Įkraunama...
Įkraunama...

2019 rugpjūtinukai

Aciu, uz priemima  :4u: . As uz Fb buciau,nes SM tik per tel naudot pradejau, tai  bais nepatogu .

As normaliai dar pas gine nebuvau.... turejau eit sausio 22 d. 1 vizitui, paskambino, kad susirgo gyd.( tai nubegau tik echo pasidaryt kad bent patvirtintu, ar viskas gerai ar viskas vietoj). Sekanti uzsirasiau vasario 8 (11 savaiciu lygiai ta dien :blink: ) ir vel negaliu nes darbe mokymus itaise....sekantis tik vasario 12 d.. Zodz kazkoks zakon podlasti, kad tik nepapulciau per anksti, o pas  genetikus gi jau  nuo 11 sav iki 13  reik apsilankyt. 

Atsakyti

Sveikos naujai prisijungusios :)

man savijauta ačiū D pagerejo, beveik nebūna bloga :) dėl grupės tai mūsų jau yra šiek tiek, dar truputį luktelnam ir norinčias prijungsiu ;)

Atsakyti
Labas vakaras,
Man irgi fb butų patogiau bendrauti smile.gif
Šiandien buvau pas ginę, įrašė i įskaitą, krūvą visokiu tyrimu ir užrašymų kitam mėnesiui ..
onšiandien lygiai 10sav. wub.gif nestuke.gif ir suprastejes apetitas
Atsakyti

Labas  :4u:  matau naujokių kiek atsirado, kaip smagu😁 

Aš truputį pradingus buvau. Visiškai paskendau vaikų ligose, mano didysis taip atkrito, kad ir išsigandau pati, nors šiaip vaikų ligos siaubo man nekelia. Galiausiai pirmadienį abu atsidūrėm ligoninėje, laimė leidžiami vaistai, infuzija pastatė mano bernelį ang kojų. Šiandien grįžom namo. Sudėtinga, kai su vaiku tenka ligoninėje būti.  :huh2: pasveks jau iki galo namuose.

O šiaip visa ši netikėta situacija, privertė mane užbaigti maitinimą savo mažiukui. Emociškai visiškai nebuvau tam pasiruošusi dar :unsure:  bet nusprendėm su vyru, jog gera proga, nes jis tooooooks papinyčius... vyrui sekėsi visai neblogai, bet grįžau aš šiandien ir verkėm abu su vaiku, kai ėjom migdytis. Galiausiai atėatėjo vyras, nuramino ir užmigdė. O man tai stresas ir gailestis ir liūdesys... Plius hormonai, ttai žliumbiu visą vakarą, kad su šiuo vaikeliu žindymo etapas jau baigtas. :cray: 

O gera žinia, jog pirmadienį dar suspėjau pas ginę nulėkti, tyrimus pridaviau ,echo padarė, viskas puiku. Žirnelis auga puikiai. Tik nepatogiai gulėjo, tai dar eisiu antradieni svaną normalu pasidaryt. :clap:  :super: 

O kas liečia FB, mačiau kalbėjot. Tai žinkma žen patogiau, bet mnaj dar truputį reikia palaukti,kol daugiau mažiau nusistovės narės visos. Nes bus dar naujuų vis tiek. Bet jei nuspręsit išeiti ten greitai, išeisiu ir aš.

Atsakyti

labas, merginos, jungiuosi ir as :) Man 13 sav., antras nestumas. Siaip pykino siaubingai iki siol, jegu nulis buvo, dabar pastebiu, kad jau pradedu atsigaut, nors dar papykina, bet reciau ir silpniau. Vakar galu gale buvau pas gine, nes vis nesiseke nueit anksciau, bet panasu, kad kol kas viskas ok :) 

Atsakyti

Žinot ką pastebėjau, bet ir kitose mamų temose buvo tas pats. Vos tik kalbos pradeda suktis apie privačią grupę fb, tuoj pat pradeda lysti tyliosios skaitytojos. Kurios gal būt šiaip nelinkusios bendrauti, mėgsta tik paskaityti, ar turi savų priežaščių nebendrauti iš karto  :hmm:   :B Tada skaitai žinutes apie taip, kaip norėtų prisijungti į grupę, nes laukiasi jau 35 savaitė, visą laiką mus skaitė, bet nedrįso parašyti ir bla bla bla....Tik jokiu būdu nenoriu nieko įžeist, tai tik pastebėjimas iš patirties :ax: 

Būtent todėl aš ir nesiūlau skubėti išsikrausyti. Norisi, kad čia nusistovėtų tam tikra grupelė, kurios nares daugiau mažiau pradedi pažinti. O tada kažkaip nebaisu ir nuotraukomis fb dalintis ir pan. :) Bet čia tik mano pablevyzgojimai  :mirksiukas:  Taigi lyskit mergaitės iš užkulisių, bedraujam, susibendraujam ir išsikrautom, nes FB bet kokiu atveju tikrai patogiau :clap_1: 

Atsakyti

Na fb gal būtų patogiau, arba atskira td grupė. Nes aš tikrai pamirštu čia užsukti 🙈

Atsakyti
QUOTE(Lokysta @ 2019 02 01, 00:19)
<p>Na fb gal būtų patogiau, arba atskira td grupė. Nes aš tikrai pamirštu čia užsukti 🙈</p>

Va būtent aš irgi pamirštu užsukti ,bet dabar kaip tyčia palieku visada nebeišjšngiu ,kad užmesti akį. O juk FB mamos praleidžia gan nemažai laiko aš manau , tai naujienų žiūrėjimas, receptai tam tikrose grupėse, mados ir šiaip kas kam patinka ir aktualu😊
Atsakyti

:nestuke Labukas

Pupkis, pritariu dėl fb. Galim truputį luktelti, čia labiau subendrauti bet labai jau mes pasyviai kolkas bendraujam  :D

Tikėkimes pajudės ledai :)

PUPKIS o kiek dabar taviškiui kai ryšot su mp? Man irgi buvo skaudi tema, labai bijojau beeet 2.2 rysom labai lengvai be stresų, tuo lb džiaugiuosi  :yahoo:  dabar ir miega visą naktį vaikas, ir aš nėščia tikrai nenorėčoau dar žindyti  :rolleyes:

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aš savo mažiuką dar 10 mėnesių nesulaukusį nustojau žindyti. Gaila, bet tandemu nenoriu varyti, reikia kažkiek pailseti . O vyras dar anksciau žadėjo kad baigus maitinti nupirks man butelį moet, tai teks dar mažiausiai du metelius dabar palaukti tongue.gif biggrin.gif

Ps, aš tai tikrai nesislapsciau, nes tik dabar pati sužinojau kad turėsiu rugpjutinuka , nėščia jau buvau kuris laikas to nei neįtardama unsure.gif
Papildyta:
Oj, sumaisiau , 11 mėnesių nesulaukusį baigiau maitinti smile.gif
Atsakyti

:nestuke Labukas

Pupkis, pritariu dėl fb. Galim truputį luktelti, čia labiau subendrauti bet labai jau mes pasyviai kolkas bendraujam  :D

Tikėkimes pajudės ledai :)

PUPKIS o kiek dabar taviškiui kai ryšot su mp? Man irgi buvo skaudi tema, labai bijojau beeet 2.2 rysom labai lengvai be stresų, tuo lb džiaugiuosi  :yahoo:  dabar ir miega visą naktį vaikas, ir aš nėščia tikrai nenorėčoau dar žindyti  :rolleyes:

Mažajam dabar 1metai ir 4 mėn. Jau ūgtelėjęs, bet planuose buvo nutraukti pamažu. O čia bac ir baigėm. Na taip susiklostė, yra kaip yra. Su kiekviena diena ir jam ir man bus lengviau. Tik vat migdymo ritualai iš rikiuotės išėjo. Sunku užmigdyti darosi. :blink: 

Atsakyti
QUOTE(pupkis @ 2019 02 01, 14:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="very_berry" data-cid="72340406" data-time="1549002262"><div><p> nestuke.gif Labukas</p><p>Pupkis, pritariu dėl fb. Galim truputį luktelti, čia labiau subendrauti bet labai jau mes pasyviai kolkas bendraujam  biggrin.gif</p><p>Tikėkimes pajudės ledai smile.gif</p><p>PUPKIS o kiek dabar taviškiui kai ryšot su mp? Man irgi buvo skaudi tema, labai bijojau beeet 2.2 rysom labai lengvai be stresų, tuo lb džiaugiuosi  yahoo.gif  dabar ir miega visą naktį vaikas, ir aš nėščia tikrai nenorėčoau dar žindyti  rolleyes.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Mažajam dabar 1metai ir 4 mėn. Jau ūgtelėjęs, bet planuose buvo nutraukti pamažu. O čia bac ir baigėm. Na taip susiklostė, yra kaip yra. Su kiekviena diena ir jam ir man bus lengviau. Tik vat migdymo ritualai iš rikiuotės išėjo. Sunku užmigdyti darosi. blink.gif </p>

Man vyras padėjo su migdymu, jis migdė, kad nebūtų sunku man ir sūnui sunku, jei yra galimybė geras variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo very_berry: 01 vasario 2019 - 14:14