Labas rytas,
kaip jauciates? As lyg niekur nieko kol kas...
QUOTE(pupkis @ 2018 12 20, 01:39)
Aš gyvenu Kaune, o Ąžuolu būda ne taip ir toli 😉
Beja, visus gimdžiau klinikose, tai ir trečiąjį planuoju ten pasitikti😉
Mes ipratom vazinet, tai visai netoli. 20-30min ir miestas jau, o vazinejam pakankamai daznai
Kokia gydytoja priziuri?
QUOTE(Neeilinė @ 2018 12 20, 08:05)
Beje, ar zadat pranesti giminems per sventes? As galvoju gal pasisakyt kol kas tik savo mamai? Dar nezinau. Daugiau niekam kol kas nezadu sakyti, tik reikes kazkaip issisukti nuo vyno ragavimo...😂
Galvoju, kad dar ankstoka, nors apie pirmaji pranesem anksti, vos suzinoje. Kai antras nestumas buvo, labai norejosi pasipasakot, bet dabar dziaugiuosi, kad neprasitariau ir nestresavau, ypac tecio...
O va, issisukimas nuo vyno tai labiausiai isduodantis mane reikalas. Per kucias tai vaidinsiu vairuojancia,o kaledos bus pas mus, tai manau nusipirksiu nealkoholinio ir laikysiu taure nuolat pilna
QUOTE(Lokysta @ 2018 12 20, 14:03)
Na aš ir Mazūriškių, 4 km nuo Klaipėdos krašto, bet nevietiniai nežino 😁 ir tų Mazūriškių ant Lietuvos ne viena, tai nė nesivarginu aiškint 😃
Jei as pasakyciau, kad pagal popierius mano kaimas vadinasi Didzioji Zariske, tai irgi nieko nesakytu, tai uztenka zinot bent jau krypti
QUOTE(geente @ 2018 12 21, 01:56)
Aišku aš neksntri buvau jau užsirašius pas gine, deja antradienį nieko nematė. Kitas pasirodymas bus gruodžio 28d. Šiek tiek baisu, pirmas kartas vis dėlto nežinau net ko ir tikėtis. Bet giliai širdyje jaučiu, jad viskas bus gerai, tad parsisiunčiau programėlę susivedžiau duomenis taip kaip mano širdelė sako, tai terminas rugpjūčio 24d.
Sveikinimai
Kad dar baisiai anksti, nedyvai, kd nieko nemate ;)