Iš tikro tai net nežinau, tiesiog vidury dienos kaip su kirviu i nugarą pradėjo skaudėt ir dar pilvą spazmavo. Kita ryt nuvežė vyras į ligoninę nes nepraėjo, nusiuntė iškart i akušerini korpusą, sakė gimda įsitempus, reik magnį lašint, bet aišku į ligoninę aš nenorėjau, nes gydimas toks pat aip namie tai liepė biuletenį imt ir magnio dvigubą dozę kolkas gert, dar turėtų atsakymas šlapimo būt šią savaitę, bet gal bandysiu ryt skambint klaust.. Nu aš manau, kad man tik žarnynas kažko sustreikavo tik prie to pačio sužinojau kad įsitempus gimda, turbūt laiptais prisilaipiojau ištikro dabar jaučiuos geriau, bet jau nieko nekeliu, net kėdės nestumiu, vyras dabar laksto kaip reikiant už abu.. svarbu vaisiukui viskas gerai ir dėl jo likusį terminą teks man būti lėtapėdei kaip niekad ir taip labai ilgai slenka dienos per tą laukimą, dabar dar ilgiau slinks
man ir buvo sustreikaves zarnynas, tredziau gleivem, tai irgi atrode, kad man saremiai vos ne, praejo pilvas, praejo ir gimda, kazkaip kai ten taip arti viskas nesuprasi kur ir skauda oi kai as irgi gyvenu vos ne lovos rezimu, tai man laikas vos ne uzsicementaves, stovi vietoj visiskai tai labai suprantu