Labas matau naujokių kiek atsirado, kaip smagu😁
Aš truputį pradingus buvau. Visiškai paskendau vaikų ligose, mano didysis taip atkrito, kad ir išsigandau pati, nors šiaip vaikų ligos siaubo man nekelia. Galiausiai pirmadienį abu atsidūrėm ligoninėje, laimė leidžiami vaistai, infuzija pastatė mano bernelį ang kojų. Šiandien grįžom namo. Sudėtinga, kai su vaiku tenka ligoninėje būti. pasveks jau iki galo namuose.
O šiaip visa ši netikėta situacija, privertė mane užbaigti maitinimą savo mažiukui. Emociškai visiškai nebuvau tam pasiruošusi dar bet nusprendėm su vyru, jog gera proga, nes jis tooooooks papinyčius... vyrui sekėsi visai neblogai, bet grįžau aš šiandien ir verkėm abu su vaiku, kai ėjom migdytis. Galiausiai atėatėjo vyras, nuramino ir užmigdė. O man tai stresas ir gailestis ir liūdesys... Plius hormonai, ttai žliumbiu visą vakarą, kad su šiuo vaikeliu žindymo etapas jau baigtas.
O gera žinia, jog pirmadienį dar suspėjau pas ginę nulėkti, tyrimus pridaviau ,echo padarė, viskas puiku. Žirnelis auga puikiai. Tik nepatogiai gulėjo, tai dar eisiu antradieni svaną normalu pasidaryt.
O kas liečia FB, mačiau kalbėjot. Tai žinkma žen patogiau, bet mnaj dar truputį reikia palaukti,kol daugiau mažiau nusistovės narės visos. Nes bus dar naujuų vis tiek. Bet jei nuspręsit išeiti ten greitai, išeisiu ir aš.