[quote=pupkis,2018 12 27, 21:52]
<p>Labas
visas su praėjusiomis šventėmis ir su ateinančiomis
</p><p>Pas mus labai intensyviai šventės ėjo, kilnojomės nuo vieno stalo prie kito. Laimė nereko persivalgyti, nes truputį pykino, tai visko saikingai labai ragavau
</p><p>Pranešėm naujieną artimiesiems, vyro šeima labai gerai sureagavo. O mano mama kaip ir tikėjausi, nublovė posmą, paverkšleno kaip bus sunku ir t.t. gerai, jog sesės užstojo, tai nusiramino paskui. Bet šiaip visi labai apsidžiaugė
</p><p>Šiandien grįžtam namo, kuriuose po remonto tik dežių karalystė, ryt planuoja vyras su švogeriu kažkokią laikiną virtuvę susukti
</p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Maištautoja" data-cid="72303344" data-time="1545632187"><div><p>O kaip valymobpo remonto darbus darai su chemija?maske pirštines dedies?</p></div></blockquote><p> Jokios chemijos, tik vandenukas ir skuduriukas😄</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="ZylutėY" data-cid="72304570" data-time="1545922525"><div><p>Sveikos, merginos. Su praėjusiom ir su artėjančiais visas
</p></div></blockquote><p> Gali būti jei labai mažas nėštumas jog nesimatė. Tai arba teks apsišarvuoti kantrybe ir laukti arba kraujo tyrimą kur privačiai pasidaryti. Tiesa, kaip vyras sureagavo į žinią?</p>
[/quote]
Labas rytas,
Pupkis, mūsų namuose 25 d vyko komedijos vertas scenarijus. Vyras perskaitė laišką ir net ne iš karto suprato. Sako:"kaip, septyniese?" kai daėjo, kokiom dviem valandom išbėgo iš namų prasivėdinti, o paskui, grįžęs, man pareiškė, kad jeigu bus dvynukai, mane išvarys iš namų
Tai, sakau, gi ne viena aš - dviese darėm, o jis - "aš tai vaiko nedariau"...
Oi, tie vyrai.
</p></div></blockquote><p></p><p>HCG pasidaryk bent du kart kas dvi dienas, matysi ar auga
</p><p>Mes ir šeimai pranešėm
visi laimingi.</p>
[/quote]
Nežinau, kas man kelia daugiau streso - laukimas ar visokių tyrimų darymas. Esu neapsisprendusi dėl Hcg.
Ačiū už patarimus. Pamiršau, kaip cituoti, tai turbūt visko čia būsiu primalusi
Geros dienos. Pas mus lyja, vesiu vaikus į kiną.