Mums su vyru irgi nesvarbu kas gims, svarbu sveikas
Mums irgi pirmas, viso labo uz 4 savaiciu echo ir gal pasirodys kas ten slepiasi
Cheh vakar aš irgi biuletenį uždariau, tuo pačiu nugarą pažiūrėjo, nu ir ką jeigu netversiu skausmu leido paracetamolio išgert. Bet šiaip kadangi raiščiai nebeatlieka savo darbo tenka raumenims daugiau dirbti, tai jie įsitempia ir skauda.. liepė prasimankštinti man oj galit burt nebūrusios norėt nenorėjusios kas gims tai čia jau užprogramuota
Sveikos kaip man sunku čia įlįst - tai naršyklė neatsako, tai iš paskyros išmeta
Vasarą mano močiutė mirė, tai mama liepė skubėt antrą “meistraut”, kad mergaitė būtų atseit, kas išeina giminėj, tas ir ateit turi juokiausi jau iškart iš šito, o kai mamai pasakiau, kad berniuko laukiamės, sako, gal pusbrolis aplenkė
Sveikos
Pas mane nuojautos jokios siuo klausimu tai ziuresim kas slepiasi
Blem ilgiau pasedejus nugarą skaudet pradejo o darbas tai sedimas nezinau kas čia pagelbėtų šitoj vietoj
Man ilgiau pasėdėjus tarpkojį skauda, vaikštau išsiskėtus po to kas vėliau bus?
Vasarą mano močiutė mirė, tai mama liepė skubėt antrą “meistraut”, kad mergaitė būtų atseit, kas išeina giminėj, tas ir ateit turi juokiausi jau iškart iš šito, o kai mamai pasakiau, kad berniuko laukiamės, sako, gal pusbrolis aplenkė
Kaip idomiai☺Pas mus tai buvo taip, kad gime musu dukryte ir po menesio su trupuciu netiketai numire vyro tevas... tai buvo kas sake, kad tipo vienas ateina - kitas iseina. Kazkas tokio.
O va kai numire vyro mociute, tai jo puske po to pastojo ir pagimde mergyte.
Arba sutapimas, arba tikrai ta senoliu ismintis teisinga😂
kaip siaip mamukai gyvena? Jau turbut visoma blogumai praeje, akyse sviesiau😂👍judesiukus jau jauciat?
Kaip idomiai☺Pas mus tai buvo taip, kad gime musu dukryte ir po menesio su trupuciu netiketai numire vyro tevas... tai buvo kas sake, kad tipo vienas ateina - kitas iseina. Kazkas tokio.
O va kai numire vyro mociute, tai jo puske po to pastojo ir pagimde mergyte.
Arba sutapimas, arba tikrai ta senoliu ismintis teisinga😂
kaip siaip mamukai gyvena? Jau turbut visoma blogumai praeje, akyse sviesiau😂👍judesiukus jau jauciat?
Betods aš irgi minėjau, kad tą pačią dieną kai sužinojau, kad laukiuosi, už 5min radau savo augintinį, numirusį oj radien daug emocijų buvo..
Kaži kada tie judesiukai man pasirodys, kiek žinau pirmam nėštumui vėliau pasijaučia, o dar placenta priekinėj sienoj nu bet jau laukiu nenesulaukiu kuteliuku kaip Jūs?
Betods aš irgi minėjau, kad tą pačią dieną kai sužinojau, kad laukiuosi, už 5min radau savo augintinį, numirusį oj radien daug emocijų buvo..
Kaži kada tie judesiukai man pasirodys, kiek žinau pirmam nėštumui vėliau pasijaučia, o dar placenta priekinėj sienoj nu bet jau laukiu nenesulaukiu kuteliuku kaip Jūs?
As savo pirmaja gimdziau liepa, tai judesiukus pajauciau vasari. Dabar tureciau tada kovo laukt😂jau buna stebiu save vakare atsigulus, ar nesijaucia krebzdenimas, bet kol kas nieko.. tik zarnos pilna programa😂😂😂