Sveikos naujokės, smagu jog pridijungiat Aš tai paskendusi rūpesčiuose, neturiu kadair ateiti čia. Mano vyresnysis nuo trečiadienio searg vėjaraupiais išbertas gan smarkiai, piktas visas, tai tampo nervus man. Pastebėjau jog kakantrybės pritrūkstu ppaskutiniu metu, vyras irgi bamba, jog pastojusi suraganėjau tai laukiu dabar susirgs mano mazesnysis ar ne. Jei susirgs, įtariu į savaitės pabaigą, o tai reiškia jog anytos jubiliejų teks praleisti ateinantį savaitgalį. Ir dar gyriausi, jog nepykina. Nu tai paskutinę savaitę pradėjo pykinti. Pusę dienos vaikštau kaip maišu trenkta, o abu vaikai namuose. Valgyt gamint reikia, namai apkuisti, žaislus tik į šonus paspardau nu žodžiu, kažkaip nelengva paskutiniu metu. Pati nežinau ko noriu, jei valgau negėra, jei nevalgau dadar labiau tasyt pradeda. Širdyje viliuosi, jog nėštumas kitoks nei anie du, tai gal bus mergaitė.....
Vai vai vai, kiek naujokiu! Sveikutes! Man siandien islindo kazkokios rusvos isskyros, tai nuotaika subjuro ne tas zodis. Nes praeita karta irgi viskas taip nekaltai labai prasidejo ir baiges liudnai. Nu, bet tikiuos cia nieko rimto Man irgi kardinaliai skirias. Pirmaji laksciau iki paskutines dienos ir i darba, ir i veiklas visokias, ir fizinio kruvio nevengiau,o dabar kaip kiausinis.... Siandien truputi sieno savo ukiui nunesiau ir teplioja. Ir neaisku ar cia tik sutapimas, ar tikrai, kad pajudejau, pakrutejau, nors ten svorio jokio ir nebuvo...Saugok save jei matysi jog teplioja vis labiau, apsilankyk pas gydytoją. Kas dėl SM ir FB, tai SM nepatogu. Bet manau kol kas pasiliekam čia. Gal prisijungs ir daugiau mamyčių, pabendrausim, kai jau grupė daug maž apsistos, galėsim išeiti į FB. Su abiem mano vaikų mamyčių grupėm taip darėm. Buvau prisijungus prie fb rupjūtinukų, tai kai skaičius perkopė 50 nariu, išėjau. Neturiu noro, tokioje grupėje nei nuotraukosmis dalintis, nei dar kažkuo.