Įkraunama...
Įkraunama...

Pertepimai tortams, biskvitams

IMESK NUORODA , man atrodo , kad ten MISELES receptas , jei neklystu
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 11, 20:17)
IMESK NUORODA , man atrodo , kad ten MISELES receptas , jei neklystu



Napoleonas

Turbut cia Miseles, nes raso kad rusiskam puslapy rado.
Atsakyti
JOOOOOOOOO......MISELES , jau sluoksnialiu.......eina svilpt doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 11, 20:23)
JOOOOOOOOO......MISELES , jau sluoksnialiu.......eina svilpt  doh.gif  doh.gif  doh.gif



As kai kepiau (pirmasis mano tortas buvo smile.gif ), tai uzsiknisau, isejo gal 12 blynu, bet dariau is 10, o kiti trupiniam. Tikrai labai skanus tortukas, bet darbo daug, tiksliau blynai ilgai kepa...
Aij ne, atrodo simtalapis pirmas kepinys buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 11 lapkričio 2008 - 20:25
QUOTE(cipciukas @ 2008 11 11, 19:53)
MERGAITES , gavau super skanu receptuka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

user posted image

200 g. gero sviesto
1 mazas indelis Rududu
ne pilna stikline labai stiprios pupeliu kavos ( galima deti ir su tirsciais ir be ju ).

Visi sie produktai turi buti ( butinai !!!!) kambario temperaturos ( netgi kondencuota galima palaikyti arciau vyrykles ).

Sviesta mikseriu paplakti , jis turi truputi padideti ir pasvieseti .
Tada deti po sauksta Rududu ( vis plakant) , sudeti visa .
To sauksta vis plakant pilti kuno temperaturos  kava .

Stai ir viskas ..... kremas gaunasi labai purus , nesijaucia , kad yra riebus .....as valgiusi si torta su siuo kremu .....PASAKA wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kremuką jau užsirašiau rolleyes.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 11, 20:15)
Reiks savaitgali kuri kept, tada elektra pigesne  lotuliukas.gif
Vyras tai nori to torto "Napoleona" pagal Sonatina, bet labai tingiu lakstus kept  doh.gif

na bet daug darbo,sakot? g.gif norėčiau ir tokio mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 11 12, 11:32)
Kremuką jau užsirašiau rolleyes.gif ačiū 4u.gif
na bet daug darbo,sakot? g.gif norėčiau ir tokio mastau.gif


Na tas darbas vertas to torto, nes labai skanus thumbup.gif reiks kuria diena uzsiimt tuo kepimu... ten tik uzknisa blynu kepimas, nes kiekvienas kepa mazdaug 15 min...
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 11 12, 12:55)
Na tas darbas vertas to torto, nes labai skanus  thumbup.gif reiks kuria diena uzsiimt tuo kepimu... ten tik uzknisa blynu kepimas, nes kiekvienas kepa mazdaug 15 min...

Tai o gal galima kokius 2 ar 3 iskart kept? Jo, cia tikrai Miseles Napoleonas, nes maciau Sonatinos sita nuotrauka rus. psl. Ji pas Misele irgi prisiregistravusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 12 lapkričio 2008 - 13:04
QUOTE(Inočka @ 2008 11 12, 13:03)
Tai o gal galima kokius 2 ar 3 iskart kept? Jo, cia tikrai Miseles Napoleonas, nes maciau Sonatinos sita nuotrauka rus. psl. Ji pas Misele irgi prisiregistravusi


Bandziau dviejuose lygmenyse kept, bet man dar ilgiau visa tai uztruko, bandyt reikia sugrust po du blynus i viena skarda...
Atsakyti
randu daug ganašo receptų, visi jie skirtingoms proporcijomis: tai grietinėlė po lygiai su šokoladu, tai šokolado mažiau...nuo ko tai priklauso?
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2008 11 15, 14:31)
randu daug ganašo receptų, visi jie skirtingoms proporcijomis: tai grietinėlė po lygiai su šokoladu, tai šokolado mažiau...nuo ko tai priklauso?

Prašom nuorodų įmest 4u.gif
Atsakyti
ganašas 1:1 labai gerai gaunasi, o vat aš galvoju, kad santykis gali skirtis dėl grietinėlės riebumo arba šokolado rūšies, arba priklausomai nuo to, kokios konsistencijos reikia ganašo 4u.gif nebandžiau kitokiu santykiu daryti, negaliu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
Jums prireiks :
Pienas 1 l
Manų kruopos 8 šaukštai
Sviestas 200 g
Cukrus




Veiksmai :
Užkaitinti pieną, lėtai supilti manų kruopas ir cukrų, virti (20 min) ant mažos ugnies visą laiką maišant. Kai manų košė truputį pravėsta supilti sviestą (ištirpintą), viską gerai išmaišyti, ir kai visiškai atvėsta pertepti lakštus. Geriausia susitepti ir palaikyti šaldytuve kelias valandas.

4u.gif
Atsakyti