tai ir tu saviškę gal keiksnoji, kad su tavim neina?
Oi ne, gink dieve. Pasakyciau ka nors ne taip tai viskas iskart butu. Pas mus nera jokiu keiksnojimu ar varymu vienas ant kito. Sekso problema isspresta grafiku-abu suprantam kad yra poreikiai pas zmones, kurie niekur nedingsta.
Man aplamai sunkiai suvokiamas tas keiksnojimas ar nesutarimas ir gincijimasis del dalyku. Na negi taip sunku patylet, kaip maniske patyli ir kaip as patyliu? Jeigu tik yra nuojauta kad bus konfliktas tai tiesiog issiskirstom po kambarius ir tiek. Pasilaikyt sau reikia savo pykcius.
Aisku butu kitaip jei man sekso neduotu ir dar galvotu kad man jo nereikia. Kartais vyrai kai uzpyksta ir sako kad jam sekso nereikia, tai ne ta galvoje turi. Jiems nereikia tos moters kuri ji supykde, o ne sekso. Man tas Saules pasakymas kad sekse nera problem yra juokingas. Aisku kad nera, nes sekso nera. O cia ir yra dixiausia problema.
Paimk kuri vakara kai vaiku nebus(pas seneslius ar kur) ir seksusaliai apsirenguspatiek vyrui vakariene ir duok gero sekso-pamatysi kaip daug problemu issispres vienu ypu.