Įkraunama...
Įkraunama...

2019 rugpjūtinukai

Sveikos, kaip ramu pas mus :) 

Shantellute

Man budavo su pirmu nestumu bet jau 2-3trimestre, kraujo tyrimą pasidaryk ko truksta gal?

Ką manot apie grupę facebooke? Ten butu patogiau ir aktyviau bebdravimas manau :) Butu norinciu jungtis? 

Atsakyti

Laba, Jungiuosi i gretas :nestuke . Pagal menesines ipusejo 9 sav.pagal echo savaite maziau. Momentais  pasireiskia visi nestumo simptomai, kartais net nejauciu, kad ne viena. Nors krutine nuo pat 1 nesusirgimo dienos jau kaip su implantais ir skausminga  :)​ .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dellema: 29 sausio 2019 - 16:58
QUOTE(very_berry @ 2019 01 29, 11:39)
Ką manot apie grupę facebooke? Ten butu patogiau ir aktyviau bebdravimas manau smile.gif Butu norinciu jungtis? </p>

Nezinau kaip kitos mamytes, bet man gerai ir cia ax.gif

QUOTE(Dellema @ 2019 01 29, 15:54)
<p>Laba, Jungiuosi i gretas nestuke.gif . Pagal menesines ipusejo 9 sav.pagal echo savaite maziau. Momentais  pasireiskia visi nestumo simptomai, kartais net nejauciu, kad ne viena. Nors krutine nuo pat 1 nesusirgimo dienos jau kaip su implantais ir skausminga  smile.gif​ .</p>

Sveika prisijungus 4u.gif Pas mane pozymiu beveik jokiu, krutine viena diena skauda labiau, kita maziau, padidejo kokiu dydziu ir tik vienintelis apetitas kaip pas krokodila, nespeju valgyt, bijau per daug svorio priaugt.
Atsakyti

But gerai FB ir uzdara ir patogiau ;)

Atsakyti

Laba ryta  :4u:

Manau fb bus patogiau ypač veliau, kai bus daugiau pokalbių, galėsim ir nuotraukom dalintis. Su pirmagimiu irgi iš čia perejom i fb ir susidraugavom, vasara visos susitikdavom, smagiai visai :) siūlau sukurti uždarą grupę, o kai susirinksim daugmaž visos ją galima bus padaryti slaptą, kad nematytų kiti nariai paieškoje, busim tik mes, SM nares. Tai lauksiu žinių iš norinčių, atsiusiu prisijungimo nuorodą i až.

Atsakyti
QUOTE(very_berry @ 2019 01 30, 09:07)
<p>Laba ryta  4u.gif</p>
<p>Manau fb bus patogiau ypač veliau, kai bus daugiau pokalbių, galėsim ir nuotraukom dalintis. Su pirmagimiu irgi iš čia perejom i fb ir susidraugavom, vasara visos susitikdavom, smagiai visai smile.gif siūlau sukurti uždarą grupę, o kai susirinksim daugmaž visos ją galima bus padaryti slaptą, kad nematytų kiti nariai paieškoje, busim tik mes, SM nares. Tai lauksiu žinių iš norinčių, atsiusiu prisijungimo nuorodą i až.</p>

Sveikos merginos 4u.gif
Ar priimsit dar mane ? Sužinojau kad mano netyčiukas turėtų gimti rugpjūčio 30. Pasirodo buvau nėštukė jau geras 6-7 savaites kai pasidariau testą , galvojau būsim rugsejinukai, bet deja , pasirodo prasprūdo išdykėlis daug anksciau ax.gif nestuke.gif dabar beveik 10 savaičių mums
Atsakyti

Labas naujokems🎈

kaip faina, kad ne as viena galiorkoj😂oi puskuosim visa vasarele su savo puzikais😂🍉

katute, kaip tu?

Atsakyti
Sveikutes nestuke.gif , noriu ir aš prie jūsų prisijungti mums šiandien suėjo lygiai 12savaičių palei ginekologe , vaikutis visiškas netyčiukas sužinojau,kad laukiuosi tik prieš porą dienų. Jokių požymių nebuvo ,nei pykinimo nieko ,visus tris mėnesius. Gimdymo data numatoma Rugpjūčio 14d. Vaikutis bus jau trečias šeimoje turiu 8 metukų sūnų ir 4 metukų dukrytę .
Atsakyti
QUOTE(Ginger_my_swagger @ 2019 01 30, 09:42)
Sveikos merginos  4u.gif
Ar priimsit dar mane ? Sužinojau kad mano netyčiukas turėtų gimti rugpjūčio 30. Pasirodo buvau nėštukė jau geras 6-7 savaites kai pasidariau testą , galvojau būsim rugsejinukai, bet deja , pasirodo prasprūdo išdykėlis daug anksciau  ax.gif  nestuke.gif  dabar beveik 10 savaičių mums

QUOTE(Neeilinė @ 2019 01 30, 10:18)
<p>Labas naujokems🎈</p><p>kaip faina, kad ne as viena galiorkoj😂oi puskuosim visa vasarele su savo puzikais😂🍉

As irgi rugpjucio gale gydytoja sake 27, o pagal kalendoriu turetu but 28d., tai net nezinau tiksliai.
Atsakyti

As irgi rugpjucio gale gydytoja sake 27, o pagal kalendoriu turetu but 28d., tai net nezinau tiksliai.

Man knygelej irasyta rugpjucio 29☺

Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2019 01 30, 19:27)
Man knygelej irasyta rugpjucio 29☺</p>

As penktadieni einu pas gydytoja, tai tikiuosi suzinot daugiau ir tikiuosi ji uzpildys knygele smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Jungiuosi prie jūsų būrio. Gyvenam netoli sostinės.
Pagal mm turėtų džiaugsmas atkeliauti rugpjūčio 21 dieną, o echo tik kitą savaitę, va tada viską tiksliau ir žinosim. Auginu dar 1m11mėn mergytę, tikiuosi, kad ir jai taip pat bus džiaugsmas smile.gif
Savijauta pastarosiomis savaitėmis prasta, kasdieninis begalinis nuovargis, mieguistumas, popierinis/vakarinis pykinimas ir šleikštulys... Fe...Ir gan dažnas noras valgyti virtą kiaušinį su žirneliais (wtf?) biggrin.gif
Dėl slaptos FB grupės esu visom keturiom už, tai tikrai patogiau, tik dar luktelnam kitų galimai prisijungsiančių merginų ;)
Atsakyti