Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

tai ir tu saviškę gal keiksnoji, kad su tavim neina?

Oi ne, gink dieve. Pasakyciau ka nors ne taip tai viskas iskart butu. Pas mus nera jokiu keiksnojimu ar varymu vienas ant kito. Sekso problema isspresta grafiku-abu suprantam kad yra poreikiai pas zmones, kurie niekur nedingsta.  

Man aplamai sunkiai suvokiamas tas keiksnojimas ar nesutarimas ir gincijimasis del dalyku. Na negi taip sunku patylet, kaip maniske patyli ir kaip as patyliu? Jeigu tik yra nuojauta kad bus konfliktas tai tiesiog issiskirstom po kambarius ir tiek. Pasilaikyt sau reikia savo pykcius. 

Aisku butu kitaip jei man sekso neduotu ir dar galvotu kad man jo nereikia. Kartais vyrai kai uzpyksta ir sako kad jam sekso nereikia, tai ne ta galvoje turi. Jiems nereikia tos moters kuri ji supykde, o ne sekso.  Man tas Saules pasakymas kad sekse nera problem yra juokingas. Aisku kad nera, nes sekso nera. O cia ir yra dixiausia problema. 

Paimk kuri vakara kai vaiku nebus(pas seneslius ar kur) ir seksusaliai apsirenguspatiek vyrui vakariene ir duok gero sekso-pamatysi kaip daug problemu issispres vienu ypu. 

Atsakyti

Dirbam mes abu kartu.

Atsakyti
Saule is to ka rasot atrodo pati erzinat vyra, nes norit konfliktu ir norit kad jus keiktu, kitaip nesuprantu, kam jus taip kvailai elgetes? Draudziat kazka vyrui pirkti, kaip mazam vaikui?
Del kokiu "nuomoniu" kitokiu jis dar nervinasi ir jus pradeda keikti?

Kaip kitos mato jusu vyre bauba, as to nematau, jus tiek metu tai kuret, ka turit, tai ir turit ka susikuret ABU.

Nu pradekit myleti save, dziaukites gyvenimu, susiraskit sau veiklos, paleiskit ta vyra nustokit ji kontuoliuoti, lai jis perkasi sau ka nori, lai pasilepina ir jis ir jus save pasilepinkit, nu atverkit ta sirdi, padekokit uz viska vyrui, jis gi jus vaiku tevas ir saket geras tevas, nejau nera uz ka buti dekingai jam?
O kaip jus elgetes dabar, priekaistai, draudimai, nera intymumo, svelnumo ir net pirkti kazka neleidziat ka jis nori, tai kaip jis jauciais, kaip koks darbinis arklys isnaudojamas, kuriam nei avizu nenorima duoti.
jus nekenciat savo vyro? uz ka?taip jis nemoka isreiksti savo pykcio ir nusivylimo konstruktyviai retas ,kuris is musu mokam, bet tai nustokit ji provokuoti, bent tuo metu kol apsipresit, ka toliau darti, leiskit jam gyventi.
Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 14:32)
<p>Dirbam mes abu kartu.</p>

Va ir be reikalo mirksiukas.gif Dar galėtum ir atostogas pasiimti, atskirai nuo vyro pabūtį, mintis susidėlioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuolat: 09 spalio 2018 - 13:34
QUOTE(emiss @ 2018 10 09, 14:32)
Oi ne, gink dieve. Pasakyciau ka nors ne taip tai viskas iskart butu. Pas mus nera jokiu keiksnojimu ar varymu vienas ant kito. Sekso problema isspresta grafiku-abu suprantam kad yra poreikiai pas zmones, kurie niekur nedingsta.  </p><p></p><p>Man aplamai sunkiai suvokiamas tas keiksnojimas ar nesutarimas ir gincijimasis del dalyku. Na negi taip sunku patylet, kaip maniske patyli ir kaip as patyliu? Jeigu tik yra nuojauta kad bus konfliktas tai tiesiog issiskirstom po kambarius ir tiek. Pasilaikyt sau reikia savo pykcius. </p><p></p><p>Aisku butu kitaip jei man sekso neduotu ir dar galvotu kad man jo nereikia. Kartais vyrai kai uzpyksta ir sako kad jam sekso nereikia, tai ne ta galvoje turi. Jiems nereikia tos moters kuri ji supykde, o ne sekso.  Man tas Saules pasakymas kad sekse nera problem yra juokingas. Aisku kad nera, nes sekso nera. O cia ir yra dixiausia problema. </p><p></p><p>Paimk kuri vakara kai vaiku nebus(pas seneslius ar kur) ir seksusaliai apsirenguspatiek vyrui vakariene ir duok gero sekso-pamatysi kaip daug problemu issispres vienu ypu. </p>

gal tu vesk ją pagaliau, jei tekės už tavęs, čia nepezėjęs apie "saviškes" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 14:25)
<p>Tai beprasmiai daiktai, kurie veliau guli nenaudojami.

nu ir kas lai guli ar jus jiem uzdirbti turit ar badaujat del tu daiktu? lai prisikaupia, lai pats susivokia, kad ju jam nereikia, kazkaip kitaip tai reikia parodyt, o ne tiesiai i kakta. jei jus vyras kontroliuotu del pirkiniu, nes jam kazkas atrodytu nereikalinga, smagu butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 spalio 2018 - 13:38

Tikrai dekinga esu ir jis ta zino. Cia tie pirkiniai buvo smulkus pvz. Tikrai as nekontroliuoju jo tiek, o jis ir nesileistu - ne tas charakteris.

Saule is to ka rasot atrodo pati erzinat vyra, nes norit konfliktu ir norit kad jus keiktu, kitaip nesuprantu, kam jus taip kvailai elgetes? Draudziat kazka vyrui pirkti, kaip mazam vaikui?

Kaip kitos mato jusu vyre bauba, as to nematau, jus tiek metu tai kuret, ka turit, tai ir turit ka susikuret ABU.

Nu pradekit myleti save, dziaukites gyvenimu, susiraskit sau veiklos, paleiskit ta vyra nustokit ji kontuoliuoti, lai jis perkasi sau ka nori, lai pasilepina ir jis ir jus save pasilepinkit, nu atverkit ta sirdi, padekokit uz viska vyrui, jis gi jus vaiku tevas ir saket geras tevas, nejau nera uz ka buti dekingai jam?
O kaip jus elgetes dabar, priekaistai, draudimai, nera intymumo, svelnumo ir net pirkti kazka neleidziat ka jis nori, tai kaip jis jauciais, kaip koks darbinis arklys isnaudojamas, kuriam nei avizu nenorima duoti.
jus nekenciat savo vyro? uz ka?taip jis nemoka isreiksti savo pykcio ir nusivylimo konstruktyviai retas ,kuris is musu mokam, bet tai nustokit ji provokuoti, bent tuo metu kol apsipresit, ka toliau darti, leiskit jam gyventi.

Atsakyti
Moteris pasaku galvoje prisikurusi
Realybe skiriasi nuo pasaku
Bet kad sekso abu nenori - nenormalu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 09 spalio 2018 - 13:38

gal tu vesk ją pagaliau, jei tekės už tavęs, čia nepezėjęs apie "saviškes" biggrin.gif

Ka vest? As juk vedes ir taip. 

Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 13:35)
<p>Sekso nera seniai. Ne visiems jis toks svarbus, kaip paciam. Man nereikia. Vyrui irgi ne.</p>

Jis nenormalus? Tipo impotentas ar gal vaistus kokius geria (chemines kastracijos tipo).

Ar tiesiog jau senai turi meiluze?
Atsakyti
QUOTE(emiss @ 2018 10 09, 14:38)
>Ka vest? As juk vedes ir taip. 

biggrin.gif ne mane tau apgauti brolyti, tik jau ne mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 14:37)
<p>Tikrai dekinga esu ir jis ta zino. Cia tie pirkiniai buvo smulkus pvz. Tikrai as nekontroliuoju jo tiek, o jis ir nesileistu - ne tas charakteris.</p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72227266" data-time="1539084824"><div><p>Saule is to ka rasot atrodo pati erzinat vyra, nes norit konfliktu ir norit kad jus keiktu, kitaip nesuprantu, kam jus taip kvailai elgetes? Draudziat kazka vyrui pirkti, kaip mazam vaikui?

jus nekenciat savo vyro? uz ka?taip jis nemoka isreiksti savo pykcio ir nusivylimo konstruktyviai retas ,kuris is musu mokam, bet tai nustokit ji provokuoti, bent tuo metu kol apsipresit, ka toliau darti, leiskit jam gyventi.</p></div></blockquote><p></p>

Jei i isterikas puoli del smulkiu pirkiniu, tai as isivaizduoju kas namie dedasi, kai jis nori kazka brangesnio pirkti.
Atsakyti