QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 16:20)
Mano vyras net kai gere ta perioda, negere namie, nes as to neleidau. Taip yra mate ji girta tai blogiausia, ka yra mate, o as nustojau gerti dar pries planuojant vaikus. bet jie zino, kad gerti blogai, kad namuose niekas negeria, ir nesenai ejom mieste ir dukryte pamate atidarytas duris pube ir stala uz kurio sedejo zmones su vaikais ir gere alu kitus gerimus, matesi buteliai bokalai ir t.t., ji labai nustebo,kad zmones su vaikais geria...
Papildyta:
nu vaikui nesiule, bet paauglei 16+ nedraude siek tiek isgerti ,ten gurksni sapano pz ar likerio, siulyti irgi nesiule, o pas teta , teta ipildavo konjako be problemu ir man
ai tiesa, vaikysteje kartais duodavo tetis alaus putu paragauti
tai va is patirties ir sneku ,koks blogis tas alkoholis
Papildyta:
nu vaikui nesiule, bet paauglei 16+ nedraude siek tiek isgerti ,ten gurksni sapano pz ar likerio, siulyti irgi nesiule, o pas teta , teta ipildavo konjako be problemu ir man
ai tiesa, vaikysteje kartais duodavo tetis alaus putu paragauti
tai va is patirties ir sneku ,koks blogis tas alkoholis
Tai tavo namuose bet koks alkoholis yra tabu?
Va va, su alum tai jooo. Tipo vaikams sveika Dukterėčia kai buvo kokių pusantrų, nusičiupo patėvio alų netyčia, omg, vos atėmė, drebėdama klykdama nagais įsikirtus nenorėjo atiduot o patėvis tipo, lai geria, nepakenks jo jo, kurgi ne.. nu bet graži protinga mergina išaugo, ne chronia
Na o aš manau, svarbiausia saikas. Aišku, kiekvieną savaitgalį IŠ(ne NUSI)gert mano manymu per dažnai, bet retkarčiais kodėl gi ne, pvz įzijungus filmą ar žiūrint koncą kokį žiemos vakarą išgert karšto vyno ar kt.