QUOTE(very_berry @ 2019 01 22, 16:45)
Sekmės pirmadienį
parašyk kaip sekėsi
Tai tikrai, kad parasysiu ir zinia duosiu. Bet kokiu atveju, kaip bebutu
QUOTE(Neeilinė @ 2019 01 22, 22:45)
Tai va, manau pati jaustum, jei butu kazkas negerai. Ar tai skaudetu, ar kraujukas pasirodytu.. pas mane buvo 6sav, kai nieko nesimate. Tai per pusantros savaites uzaugo iki 1.54cm pipiras
Oho, kiek daug! Per pusantros sav. Na, reik tiketis, kad per tas dvi irgi mostelsim i ugi ir svori
QUOTE(pupkis @ 2019 01 22, 22:49)
Tuščią puslytę parastai mato apie 4 sav. Mano pirmą nėštmą apskritai normaliai pamatė tik apie 7 sav. O maniau, kad tikrai jau nieko nebebus, bet va auga jau penkti metai greitai bus
Ni ni, sakau, ten toks kaip apvalkalas, kuris dydzio sulig 8sav,o viduj esantis gemaliukas link 6sav. panasumo. Bet neber, ka cia speliot, liko labai nedaug laiko, kai bus viskas aiskiau
QUOTE(rutuk @ 2019 01 23, 15:31)
Reikia pagalbos
O man tai ne toks greitas, bet butinas dalykas, kai tik pajuntu, jog sauseju, tai didinti isgeriamo vandens kieki. Tada apsikabinu butelaiti ir bunam geriausi draugai
QUOTE(very_berry @ 2019 01 23, 23:05)
Ne pirmakartės, ar jūsų pilvas jau matosi? Aš galvojau kad šeip čia gal dėl pūtimo atsikišęs, bet ne, jau gan geras toks kauburėlis matosi, šakės kaip anksti
Gal nelabai man matos, bet vidurius, kaip pucia,o siaube!
Oi, siandien kaip smagiai pasipramogavom su sunum! Isikinkem poni i tokias vaikiskas roges ir paileidom laukais ir kaimo keliukais
Taip galva prasiputem, kad wau