Aš čia kuria didna sedint su bendradarbiais kavos pertraukelej lyg tikrai pajauciau judesiukus, keletą kartų bet neesu tikra
O šeip akyse prašviesejo nes lauke šviesiau tik kad į biliutenį vėl, sūnus sloguoja baisiai..
Lavas mergaites. Nerandu kitos temukes,rasau cia. Gal pakomentuosit. Mm nera 6 dienos, bt iki vakar laikesi 37.2, siand 36.9 ir toks neaiskus testukas. Ar gali buti teigiamas?? Kaip ikelti cia foto?
Raso, kad per didelis failas, negaliu ikelti foto
Lavas mergaites. Nerandu kitos temukes,rasau cia. Gal pakomentuosit. Mm nera 6 dienos, bt iki vakar laikesi 37.2, siand 36.9 ir toks neaiskus testukas. Ar gali buti teigiamas?? Kaip ikelti cia foto?
Pabandyk dar kita testa nusipirkt pasidaryt, nu jei 37 tai puiki nėštukės temperatūra 😊
Kaip ikelti foto? Bet manau, kad mano akys nemeluoja
Kaip ikelti foto? Bet manau, kad mano akys nemeluoja
Pasidaryk ta ankstyva. Jei uzkibo - tikrai rodys☺
Foto gali sumazint intike arba telefone apkirpk (ar kompe, ziurint per kur prisijungi). Arba galima ikelt i foto tuos internetinius psl ir idet nuoroda. Nelabai moku paaiskint😂
20190224_192043.jpg 31,97KB 0 Parsiųsta kartų
Juostele, nors ir neryski, bet yra. Kartokit testa uz 2 dienu ir ziurekit ar ryskeja. Sekmes
Nu aš nieko čia nemAtau maniškis testas kuri dariau net neatėjus menstruacijų terminui atrodė labai ryškiai
Realiai aiskesne, nereikia niekaip vartyti, kad pamatyti. Bet savijauta tai grynai kaip mmm, stipriai skauda nugara, pilva maudzia. Tik i toleta vaikstau daznokai
20190224_192651.jpg 48,11KB 0 Parsiųsta kartų 20190224_192651.jpg 48,11KB 0 Parsiųsta kartų