Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 16:20)
Mano vyras net kai gere ta perioda, negere namie, nes as to neleidau. Taip yra mate ji girta tai blogiausia, ka yra mate, o as nustojau gerti dar pries planuojant vaikus. bet jie zino, kad gerti blogai, kad namuose niekas negeria, ir nesenai ejom mieste ir dukryte pamate  atidarytas duris pube ir stala uz kurio sedejo zmones su vaikais ir gere alu kitus gerimus, matesi buteliai bokalai ir t.t., ji labai nustebo,kad zmones su vaikais geria...
Papildyta:

nu vaikui nesiule, bet paauglei 16+ nedraude siek tiek isgerti ,ten gurksni sapano pz ar likerio, siulyti irgi nesiule, o pas teta , teta ipildavo konjako be problemu ir man  biggrin.gif
ai tiesa, vaikysteje kartais duodavo tetis alaus putu paragauti  biggrin.gif

tai va is patirties ir sneku ,koks blogis tas alkoholis  biggrin.gif

Tai tavo namuose bet koks alkoholis yra tabu?

Va va, su alum tai jooo. Tipo vaikams sveika doh.gif Dukterėčia kai buvo kokių pusantrų, nusičiupo patėvio alų netyčia, omg, vos atėmė, drebėdama klykdama nagais įsikirtus nenorėjo atiduot doh.gif o patėvis tipo, lai geria, nepakenks doh.gif jo jo, kurgi ne.. nu bet graži protinga mergina išaugo, ne chronia lotuliukas.gif

Na o aš manau, svarbiausia saikas. Aišku, kiekvieną savaitgalį IŠ(ne NUSI)gert mano manymu per dažnai, bet retkarčiais kodėl gi ne, pvz įzijungus filmą ar žiūrint koncą kokį žiemos vakarą išgert karšto vyno ar kt.
Atsakyti
Man vaikystej siulydavo alkoholio palaizyt, maciau daug gimines baliuku su girtais dedem, bet bedu su alkoholiu niekas neturejo.
Stengiuosi nemistifikuoti alkoholio, niekad negeriu iki zemes graibymo, bet taures vyno nuo dukros tikrai nesiruosiu slept. Isgertuviu pas mus nebuna namie, kazkas prie vakarienes tik,kaip vakarienes dalis.
Pas mus kazkaip ner tradicijos, butinai sukaukt savaitgalio ir nusiliuobt. As ir darbo dienos vakara leidziu sau kokteiliuka isgert, ir sekmadienio ryta taure sampes prie pusryciu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 25 spalio 2018 - 19:35

Sekso pas jus mazai  gyvenate tik vaikais o kai jis bande flirtoti net nematete to nes buvote uzsiemusi vaikais.

Esu beveik isitikines tuo.

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 25, 16:42)
Tai tavo namuose bet koks alkoholis yra tabu?

Va va, su alum tai jooo. Tipo vaikams sveika doh.gif Dukterėčia kai buvo kokių pusantrų, nusičiupo patėvio alų netyčia, omg, vos atėmė, drebėdama klykdama nagais įsikirtus nenorėjo atiduot doh.gif o patėvis tipo, lai geria, nepakenks doh.gif jo jo, kurgi ne.. nu bet graži protinga mergina išaugo, ne chronia lotuliukas.gif

Na o aš manau, svarbiausia saikas. Aišku, kiekvieną savaitgalį IŠ(ne NUSI)gert mano manymu per dažnai, bet retkarčiais kodėl gi ne, pvz įzijungus filmą ar žiūrint koncą kokį žiemos vakarą išgert karšto vyno ar kt.

nu kaip tabu, mes su vyru negeriam, o tai kam dar pirkti alkoholi nejau vaikam biggrin.gif

manau, dar labai daug zmoniu nesuvokia alkoholio kenksmingumo.

nu nera saiko su narkotikais, tai zaidimas su ugnim, ar apie kokaina irg taip sakytum, svarbiausia saikas? alkoholis lengvesni narkotikai nei kokainas, bet vis tike narkotikai, tik stabilus zmogus, kuri sgyvena meileje, kuris pasitiki savimi, lengvai neikris i narkotiku pinkles. Tai kaip ir sakau, kad tai zaidimas su ugnimi.
cia labai geras filmukas apie pirklausomybes, as laikausi panasaus poziurio
https://www.youtube....h?v=ao8L-0nSYzg
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 16:30)
Kaip neauga? Juk teigi, kad 90 % vaikams pila alkoholi. Is kur zinai? As tai nezinau tokiu skaiciu ir statistikos. Mano sunus visiskas abstinentas. Kaip ir jo daugelis draugu ir draugiu. Jo rate yra madinga negert, gyvent sveikai, sportuot.

Matau, kas aplinkoje dedasi. mirksiukas.gif
Tavo sunus negeria, bet pati sakei, kad kai ji auginai, tai reiskia auginai kaip ir kitos 90 proc seimu.
Taip zinau, kad vis daugiau jaunimo renkasi blaivu gyvenimo buda ir gal tas procentas dides ir tavo sunus gal augins savo vaikus be tu neigiamu pavyzdziu isgerinejimo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 28, 12:52)
nu kaip tabu, mes su vyru negeriam, o tai kam dar pirkti alkoholi nejau vaikam  biggrin.gif

manau, dar labai daug zmoniu nesuvokia alkoholio kenksmingumo.

nu nera saiko su narkotikais, tai zaidimas su ugnim, ar apie kokaina irg taip sakytum, svarbiausia saikas? alkoholis lengvesni narkotikai nei kokainas, bet vis tike narkotikai, tik stabilus zmogus, kuri sgyvena meileje, kuris pasitiki savimi, lengvai neikris i narkotiku pinkles. Tai kaip ir sakau, kad tai zaidimas su ugnimi.
cia labai geras filmukas apie pirklausomybes, as laikausi panasaus poziurio
https://www.youtube....h?v=ao8L-0nSYzg
Papildyta:

Matau, kas aplinkoje dedasi.  mirksiukas.gif
Tavo sunus negeria, bet pati sakei, kad kai ji auginai, tai reiskia auginai kaip ir kitos 90 proc seimu.
Taip zinau, kad vis daugiau jaunimo renkasi blaivu gyvenimo buda ir gal tas procentas dides ir tavo sunus gal augins savo vaikus be tu neigiamu pavyzdziu isgerinejimo.

Tai aišku, miegotų ramiau juk lotuliukas.gif

Ai krč, nėra tas alkoholis toks jau baubas, jeigu vartojant nereguliariai ir saikingai. Su alkoholiu yra taip pat, kaip ir su rūkymu ar persivalgymu, žmonės viską suvokia, bet neturi valios keisti gyvenimo būdo.

Vat galvoju dabar🤔 kokso ir kt narkotikų su alkoholiu vistik gal nereikėtų lygint. Gaila, dabar tikrai neatkapstysiu posto, viena mergina rašė apie narkotikų poveikį, tai skaitant plaukai šiaušias, haliucinacijos ir t.t., poveikis tęsiasi kelias dienas, tą patį galėtum pasakyt apie alkoholį? Juk ne veltui alkoholis legalus, o koksas ir kt narkata- ne.

Aš tikrai nesiruošiu visiškai ataisakyt alkoholio, bet alkoholikė nesu ir nebūsiu, tikiuosi, mano vaikai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 28, 13:39)
Tai aišku, miegotų ramiau juk lotuliukas.gif

Ai krč, nėra tas alkoholis toks jau baubas, jeigu vartojant nereguliariai ir saikingai. Su alkoholiu yra taip pat, kaip ir su rūkymu ar persivalgymu, žmonės viską suvokia, bet neturi valios keisti gyvenimo būdo.

Vat galvoju dabar🤔 kokso ir kt narkotikų su alkoholiu vistik gal nereikėtų lygint. Gaila, dabar tikrai neatkapstysiu posto, viena mergina rašė apie narkotikų poveikį, tai skaitant plaukai šiaušias, haliucinacijos ir t.t., poveikis tęsiasi kelias dienas, tą patį galėtum pasakyt apie alkoholį? Juk ne veltui alkoholis legalus, o koksas ir kt narkata- ne.

Aš tikrai nesiruošiu visiškai ataisakyt alkoholio, bet alkoholikė nesu ir nebūsiu, tikiuosi, mano vaikai taip pat.

lotuliukas.gif

nu alkoholis yra nuodas ir narkotikas, tai nera ko lyginti su maistu. Rukymas taip, aisku, kenkia tai irgi narkotine medziaga...
nu bet mokslininkai lygina, yra narkotiniu medziagu grupes pirmoje taip, yra sunkiausi, o antroje lengvasni tarp ju ir alkoholis.
legalus jis tikrai ne del tu priezasciu, nes zoles rukymas kenkia maziau, bet ji nelegali.
alkoholis kaip pacios priemones veikimas sveikatai kenkia maziau, nei tie sunkieji narkotikai, o va poveikis visai visuomenei prilygsta stipriesiem narkotikam.

ar esi maciusi zmogu, kuris ilgai geria? ir saikas ir nakrotikai tai dvi viena kitai priestaraujancios savokos, gal kazkas mokes visa gyvenima saikingai vartoti, gal iklims, to is anskto nezinom, tame ir esme, nei vienas jaunas zmogus, negali buti garantuotas, kad neiklims is anksto, nera saugios dozes jau ir anot mosklininku, nezinai, kuris lasas kada kazkam sukels vezi ar kita liga.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 28, 15:10)
lotuliukas.gif

nu alkoholis yra nuodas ir narkotikas,

Alkoholis yra vaistai, reikia saikingiau. Bet i maisto nesveika persiesti
Atsakyti
Ką jūs suprantat irnesakyk.gif gardesnio patiekalo kaip cepelinai - nėra.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 28, 21:19)
Ką jūs suprantat  irnesakyk.gif gardesnio patiekalo kaip cepelinai - nėra.

ZIurint kas ruosia ir kaip pavyksta
Atsakyti
Mmmm...naminius lasinukus smulkiai supjauatyti, pakepinti su svoguneliu, prideti 30% riebumo grietinytės...oi oi kokia skanuma

Arba vedarai...džyyyyyzis!!!

vartotojo įkelta nuotrauka

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 28 spalio 2018 - 20:52
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 28, 20:19)
Ką jūs suprantat  irnesakyk.gif gardesnio patiekalo kaip cepelinai - nėra.

jei su grybais, tai beveik nėr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2018 10 28, 21:51)
Mmmm...naminius lasinukus smulkiai supjauatyti,  pakepinti su svoguneliu,  prideti 30% riebumo grietinytės...oi oi kokia skanuma

Arba vedarai...džyyyyyzis!!!

biggrin.gif

Bulvės, sukimštos į grobus, veukt🤢

Va kas skanu
Atsakyti