Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 28, 23:23)
Bulvės, sukimštos į grobus, veukt🤢

Va kas skanu
vartotojo įkelta nuotrauka

Žolė sukišta i ryžius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 28, 23:27)
Žolė sukišta i ryžius  biggrin.gif

Krabų mėsa ne žolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 28, 23:45)
Krabų mėsa ne žolė biggrin.gif

Sintetine krabu mesa susukta i zole biggrin.gif

Dariau tinginių napoleona. Greitas padarymas ir ziauriai skanus

Atsakyti
ZIuriu i paveiksliukus i mastau. Matyt pas mane stipri depresija, nes niekas nevilioja suesti.. SUesciau aisku ir vedarus ir tuos ten ryziuose, bet be aistros...
Menkes kepeneles su salia svoguniukais ir kietai virtu kiaushiniu sklitelemis mane sudominttu, dar buterbrodukai su juoda ikra...
Dar sepija kepta ir pateikta pagal protokola domintu
Atsakyti
Man asmeniskai zuvu kepeneles per riebios. Uzsilikus viena skarbonke kazkur voliojasi saldytuve.
O sepijas vyras lapkricio menesiais gaudo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 spalio 2018 - 23:09
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 28, 23:55)
Sintetine krabu mesa susukta i zole  biggrin.gif

Dariau tinginių napoleona. Greitas padarymas ir ziauriai skanus

Fotkėj geriau įsižiūrėjus tai jo, panašu į sintetinę, bet su tikra krabų mėsa niam kaip skanu biggrin.gif Vyras grybą šįvakar supjovė, užėjo į lenkų pardę, skambina klausia ar nenoriu tigriniu krevečių česnakiniam aliejuj, sakau nu davai, nupirk. Parneša, o tenai netikros krevetės, padarytos iš to paties š kaip ir krablazdės, nu ple.. biggrin.gif nenoriu net ragaut

Va šitas dalykas skanu. Aš tortą dariau, meduolinių grybukų puskilį suėdžiau biggrin.gif

Atsakyti
Grybuuuuukai....niam niam biggrin.gif

Ot vaikais budami kirsdavom grybukus, kastonus, cukrines braskes per vestuves. Nostalgija biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 28, 20:43)
Alkoholis yra vaistai, reikia saikingiau. Bet i maisto nesveika persiesti

ne jie nera jokie vaistai, nenusisnekek, tau netinka mirksiukas.gif
Papildyta:
o as prisivalgiau humuso su salotom skaniom tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 29, 00:16)
Grybuuuuukai....niam niam  biggrin.gif

Ot vaikais budami kirsdavom grybukus,  kastonus,  cukrines braskes per vestuves. Nostalgija  biggrin.gif 

mano teta kepa tokius didelius, kaip baravykus , naturalius visikai su tikru sokoladu tongue.gif tokiu nusipirkti nebera...

arteja svente musu mokykloje vaikam, tarptautine diena, reikia pristatyti savo sali, tuo metu vis kazka pagaminam atnesam vaikam paragauti, ka patartumet pagaminti, kas lietuvisko? sakoti , zagarelius, saltibarscius, spurgas, kepta duona ir siap juoda duona, obuoliu suri, varskes suri, varskes pyraga jau nesem biggrin.gif cepelinu nevirsiu visai mokyklai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 29, 01:24)
ne jie nera jokie vaistai, nenusisnekek, tau netinka  mirksiukas.gif
Papildyta:
o as prisivalgiau humuso su salotom skaniom  tongue.gif
Papildyta:

mano teta kepa tokius didelius, kaip baravykus , naturalius visikai su tikru sokoladu  tongue.gif tokiu nusipirkti nebera...

arteja svente musu mokykloje vaikam, tarptautine diena, reikia pristatyti savo sali, tuo metu vis kazka pagaminam atnesam vaikam paragauti, ka patartumet pagaminti, kas lietuvisko? sakoti , zagarelius, saltibarscius, spurgas, kepta duona ir siap juoda duona, obuoliu suri, varskes suri, varskes pyraga jau nesem  biggrin.gif cepelinu nevirsiu visai mokyklai  biggrin.gif

Lietuviskas tikrasis tinginys (be debiliškų razinku ir kitu netinkamų priedų) budavo isgraibstomas tiek mokiniu, tiek mokytoju. O mokytojams kaledoms visada nesdavau sviezius minkstus bankuchenus - net prasydavo, kad atnesciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 spalio 2018 - 00:35
Mes darem zemaitiskus blynus. simta metu nevalgiau. Gavosi tobulai.
Burbe, pasidalink receptu tinginiams napoleono biggrin.gif
Atsakyti
Prašom - tinginių Napoleonas biggrin.gif

https://www.15min.lt...napoleonas-3718
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 29, 00:33)
Lietuviskas tikrasis tinginys (be debiliškų razinku ir kitu netinkamų priedų) budavo isgraibstomas tiek mokiniu,  tiek mokytoju. O mokytojams kaledoms visada nesdavau sviezius minkstus bankuchenus -  net prasydavo,  kad atnesciau  biggrin.gif

bet ar jo kilmė tikrai lietuviška? Aš senuose giminaitės užrašuose, kai dar vaikas buvau ir mokiausi skaityti, perskaičiau, kad cituoju: Tinginys arba Maskvos dešra biggrin.gif
Atsakyti