Įkraunama...
Įkraunama...

2019 rugpjūtinukai

Reikia pagalbos help.gif
Kaip kovojat su sausa oda, mano oda tiek issausejo, kad kaskart po duso nusikasau beveik iki krauju. Tepu kokosu aliejum, kremu, nu nelabai padeda, trukineja oda, sausa. Nebezinau ka daryt unsure.gif

Pabandyk isigyti simondsiju alieju. Man labai patinka👍

Geriausias aliejus veido bei kūno odos priežiūrai ir masažui, papildo natūralius odos riebalus ( atstato sebumą). Simondsijų  aliejaus sudėtis artimesnė vaškams nei aliejams, nes jo sudėtyje ne riebalų rugštys, o vaškai ir esteriai. Tokios sudėties dėka simondsijų aliejus tinka visiems odos tipams, net sausai ir jautriai odai.

Simondsijų aliejus tinka prižiūrėti odą esant aknei, psoriazei, egzemai, pleiskanojimui.

Atsakyti

​Neeilinė

Kur perki tą aliejų? Aš pilvuzą galvoju tepti kažkuo  :hmm: 

Atsakyti

Neeilinė

Kur perki tą aliejų? Aš pilvuzą galvoju tepti kažkuo  :hmm:

Vaistinej☺Bet ten mazi buteliukai. As juo veida tepu, rankas, plauku galiukus.. Galvoju gal reiks is kvapu namu nusipirkt didesni kieki. Simondsiju ir sviestmedziu ❤👍bus pilvuzui super

Atsakyti

Vaistinej☺Bet ten mazi buteliukai. As juo veida tepu, rankas, plauku galiukus.. Galvoju gal reiks is kvapu namu nusipirkt didesni kieki. Simondsiju ir sviestmedziu ❤👍bus pilvuzui super
Na va, ačiū už mintį, reiks pasidairyt :) Ne pirmakartės, ar jūsų pilvas jau matosi? Aš galvojau kad šeip čia gal dėl pūtimo atsikišęs, bet ne, jau gan geras toks kauburėlis matosi, šakės kaip anksti :blink:  Aš dabar su sūnum namie, sirgulioja, jau bus tuoj 3sav. kaip nedirbu Tai šakės į darbą grišiu jau lb nėščia, kaip reiks slept nežinau :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo very_berry: 23 sausio 2019 - 21:08

Pas mane vakarop jau sioks toks puziukas islenda po bamba, ryte tai nieko ner😂

Atsakyti

Pas mane jau nera tokio paros laiko kad nesimato  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš iš Radailių  :rolleyes:​ laukiuosi antro vaikelio. Terminas rugpjūčio 15

Tai praktiškai kaimynės esam 😁

Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2019 01 23, 19:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="very_berry" data-cid="72331737" data-time="1548260434"><div><p><strong>Neeilinė</strong></p><p>Kur perki tą aliejų? Aš pilvuzą galvoju tepti kažkuo  hmm.gif</p></div></blockquote><p>Vaistinej☺Bet ten mazi buteliukai. As juo veida tepu, rankas, plauku galiukus.. Galvoju gal reiks is kvapu namu nusipirkt didesni kieki. Simondsiju ir sviestmedziu ❤👍bus pilvuzui super</p>

Aciu, ir aciu, kad priminei sviestmedziu alieju, pilvuzui turetu but labai gerai. Simondsiju aliejus mano veidui netiko, buvo per sunkus, ilga laika ersketroziu alieju naudojau, buvo super.

Man dar tik 9 sav.bet mano pilvuzas po pietu irgi jau issiputes, nezinau ar del maisto, duju ar lialiaus, bet jau reik didesnio dydzio, nes per pilva ir krutine ankstoka ir cia su salyga kad as gan kuda, o gal kaip tik, kad kuda unsure.gif Bet dar anksti, as dar nenoriu niekam sakyt ax.gif
Atsakyti

Aciu, ir aciu, kad priminei sviestmedziu alieju, pilvuzui turetu but labai gerai. Simondsiju aliejus mano veidui netiko, buvo per sunkus, ilga laika ersketroziu alieju naudojau, buvo super. Man dar tik 9 sav.bet mano pilvuzas po pietu irgi jau issiputes, nezinau ar del maisto, duju ar lialiaus, bet jau reik didesnio dydzio, nes per pilva ir krutine ankstoka ir cia su salyga kad as gan kuda, o gal kaip tik, kad kuda unsure.gifBet dar anksti, as dar nenoriu niekam sakyt ax.gif
Skaiciau, kad gimda jau greipfruto dydzio(o gal net ir didesne jau), tai kai kuda esi, uztai ir lenda jau po biski☺
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neeilinė: 24 sausio 2019 - 19:16
QUOTE(very_berry @ 2019 01 22, 16:45)
Sekmės pirmadienį 4u.gif  parašyk kaip sekėsi 

Tai tikrai, kad parasysiu ir zinia duosiu. Bet kokiu atveju, kaip bebutu smile.gif

QUOTE(Neeilinė @ 2019 01 22, 22:45)
Tai va, manau pati jaustum, jei butu kazkas negerai. Ar tai skaudetu, ar kraujukas pasirodytu.. pas mane buvo 6sav, kai nieko nesimate. Tai per pusantros savaites uzaugo iki 1.54cm pipiras

Oho, kiek daug! Per pusantros sav. Na, reik tiketis, kad per tas dvi irgi mostelsim i ugi ir svori biggrin.gif

QUOTE(pupkis @ 2019 01 22, 22:49)
Tuščią puslytę parastai mato apie 4 sav. Mano pirmą nėštmą apskritai normaliai pamatė tik apie 7 sav. O maniau, kad tikrai jau nieko nebebus, bet va auga jau penkti metai greitai bus

Ni ni, sakau, ten toks kaip apvalkalas, kuris dydzio sulig 8sav,o viduj esantis gemaliukas link 6sav. panasumo. Bet neber, ka cia speliot, liko labai nedaug laiko, kai bus viskas aiskiau smile.gif

QUOTE(rutuk @ 2019 01 23, 15:31)
Reikia pagalbos

O man tai ne toks greitas, bet butinas dalykas, kai tik pajuntu, jog sauseju, tai didinti isgeriamo vandens kieki. Tada apsikabinu butelaiti ir bunam geriausi draugai smile.gif

QUOTE(very_berry @ 2019 01 23, 23:05)
Ne pirmakartės, ar jūsų pilvas jau matosi? Aš galvojau kad šeip čia gal dėl pūtimo atsikišęs, bet ne, jau gan geras toks kauburėlis matosi, šakės kaip anksti

Gal nelabai man matos, bet vidurius, kaip pucia,o siaube! blink.gif

Oi, siandien kaip smagiai pasipramogavom su sunum! Isikinkem poni i tokias vaikiskas roges ir paileidom laukais ir kaimo keliukais biggrin.gif Taip galva prasiputem, kad wau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neeilinė @ 2019 01 24, 17:59)
Skaiciau, kad gimda jau greipfruto dydzio(o gal net ir didesne jau), tai kai kuda esi, uztai ir lenda jau po biski☺

Vau, kazkaip nesitikejau, kad taip greit matytis prades blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Cheche geras, o man vyras irgi sako, kad mini pilvukas yra, o aš sakau maisto pilvas 😁😁 nu bet kadangi mėgstu laisvesnius rūbus, kiti nematys 😃 manau dar gera menesi jei ne du 😁😁😁 beje vakar taip silpna pasidarė, galvoju gal lelius visas medžiagas pasiėmė? Jums nebūna? O taip jau džiaugiausi, kad blogumas praėjo ir lyg vėl galiu normaliai jaustis 😊 

ketvirtadienį varysiu apžiūrai, gal reiks paklaust, jau nebesulaukiu susitikimo 😋

Atsakyti