Įkraunama...
Įkraunama...

2019 rugpjūtinukai

Kaip čia tylu, gal į fb jau persikraustėįt visos? :huh2:  :hm:​ 

Atsakyti
Sveikos. Na fb musu jau yra 8, paplepam po truputį smile.gif o cia bent man ne taip patogu rolleyes.gif
Atsakyti

Parašiau žinutę, prisijungsiu ir aš į FB tada. :4u:​ 

Atsakyti

Kas dar zadat cia likt be manes?😂

as siandien buvau tam 12sav skane, tai tokia gera nuotaika visa diena☺☺

Kas kaip laikotes? Pilvuzai auga jau?

Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2019 02 12, 19:03)
<p>Kas dar zadat cia likt be manes?😂</p><p>as siandien buvau tam 12sav skane, tai tokia gera nuotaika visa diena☺☺</p><p>Kas kaip laikotes? Pilvuzai auga jau?</p>

Panasu, kad liksim dviese cia biggrin.gif
Mano 12 sav. echo bus ketvirtadieni, labai labai laukiu smile.gif
Atsakyti

Panasu, kad liksim dviese cia biggrin.gif
Mano 12 sav. echo bus ketvirtadieni, labai labai laukiu smile.gif

Tai labai greit☺Butinai pasidalink po to👍

Man visa diena tas vaizdelis akyse stovi😍

Atsakyti
Sveikos,
nu gal dar nenurašykit ir manęs, nors ryškiai neįsipaišysiu į rugpjūtį: pratempsiu iki pirmos rugsėjo savaitės tikrai biggrin.gif Buvau praėjusią savaitę pas gydytoją, tai buvo dar tik kažkur 8 su puse sav. Man pilvas baisiai lauk lenda, kaip jums? Nepavyks nusaugoti paslapties iki 12 sav., niekaip rolleyes.gif
Aš žadu čia karts nuo karto užeit, į fb tingiu kažkaip. Senamadiška turbūt, man visai sm prie širdies mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZylutėY: 13 vasario 2019 - 12:30

Na aš esu FB, bet pati dabar ne super nuotaikos, lovos režimas, sulėtintos apsukos, šiek tiek nerimo, dėl to net nesinori perdaug ir reikštis, tikiuosi kitą echo nuotaika pagerės.. 

Kolkas vyras laiko frontą ir neleidžia perdaug skaityti, kad visai nenustresuočiau.. bet vistik knieti paskaitinėti ir kartais baltai pavydėt gerų nuotaikų 😍

Atsakyti
QUOTE(ZylutėY @ 2019 02 13, 12:26)
Sveikos,
nu gal dar nenurašykit ir manęs, nors ryškiai neįsipaišysiu į rugpjūtį: pratempsiu iki pirmos rugsėjo savaitės tikrai biggrin.gif  Buvau praėjusią savaitę pas gydytoją, tai buvo dar tik  kažkur  8 su puse sav. Man pilvas baisiai lauk lenda, kaip jums? Nepavyks nusaugoti paslapties iki 12 sav., niekaip rolleyes.gif
Aš žadu čia karts nuo karto užeit, į fb tingiu kažkaip. Senamadiška turbūt, man visai sm prie širdies mirksiukas.gif

Kaip tave suprantu, ir mano jau diiidelis biggrin.gif tik dar slapstau po laisvais rubais rolleyes.gif dar neprisiruosiau darbe pasakyt nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Shantellute @ 2019 02 13, 12:34)
<p>Na aš esu FB, bet pati dabar ne super nuotaikos, lovos režimas, sulėtintos apsukos, šiek tiek nerimo, dėl to net nesinori perdaug ir reikštis, tikiuosi kitą echo nuotaika pagerės.. </p>
<p>Kolkas vyras laiko frontą ir neleidžia perdaug skaityti, kad visai nenustresuočiau.. bet vistik knieti paskaitinėti ir kartais baltai pavydėt gerų nuotaikų 😍</p>

Laikykis 4u.gif sakau ko taves fb nesigirdi unsure.gif
Atsakyti

Sveikos,
nu gal dar nenurašykit ir manęs, nors ryškiai neįsipaišysiu į rugpjūtį: pratempsiu iki pirmos rugsėjo savaitės tikrai biggrin.gifBuvau praėjusią savaitę pas gydytoją, tai buvo dar tik kažkur 8 su puse sav. Man pilvas baisiai lauk lenda, kaip jums? Nepavyks nusaugoti paslapties iki 12 sav., niekaip rolleyes.gif

As galvojau mes cia maziausi, bet pasirodo yra dar mazesniu😂👍mano terminas pacioj pabaigoj rugpjucio, tai neatmetu tikimybes ir rugsejo sulaukti, nors mums pagal vakaryski skana jau 12+3 ☺

Mano pilvukas po truputi lenda, bet labiau vakarop, ryte vos vos toks 😍

Na aš esu FB, bet pati dabar ne super nuotaikos, lovos režimas, sulėtintos apsukos, šiek tiek nerimo, dėl to net nesinori perdaug ir reikštis, tikiuosi kitą echo nuotaika pagerės.. 

Kolkas vyras laiko frontą ir neleidžia perdaug skaityti, kad visai nenustresuočiau.. bet vistik knieti paskaitinėti ir kartais baltai pavydėt gerų nuotaikų 😍

Laikykites jus ten🌷viskas bus gerai

Atsakyti

Shantellute, vajei, o kas nutiko? as irgi lovos rezimu beveik gyvenu, jau keleta menesiu, tik kad turiu maza vaikuti, tai nelabai iseina :)

Atsakyti

Shantellute, vajei, o kas nutiko? as irgi lovos rezimu beveik gyvenu, jau keleta menesiu, tik kad turiu maza vaikuti, tai nelabai iseina :)

Iš tikro tai net nežinau, tiesiog vidury dienos kaip su kirviu i nugarą pradėjo skaudėt ir dar pilvą spazmavo. Kita ryt nuvežė vyras į ligoninę nes nepraėjo, nusiuntė iškart i akušerini korpusą, sakė gimda įsitempus, reik magnį lašint, bet aišku į ligoninę aš nenorėjau, nes gydimas toks pat aip namie tai liepė biuletenį imt ir magnio dvigubą dozę kolkas gert, dar turėtų atsakymas šlapimo būt šią savaitę, bet gal bandysiu ryt skambint klaust.. Nu aš manau, kad man tik žarnynas kažko sustreikavo tik prie to pačio sužinojau kad įsitempus gimda, turbūt laiptais prisilaipiojau  :hmm:  ištikro dabar jaučiuos geriau, bet jau nieko nekeliu, net kėdės nestumiu, vyras dabar laksto kaip reikiant  :yahoo: už abu.. svarbu vaisiukui viskas gerai  :nestuke  ir dėl jo likusį terminą teks man būti lėtapėdei kaip niekad  :4u:  ir taip labai ilgai slenka dienos per tą laukimą, dabar dar ilgiau slinks  :rolleyes:​ 

Atsakyti