QUOTE(viktute08 @ 2008 09 22, 07:01)
Jeigu norite greito gaivaus ir neriebaus pertepimo tortui, prašome
1 indelis pasterizuoto pieno, 1 pokelis bet kokio skonio želė
Pagaminame želė tik vandens dėti apie stiklinę, ataušiname
Atšaldytą pasterizuotą pieną išplakti mikseriu kol masė padvidubės, tada įdėti atšaldytą želė ir paplakti. Labai greitai stigsta, reikia greitai dėti ant torto papločių.
Gaunasi purus švelnios spalvos (priklauso nuo želė spalvos) neriebus kremas panašus į paukščių pieną. Skanaus
1 indelis pasterizuoto pieno, 1 pokelis bet kokio skonio želė
Pagaminame želė tik vandens dėti apie stiklinę, ataušiname
Atšaldytą pasterizuotą pieną išplakti mikseriu kol masė padvidubės, tada įdėti atšaldytą želė ir paplakti. Labai greitai stigsta, reikia greitai dėti ant torto papločių.
Gaunasi purus švelnios spalvos (priklauso nuo želė spalvos) neriebus kremas panašus į paukščių pieną. Skanaus
gelbėju padėtį
kalbant apie pieną tai čia turėtų būti KONDENCUOTAS arba sutirštintas, nesaldintas aš želė įvairišų skonių darau su kokiais 200ml vandens ir nepertepu, o valgom šiaip kaip desertą ir vadinam putėsiais arba paukščių pienu. Skaniauisai su želė aviečių skonio ir paskanint šaldytom avietėm