Įkraunama...
Įkraunama...

Pertepimai tortams, biskvitams

QUOTE(Masiania* @ 2009 03 10, 14:43)
Nereikia sildyti. Paimk sviesto pakeli ir skardine rududu (ar paprasto kondensuoto pieno), palaikyk kelias valandas virtuvej, tada isplak sviesta ir imaisyk rududu.

pabandziau ir kremas gavosi puikus thumbup.gif sutepiau vaflius bus matyt ryt ar gavosi skaniai ax.gif
aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2009 03 10, 21:01)
pabandziau ir kremas gavosi puikus thumbup.gif  sutepiau vaflius bus matyt ryt ar gavosi skaniai ax.gif
aciu uz patarima 4u.gif

I sveikata ir vafliu skanuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2008 10 13, 02:06)
Ne nu tu Zebra pagalvok logiskai g.gif , kokio riebumo turi buti pienas , kuris plakant dvigubai priauga blink.gif , tiesiai is karves tesmens kiba , ir tai nenoreciau tiketi , kad padvigubes schmoll.gif  lotuliukas.gif



QUOTE(zebra @ 2008 10 13, 02:32)
Ne tai aš ir galvojau doh.gif  bet kaip pagalvojau,kad nėra logikos čia ,tai taip juokas suėmė doh.gif  4u.gif
Tai aišku,kad čia ne taip kažką parašė merginos



QUOTE(Mirtyšė @ 2008 10 20, 09:38)
tai kad stiklineje vandens zele gaminau, ne  puseje litro.... bet vistiek nesigavo  doh.gif
gal tikrai geriau su grietine daryt?  ji tirsta, tai ir kremas tirstesnis gautusi?

Merginos,dariau vakar ta pertepima.gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Nesuprantu kas jums ten galejo nesigauti. Labai lengvai gaminasi.Jokiu ten extra grietiniu nepridejau. Nuostabus gaivus pertepimas.
Labai aciu uz sita recepteli !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 03 20, 17:58)
Merginos,dariau vakar ta pertepima.gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Nesuprantu kas jums ten galejo nesigauti. Labai lengvai gaminasi.Jokiu ten extra grietiniu nepridejau. Nuostabus gaivus pertepimas.
Labai aciu uz sita recepteli !!!!!!!

Ar tau pagal šį receptą išsiplakė kondensuotas pienas ir padidėjo, aš iki galo taip ir nesupratau, ar ten kondensuoto skardinė naudojama ? g.gif Ir ar pertepimas gavosi kremo tepamo konsistensijos, ar kaip želė?
Laukiu atsakymo. bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu moterys jau receptu prisirinkau kepsiu biskvita ir tepsiu,tepsiu clap.gif clap_1.gif ir valgysim,valgysim:valgis.Dekui dar karta aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2009 03 20, 14:07)
Ar tau pagal šį receptą išsiplakė kondensuotas pienas ir padidėjo, aš iki galo taip ir nesupratau, ar ten kondensuoto skardinė naudojama ?  g.gif Ir ar pertepimas gavosi  kremo tepamo konsistensijos, ar kaip želė?
Laukiu atsakymo.  bigsmile.gif

taip ,kondencuoto ,tik be cukraus. issplake ,tokiu putu prisidare. po to labai po mazai pyliau zele ir viska plakiau. Gavosi standi mase ,bet is kart reikia tepti ant torto ,nes viena mase ikisau i saldytuva ,tai ji tokia kaip pauksciu pienas pasidare ,tai dar paplakiau ,maniau ,kad vel issiplsks ,bet ji susmego ,tai teko dar viena per nauja daryti. gaunasi kaip kokie putesiai
manau su kokiaiais vaisiais butu liuks
Atsakyti
QUOTE(valdele @ 2009 03 21, 01:07)
taip ,kondencuoto ,tik be cukraus. issplake ,tokiu putu prisidare. po to labai po mazai pyliau zele ir viska plakiau. Gavosi standi  mase ,bet is kart reikia tepti ant torto ,nes viena mase ikisau i saldytuva ,tai ji tokia kaip pauksciu pienas pasidare ,tai dar paplakiau ,maniau ,kad vel  issiplsks ,bet ji susmego ,tai teko  dar viena per nauja daryti. gaunasi kaip kokie putesiai
manau su kokiaiais vaisiais butu liuks

oj, reikėjo ją gi truputį trumpulyčiam laikui į mokrobangę įkišti ir būtum galėjus išplakti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2005 06 10, 17:43)
Gal pasirodys keista, bet labai skanus pertepimas pyragui yra iš manų košės:

1. Išvirti potirštę košę
2. Sukant šaukštu įtrinti pusę pakelio sviesto
3. Įmaišyti tarkuotą citriną (visą su žievele)
4. Sudėti smulkiai kapotus graikiškus riešutus.


QUOTE(viketa @ 2006 03 21, 12:09)
Ash verdu ish 0,5 l pieno ir dedu 1 shaukshta manu ir dar truputuka, tada verdu tol, kol nepasidarys reikiamo tirshtumo. o sviesto imu truputi daugiau - 150g. Man toks geriausiai tepasi, bet pati ishbandysi, gal tau kitaip patiks....


Nu va, suplakiau šiuos du receptus į vieną ir gavosi nesąmonė. Dariau taip: proporcijos tokios kaip Viketos recepte + visa "ciela" citrina, kaip Indrijanos variante. Gavosi per kartu nuo cirtinos žievelės:) tai dabar priviriau dar košės iš 0,5 l. pieno, sumaišiau su ana ir dar kartoka... Tai dabar turiu visą kubilą karčios košės ir laukiu, kol atšals. Ai, dzin, sutepsiu tą torta ir žiūrėsiu, kas bus... rolleyes.gif
Taigi, moralas toks: visą citriną dėti mažiausiai į 1,5 l. pieno.
O gal čia tik man taip rodos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zazza @ 2009 03 21, 17:09)
Nu va, suplakiau šiuos du receptus į vieną ir gavosi nesąmonė. Dariau taip: proporcijos tokios kaip Viketos recepte + visa "ciela" citrina, kaip Indrijanos variante. Gavosi per kartu nuo cirtinos žievelės:) tai dabar priviriau dar košės iš 0,5 l. pieno, sumaišiau su ana ir dar kartoka... Tai dabar turiu visą kubilą karčios košės ir laukiu, kol atšals. Ai, dzin, sutepsiu tą torta ir žiūrėsiu, kas bus...  rolleyes.gif
Taigi, moralas toks: visą citriną dėti mažiausiai į 1,5 l. pieno.
O gal čia tik man taip rodos? g.gif

Gal tu nutarkavai citrinos žievelę su baltu sluoksniu? Baltoji dalis ir suteikia kartumą. Visuomet į tešlą ar kremą reikia dėti tik geltonąją žievelės dalį.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2009 03 21, 18:29)
Gal tu nutarkavai citrinos žievelę su baltu sluoksniu? Baltoji dalis ir suteikia kartumą. Visuomet į tešlą ar kremą reikia dėti tik geltonąją žievelės dalį.


Nu nea, as pirma nutarkavau toki storoka geltona sluoksni, ji sudejau i krema, tada nutarkavau baltaji ir ismeciau, o likusia citrina irgi sudejau. Gal vis tik per stora virsutini sluoksni paemiau.. Na, bet dar primaisiau uogu ir zele gabaliuku, tai kai atsaldziau, kartumas beveik nesijaute. Siaip, manau, visai neblogai gavosi... Jau beveik suvalgytas rolleyes.gif
Atsakyti
Didelis aciu uz receptukus 4u.gif
Niu dabar kepsim kepsim thumbup.gif
Atsakyti
Sweikos norejau paklausti, toki idomaus klausimo ismanancios konditeres 4u.gif

Gal kas gali pasakyti kokiu kremo rusiu buna...

Zinau

1.BALTIMINIAI KREMAI
2.SVIESTINIAI KREMAI
3.PLIKYTI KREMAI

butu labai idomu suzinoti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti