo (ne kaimas, ale šiaip taip vadinam 😁) tai šventes visad sutinkam pas tėvus. Šiaip tai varginantis dalykas,nes pakūčiavojam pas vyro šeimą, tada einam pas mano šeimą ir t.t. taip ir vaikštom nuo stalo prie stalo :oh:  Savaitė buvo labai intensyvi, nes baigėm kapitalinį remontą savo namuose, tai bandėm po truputį sugrįžti. Teko gerai paplušėti, jog išvalyti tas statybines dulkes... Po švenčių grįšim gyventi pas save, didžiausia bedb jog virtuvės dar nebus...

Svekinu! Kaip man patinka.daugiavaikės mamos :ax:  kiek daug galima iš jų išmokti  :4u:  sveika atvykus. Kokio amžiaus tavo visi vaikučiai?

O kaip valymobpo remonto darbus darai su chemija?maske pirštines dedies?

Atsakyti
Sveikos, merginos. Su praėjusiom ir su artėjančiais visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Žinokit, taip susinervinau šiandien: nuvariau pas savo giną, neištvėriau ilgiau. Maniau, kokia 5-6 sav. Ir ką? Ogi mato susisluoksniavusią gimdos gleivinę ir tokį taškelį, kuris gali būti nėštumas. Liepė ateit po 2 sav.
Tai taip ir nesupratau: ar čia per anksti lėkiau, nes nežinau savo ciklo ilgumo ir bus tik kokios 4 sav. (tik 1 kartą sirgau iki tariamo pastojimo), ar tie testai gali taip naglai meluoti? Ar jums yra buvę kas nors panašaus? Pasidalinkit, prašau. Kažkaip neramu paliko...Et. Jau buvau prisisvaigus. unsure.gif
Atsakyti

Sveikos. As taip pat pasveikinsiu visas su taip greit prabegusiomis sventemis🎄

nors mano sventes buvo ne kazka, abi si dukra sirgom. As vis dar sergu, va grizau is darbo visa susirietus ir iskart i lova😞jau nepamenu is tikro, kada taip buvo man. 

Zylute, o kada tau turejo but mmm? Nemanau, kad testai rodytu II, jei nebutum🤰Gal tikrai dar ankstoka. As net nzn, bandyciau gal krauja pasidaryt, paziuret, ar ten auga skaiciukai, ar ne. Butu aiskiau. Nes taip islaukt nesinervinus tas 2 sav tai oho darbelis

Atsakyti
Neeiline, va tame ir esmė, kad nežinau, kada tos mm turėjo būt - maitinu mažiukę, ir paskutinės mm buvo lapkričio 20 d. - prieš tai buvo kažkada vasarą ir vėl dingo. Mano ciklai anksčiau būdavo tokie ilgoki - 30 -32 d, vadinasi, jau savaitę vėluoja...
Atsakyti

O zinai, kada pastojai? Gal tikrai dar per mazas nestumas🧐

Atsakyti
Spėju, kad tai turėjo būti pirmą gruodžio savaitę, tarp 1-os ir 9-os kažkur...
Nu bet čia - tik spėlionės, teks išlaukt tas dvi savaites, kad jas kur.
Neeiline, sveik. 4u.gif
Atsakyti

Labas :4u:  visas su praėjusiomis šventėmis ir su ateinančiomis :4u:  :newyear: 

Pas mus labai intensyviai šventės ėjo, kilnojomės nuo vieno stalo prie kito. Laimė nereko persivalgyti, nes truputį pykino, tai visko saikingai labai ragavau :super:  

Pranešėm naujieną artimiesiems, vyro šeima labai gerai sureagavo. O mano mama kaip ir tikėjausi, nublovė posmą, paverkšleno kaip bus sunku ir t.t. gerai, jog sesės užstojo, tai nusiramino paskui. Bet šiaip visi labai apsidžiaugė :clap: 

Šiandien grįžtam namo, kuriuose po remonto tik dežių karalystė, ryt planuoja vyras su švogeriu kažkokią laikiną virtuvę susukti :clap_1: 

O kaip valymobpo remonto darbus darai su chemija?maske pirštines dedies?

Jokios chemijos, tik vandenukas ir skuduriukas😄

Sveikos, merginos. Su praėjusiom ir su artėjančiais visas 4u.gif4u.gif4u.gif
Žinokit, taip susinervinau šiandien: nuvariau pas savo giną, neištvėriau ilgiau. Maniau, kokia 5-6 sav. Ir ką? Ogi mato susisluoksniavusią gimdos gleivinę ir tokį taškelį, kuris gali būti nėštumas. Liepė ateit po 2 sav.
Tai taip ir nesupratau: ar čia per anksti lėkiau, nes nežinau savo ciklo ilgumo ir bus tik kokios 4 sav. (tik 1 kartą sirgau iki tariamo pastojimo), ar tie testai gali taip naglai meluoti? Ar jums yra buvę kas nors panašaus? Pasidalinkit, prašau. Kažkaip neramu paliko...Et. Jau buvau prisisvaigus. unsure.gif

Gali būti jei labai mažas nėštumas jog nesimatė. Tai arba teks apsišarvuoti kantrybe ir laukti arba kraujo tyrimą kur privačiai pasidaryti. Tiesa, kaip vyras sureagavo į žinią?

Atsakyti

Sveikos, merginos. Su praėjusiom ir su artėjančiais visas 4u.gif4u.gif4u.gif

HCG pasidaryk bent du kart kas dvi dienas, matysi ar auga  :rolleyes: 

Mes ir šeimai pranešėm  :yahoo: visi laimingi.

Atsakyti
[quote=pupkis,2018 12 27, 21:52]
<p>Labas 4u.gif  visas su praėjusiomis šventėmis ir su ateinančiomis 4u.gif  newyear.gif </p><p>Pas mus labai intensyviai šventės ėjo, kilnojomės nuo vieno stalo prie kito. Laimė nereko persivalgyti, nes truputį pykino, tai visko saikingai labai ragavau thumbup.gif  </p><p>Pranešėm naujieną artimiesiems, vyro šeima labai gerai sureagavo. O mano mama kaip ir tikėjausi, nublovė posmą, paverkšleno kaip bus sunku ir t.t. gerai, jog sesės užstojo, tai nusiramino paskui. Bet šiaip visi labai apsidžiaugė clap.gif </p><p>Šiandien grįžtam namo, kuriuose po remonto tik dežių karalystė, ryt planuoja vyras su švogeriu kažkokią laikiną virtuvę susukti clap_1.gif </p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maištautoja" data-cid="72303344" data-time="1545632187"><div><p>O kaip valymobpo remonto darbus darai su chemija?maske pirštines dedies?</p></div></blockquote><p> Jokios chemijos, tik vandenukas ir skuduriukas😄</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ZylutėY" data-cid="72304570" data-time="1545922525"><div><p>Sveikos, merginos. Su praėjusiom ir su artėjančiais visas vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> Gali būti jei labai mažas nėštumas jog nesimatė. Tai arba teks apsišarvuoti kantrybe ir laukti arba kraujo tyrimą kur privačiai pasidaryti. Tiesa, kaip vyras sureagavo į žinią?</p>
[/quote]
Labas rytas,
Pupkis, mūsų namuose 25 d vyko komedijos vertas scenarijus. Vyras perskaitė laišką ir net ne iš karto suprato. Sako:"kaip, septyniese?" kai daėjo, kokiom dviem valandom išbėgo iš namų prasivėdinti, o paskui, grįžęs, man pareiškė, kad jeigu bus dvynukai, mane išvarys iš namų biggrin.gif
Tai, sakau, gi ne viena aš - dviese darėm, o jis - "aš tai vaiko nedariau"... biggrin.gif Oi, tie vyrai.

vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>HCG pasidaryk bent du kart kas dvi dienas, matysi ar auga  rolleyes.gif </p><p>Mes ir šeimai pranešėm  yahoo.gif visi laimingi.</p>
[/quote]

Nežinau, kas man kelia daugiau streso - laukimas ar visokių tyrimų darymas. Esu neapsisprendusi dėl Hcg.
Ačiū už patarimus. Pamiršau, kaip cituoti, tai turbūt visko čia būsiu primalusi rolleyes.gif
Geros dienos. Pas mus lyja, vesiu vaikus į kiną.
Atsakyti

O aš buvau apžiūroje šiandien tai ir pagal echo 5sav ir 6d ir pagal mm. Plaka širdutė jau  :yahoo: gražiai auga :4u:​ 

Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie musu negausaus būrio 4u.gif su šventem smile.gif aš turiu sūnelį 2m 4men. Ir va laukiam pagausėjimo. Tik neramu kad pas gydytoją negreit. Testas teigiamas buvo 17d. O užrašė tik sausio 3 doh.gif o aš nekantri norėčiau jau šiemet patvirtinimo iš gydytojos.. bet pas mus poliklinikoje viena gine tik, shakes. O kaip greitai jus prieme? Dar kazkaip keista kad pilvas jau atrodo toooks didesnis, seip visada man atsargos ant pilvo kaupiasi o dabar visai toks grynas nestuminis pilvas. Nezinau cia gal kad pucia, neisivaizduoju.. kaip pas jus su figura, ar yra kokie pokyciai? Ir norejau paklaust nuo kada skaiciuojat nestuma? Nuo pastpjimo ar kazkaip kitaip? Nes cia internete radau kad skaiciuoti reikia kazkaip kitaip ir susibalamutinau. Nepamenu jau kaip su sunum buvo smile.gif)
Papildyta:
Va čia radau, kad skaiciuojasi nuo pirmos menesiniu ciklo dienos blink.gif
https://www.tevu-dar...-kalendorius/1/
Atsakyti