Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 15:07)
😂😂nebegaliu😂

Tai pati pora metu atgal rasei, kad toks. Jei jau nutu tave pakvietes susirasyt - tai tikrai visas forumas uztu nuo tavo pagyru.
Gal tau ir nemaloni realybe, bet 40 metu moteris su sugyventiniu gyvenanti ir vaiku neturinti  yra senmerge 4u.gif .
Net netejejusios moters, turincios vaika,  senmerge nepavadinciau, nes pas ja protas ne vienises. O tu del to laukais ir lakstai jau. Tai va, kada pradesi but normali, nelakstyti kaip sunpalaike paskui narius, su kuriais nuomones nesutapo, tai ir tavoji " karrrrma" gal nusileis. O dabar ziurek, velkasi is paskos taves, o tu nesuprasdama toliau saipaisi is jaunimo isvaizdos, is ligoniu, is netekciu...Ir dar kiek galeciau vardint...
Paziurek kokia tavo " karrrrna" ilga 4u.gif

Kvietė dešimt kart, tai aš neskubėjau. Kai atėjo noras ir paskaiau taip ir tirkai tau ataskaitos dėl to nedaviau biggrin.gif Bet tokioms kaip tu, kurios už pirmo pakvietusio dvidešimties metelių, gyvenimo nesuprasdamos dar teka, to nesuvokt niekaip smegenytėse. Dėl to ir draskaisi dabar po forumus, kai ne tą asmenį išsirinkai ir tavęs nemyli, dvesi iš pavydo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 15:25)
o tave sviete? kaip suprantu ne, nes ir dabar tebegeri  biggrin.gif o is kur tevai turejo zinoti sia info?
buvo bendras tuo metu surpatimas, kad alkoholiku buti negerai, o va prie progos isgerti visai gerai, man net giminaiciai kai kurie nepilnametei labai laisvai ipildavo stikliuka viena kita ir visiem tai buvo normalu, ale kulturingai bendraudavom doh.gif tik nepasakok, kad pas tave kitaip buvo  biggrin.gif

tikrai taip, galiu patvirtinti. Baliukai būdavo uchhh: "jei mane gerbi - gersi su manim". Vaikai šlaia sukdavosi, pirštus vodkėje pamirkydavo.
Normalūs visi iš to po to išėjo, susitvarkė, bet cambala taip ir liko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 15:25)

buvo bendras tuo metu surpatimas, kad alkoholiku buti negerai, o va prie progos isgerti visai gerai, man net giminaiciai kai kurie nepilnametei labai laisvai ipildavo stikliuka viena kita ir visiem tai buvo normalu, ale kulturingai bendraudavom doh.gif tik nepasakok, kad pas tave kitaip buvo  biggrin.gif

Tai va buvo bendras supratimas. O jei tavo tevai ar giminaiciai buvo isgeriantys ir pildavo stikliuka blink.gif blink.gif blink.gif - tai apie ka dar galima kalbet? Uztat ir pasekmes jauciamos tokio auklejimo dabar, kad nupususi realiai esi. O kur dar rasei, kad 16 ikis gerdavot degtine su alum, tai usvis blink.gif ...
Mano pirmas alkoholis buvo paragautas 18. Tai buvo sampes butelis ant triju. Niekada nepamirsiu to jausmo, nes parvaziavau namo, atsiguliau i lova, o kambarys visas sukosi😂.
Vykdavo baliai pas mano tevus, mes eidavom pas kitus. Niekada gyvenime niekas vaikams nepildavo. Dazniausiai vaikams ( jei balius didesnis) budavo atskiras stalas.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 15:37)
Tai va buvo bendras supratimas. O jei tavo tevai ar giminaiciai buvo isgeriantys ir pildavo stikliuka blink.gif  blink.gif  blink.gif  - tai apie ka dar galima kalbet? Uztat ir pasekmes jauciamos tokio auklejimo dabar, kad nupususi realiai esi. O kur dar rasei, kad 16 ikis gerdavot degtine su alum, tai usvis blink.gif ...
Mano pirmas alkoholis buvo paragautas 18. Tai buvo sampes butelis ant triju. Niekada nepamirsiu to jausmo, nes parvaziavau namo, atsiguliau i lova, o kambarys visas sukosi😂.
Vykdavo baliai pas mano tevus, mes eidavom pas kitus. Niekada gyvenime niekas vaikams nepildavo. Dazniausiai vaikams ( jei balius didesnis) budavo atskiras stalas.

lotuliukas.gif taip ir galvojau, kad nusisnekesi ir apsimesi iskirtine, tavo tevai kaip surpratau buvo blaivininkai, aisku labai unikaliai gyvenai , turint omeny, kad gyvenom toje pacioje salyje socializme, kai net darbovietese mzones gerdavo, kai per vaku gimtadienius gerdavo tevai lotuliukas.gif tai i ko tu pradejai vartoti alkoholi ir kaip suprantu padidintais kiekiais? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 15:34)

tikrai taip, galiu patvirtinti. Baliukai būdavo uchhh: "jei mane gerbi - gersi su manim". Vaikai šlaia sukdavosi, pirštus vodkėje pamirkydavo.

Dar viena, paaugles protelio pasekmem.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 15:42)
Dar viena, paaugles protelio pasekmem.

aišku dar viena, visi čia tokie, iš ten pat, tik tu - unikumas, kosminė biggrin.gif dėl to Dievų su manim nepasidalinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 15:45)
aišku dar viena, visi čia tokie, iš ten pat, tik tu - unikumas, kosminė biggrin.gif dėl to Dievų su manim nepasidalinai biggrin.gif

jinai iskirtinemis salygomis gyveno, gal buvo kokiu aukstu vadovu dukra, realaus gyvenimo ne neamte biggrin.gif
Unikumas nemates, kaip sovietiniasi laikais, o ir dabar dar daug kur , jauciu 90 proc seimu, geriama salia vaiku, paaugliu ir duodama paragauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 15:40)
lotuliukas.gif taip ir galvojau, kad nusisnekesi ir apsimesi iskirtine, tavo tevai kaip surpratau buvo blaivininkai, aisku labai unikaliai gyvenai , turint omeny, kad gyvenom toje pacioje salyje socializme, kai net darbovietese mzones gerdavo, kai per vaku gimtadienius gerdavo tevai lotuliukas.gif  tai i ko tu pradejai vartoti alkoholi ir kaip suprantu padidintais kiekiais?  biggrin.gif

Mano tevai dirbo vadovaujama darba, tevas daznai vazinedavo i komandiruotas, i uzsieni, darbovietej negerdavo. Musu seimoj alkoholis buvo vartojamas labai saikingai. Per naujus sampe, per koki jubilieju ar didesne svente konjakas. Vaiku gimtadieniu su alkoholiais niekas nesvente. Pati alkoholi vartoju saikingai, per didziasias sventes, sampe arba vynas. Kokiam klube galiu kokteilio taure isgert.
Bet kadangi tu pati ar geri ar vartoji su alkoholiu psichotropinius - tai tiesiog tau ir nuistaba kelia, kad kitaip nei pas tave ar tavo gimines ir but negali.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 15:48)
, jauciu 90 proc seimu, geriama salia vaiku, paaugliu ir duodama paragauti  biggrin.gif

Tu pati kaip suprantu ieini i ta 90%? Nes ZINAI.
Atsakyti
jinai iskirtinemis salygomis gyveno, gal buvo kokiu aukstu vadovu dukra, realaus gyvenimo ne neamte  biggrin.gif
Unikumas nemates, kaip sovietiniasi laikais, o ir dabar dar daug kur , jauciu 90 proc seimu, geriama salia vaiku, paaugliu ir duodama paragauti  biggrin.gif

jini ir dabar išskirtinė nuomotoja, ne tokia kaip visos ir jos salioooonas išskirtinai dirba, be jokių darbo grafikų ant iškabos, iš karto nustato neadekvačius, kurių nemasažuoja, užsirašo tik draugės ir pažįstamos, niekas iš gatvės neužeina biggrin.gif grynai kaip kokio slapto agento salionas. Gal perdaug Super Džonio prisižiūrėjo? biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 15:45)
dėl to Dievų su manim nepasidalinai biggrin.gif

Nera tavo dievu. Nera.
O dabar apsizliumbk ir toliau is narvu purtykis.
Atsakyti
jinai iskirtinemis salygomis gyveno, gal buvo kokiu aukstu vadovu dukra, realaus gyvenimo ne neamte  biggrin.gif
Unikumas nemates, kaip sovietiniasi laikais, o ir dabar dar daug kur , jauciu 90 proc seimu, geriama salia vaiku, paaugliu ir duodama paragauti  biggrin.gif

Gali ir mane unicumu vadint, švęsdavo tėvai ir gimtadienius, būdavo tų balių, bet niekadaaaaa nepylė ir nesiūlė alkoholio. Vienintelė mano puskė, dėdės dukra iš 4 vaikų tokia, kuri siūlė savo vaikui, gal pameni būdavo tokie alkokokteiliai mix vadinosi, tai krc, nusiperka nu ir siūlo vaikui paragaut, o jos dukrai gal 10 metų buvo tuomet.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 15:54)
Mano tevai dirbo vadovaujama darba, tevas daznai vazinedavo i komandiruotas, i uzsieni, darbovietej negerdavo. Musu seimoj alkoholis buvo vartojamas labai saikingai. Per naujus sampe, per koki jubilieju ar didesne svente konjakas. Vaiku gimtadieniu su alkoholiais niekas nesvente. Pati alkoholi vartoju saikingai, per didziasias sventes, sampe arba vynas. Kokiam klube  galiu kokteilio taure isgert.
Bet kadangi tu pati ar geri ar vartoji su alkoholiu psichotropinius - tai tiesiog tau ir nuistaba kelia, kad kitaip nei pas tave ar tavo gimines  ir but negali.
Papildyta:

Tu pati kaip suprantu ieini i ta 90%? Nes ZINAI.

nugi sakau vadovaujanti darba, o kas dirbo tasi laikais vadovaujancius darbus, tik komunistai lotuliukas.gif
jojo per komandiruotes negerdavo, papaskok anukam gal patikes lotuliukas.gif

taip as taip augau ir mano tevai nebuvo jokie pijokai, normalus zmones, bet per sventes gimtadienius, naujus metus ir t.t. tikrai isgerdavo "saikingai", slitinejanciu nemaciau. Ir jau man paauglei nedraude ten koi stikliuka paragauti likerio, teta ipildavo konjako puse stikliuko, nes ten pas juos toki amada buvo konjakas su citrina, sakydavo geriau jau namie gers, nei pasislepe su draugais. Tai buvo buto metu normalu visiem.

Bet mano vaikai taip neauga, o tavo sunus gi taip uzaugo ar ne, mate kaip jus "saikingai" geriat, tai jis irgi si tu 90 proc, kaip ir tu pati.

Mano vyras net kai gere ta perioda, negere namie, nes as to neleidau. Taip yra mate ji girta tai blogiausia, ka yra mate, o as nustojau gerti dar pries planuojant vaikus. bet jie zino, kad gerti blogai, kad namuose niekas negeria, ir nesenai ejom mieste ir dukryte pamate atidarytas duris pube ir stala uz kurio sedejo zmones su vaikais ir gere alu kitus gerimus, matesi buteliai bokalai ir t.t., ji labai nustebo,kad zmones su vaikais geria...
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 25, 16:14)
Gali ir mane unicumu vadint, švęsdavo tėvai ir gimtadienius, būdavo tų balių, bet niekadaaaaa nepylė ir nesiūlė alkoholio. Vienintelė mano puskė, dėdės dukra iš 4 vaikų tokia, kuri siūlė savo vaikui, gal pameni būdavo tokie alkokokteiliai mix vadinosi, tai krc, nusiperka nu ir siūlo vaikui paragaut, o jos dukrai gal 10 metų buvo tuomet.

nu vaikui nesiule, bet paauglei 16+ nedraude siek tiek isgerti ,ten gurksni sapano pz ar likerio, siulyti irgi nesiule, o pas teta , teta ipildavo konjako be problemu ir man biggrin.gif
ai tiesa, vaikysteje kartais duodavo tetis alaus putu paragauti biggrin.gif

tai va is patirties ir sneku ,koks blogis tas alkoholis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 16:17)

jojo per komandiruotes negerdavo, papaskok anukam gal patikes lotuliukas.gif

Bet mano vaikai taip neauga, o tavo sunus gi taip uzaugo ar ne, mate kaip jus "saikingai" geriat, tai jis irgi si tu 90 proc, kaip ir tu pati.

Matai, kai pati geri kiekviena diena ir nenueini nuo kompo, raideles pinasi, rebusus deliot reikia, todel ir " zinai" kad visi aplink geria.
Mane daznai tevas i komandiruotes imdavo
Nebuvo ten gerimu. Po reikalu pasiimdavo mane i miesta, aplankydavom iv vietas ir i viesbuty. Bet tau tokiu dalyku tikrai nesuprast.

Kaip neauga? Juk teigi, kad 90 % vaikams pila alkoholi. Is kur zinai? As tai nezinau tokiu skaiciu ir statistikos. Mano sunus visiskas abstinentas. Kaip ir jo daugelis draugu ir draugiu. Jo rate yra madinga negert, gyvent sveikai, sportuot.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 25, 16:20)
, o pas teta , teta ipildavo konjako be problemu ir man  biggrin.gif
ai tiesa, vaikysteje kartais duodavo tetis alaus putu paragauti  biggrin.gif

tai va is patirties ir sneku ,koks blogis tas alkoholis  biggrin.gif

Tai reiks pretenzijas savo giminei, ko cia ubauji. Alkaskos.
Atsakyti