Įkraunama...
Įkraunama...

Pertepimai tortams, biskvitams

labai skanus tortas gaunasi su pertepimu iš rududu ir pakelio sviesto thumbup.gif paprasta ir labai skanu ax.gif širdelei atgaivinti galima įdėti karamelinės želė smile.gif
Atsakyti
o sviestą išlydyt reikia ar kambario temperatūros plakt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 01 18, 19:23)
o sviestą išlydyt reikia ar kambario temperatūros plakt? g.gif

kambario temperatūros smile.gif
Atsakyti
QUOTE
Daivulyte*,2011 01 18, 18:17
Kremas „Šlapia” beze 
Koks kiekis gaunasi šio kremo? arba kokio dyžio tortui "abdžibuoti" jo pakatų?

Keletas mano žinučių atgal parodytas tortas (diametras 26 cm, aukštis kokie 6 cm), apteptas gan gausiai šiuo kremu, tai man dar liko kremo. Priklauso kokiu antgaliuku darysite, ir ar pilnai tortą dzibuosite. Galite įsivaizduoti beze kiekį iš keturių baltymų, nėra labai daug.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2011 01 18, 19:58)
o kaži kokiu santykiu?  blush2.gif  4u.gif

manyciau 2 dideliems grietines indeliams 1 indelio rududu sociai. Ragaukit, jei skanu- reiskias gerai, ir tortui bus skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
Grietine 40%+rududu- suplakti kartu
Grietinele uzvirti+rududu, ismaisyti ir atsaldzius per nakti saldytuve isplakti (ganasas)
Grietine+kondensuotas pienas (nevirtas), gal cia labiau meducio lakstams tinka, bet galit bandyt ir su biskvitu, manau bus skanu mirksiukas.gif

Gal galit parašyt truputį aiškiau.Neesu profanė tokiuose dalykuose.
Pirmas kremas gietinė ar grietinėlė 40 proc.?Ar viską suplakti ar užvirti gietinėlę ar grietinę ir išmaišyti su tuo rududu ar išplakti ??????????
Antras kremas, grietinė + kondesuotas.Kokie čia grietinės kiekiai?Ar plakti, laikyti per naktį ar kaip?
Jei galit pakoreguokit receptuką neišmanančiom.Ačiūūūūūūūūūūūūūū.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 01 20, 16:54)
Grietine 40%+rududu- suplakti kartu
Grietinele uzvirti+rududu, ismaisyti ir atsaldzius per nakti saldytuve isplakti (ganasas)
Grietine+kondensuotas pienas (nevirtas), gal cia labiau meducio lakstams tinka, bet galit bandyt ir su biskvitu, manau bus skanu  mirksiukas.gif

Gal galit parašyt truputį aiškiau.Neesu profanė tokiuose dalykuose.
Pirmas kremas gietinė ar grietinėlė 40 proc.?Ar viską suplakti ar užvirti gietinėlę ar grietinę ir išmaišyti su tuo rududu ar išplakti ??????????
Antras kremas, grietinė + kondesuotas.Kokie čia grietinės kiekiai?Ar plakti, laikyti per naktį ar kaip?
Jei galit pakoreguokit receptuką neišmanančiom.Ačiūūūūūūūūūūūūūū.

1)Grietine 40% isplaki kol sutirsteja, tada pamazu iplaki po pora saukstu Rududu. Dedi tiek, kad butu paciai skanu.
2) grietinele 36% uzvirini, nukeli nuo ugnies ir vel dedi po kelis saukstus Rududu ir maisai, kad nebutu gumuleliu. Jis istirpsta. 420 gr grietineles mazdaug 0.5 indelio Rududu tikrai uzteks. Tada atvesini iki kambario temperaturos ir dedi i saldytuva PER NAKTI. Is ryto issitrauki, isplaki mikseriu, tepi torta.
3) paruosimas kaip 1-ojo. 1ltr grietines mazdaug indelis kondensuoto. Grietine turi buti riebi, ne maziau 30%.
nu jau tikrai aisku... ax.gif
Atsakyti
Auksiuke wub.gif wub.gif wub.gif SUPER AIŠKU thumbup.gif Ačiūūūūūūūūūūūūūūūūū.Bus išbandyta.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 01 17, 12:04)
Kremas „Šlapia” beze 

O sakykit, su sia beze galima dzibuot? ar tik taip tept? Atsiprasau uz kvaila klausima blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes
kepiau tortuka SLYVOS SOKOLADE, puosiau SLAPIA BEZE, tiesiog norejosi isbandyti:
tortukas skanus, bet sulaistyt tikrai gerai reikia, kaip buvo Cipsiukas minejes, nepagaileti, ir rugsteles daugiau ideciau kita karta, bet siaip skanu.....
kas del SLAPIA BEZE - gavosi puikiai, dzipuoti galima, as sveriau- tai baltymo 150g, cukraus 300g sudejau, visa kita kaip rase recepto autore...ACIU JAI, nes su kitu beze daugiau vargstu ir nesigauna, o cia is pirmo karto gavosi...
bet va, beda, atrodo kad ir dzibukus daryt reikia moket, kartais pagalvoju kad visai beviltiska esu, ant sio tortuko sudejau tokias kaip gelytes, seimynai savaitgaliui kepiau, tai galejau su beze paexperimentuot, o va kas liecia sonus ir nezinau ka daryt, koki antgali naudot, o kaip pasirodo kad nieko tokio ir neturiu, gal parodytumet kokius naudojat antgaliukus...ir dar- labai patinka zolyte, turiu ir antgaliuka, na bet nejo man su juo nieko padaryti, tiesiog neissiskaido man tie makaroniukai, sulimpa, na kai bandziau i puoda, tai pradzioj sulipe spaudziasi, po to atskiti, tokie kokiu reikia, na bet kai bandai ant torto det, tai jie vel sulipe, tai sakykit ka ne taip darau, gal kokia nuoroda zinot kur pasiziuret kaip torta ta zolyte puosia blush2.gif , o cia va mano torto pjuvis, viso nedejau, nes nepuosiau, tiesiog matosi, kad beze tikrai stovi thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
na ka mielosios Super Mamytes, ateinu ir as cia pasigirti, vakar issikepiau biskvita neturedama ka veikt, o siandien reikejo pertepimo, tai sunaudojau tai ka radau... sviestas su kondensuotu pienu-super geras pertepimas, o antram sluoksniui dejau kava+varske+cukraus pudra+razinos mirkytos brenduke ir truputi zelatinos... nu gavos toks manau, tipiskas tortukas prie kavos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erkutele @ 2011 02 25, 19:45)

Gal galima apie antra kremuka smulkiau?Jau labai ispudingai jis skamba.
Atsakyti