Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 21:18)
Nesikabineju, bet nereii vaidint sveikuoles, jei tokia nesi.
Be to lutuke, taves niekas nekalbino, ar Monteverte tau moka uz advokatavima? lotuliukas.gif

Cia ne advojatavimas. Cia hienos, kur dveselena eda. Jos po viena nevaiksto, nes silpnai kinkem drebina. Todel pastoviai abi bet kur.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 09:44)

Be to, dar kartą vėplai kartoju, kad aš perku ne sau ir ne savo vyrui (ir ne šuniui, nes cvanktbala tuoj šunį priklijuos, kad jam blink.gif  biggrin.gif )
Papildyta:

ištisai? tu rimtai žinok nupuolei į cvanktbalos lygį. Susimąstyk. Jinai žiūriu labai blogą įtaką narėms daro. Vykit ją su kryžiais ir šakėm iš čia, o tai durnelom pavirsit irgi biggrin.gif

Tai 18 ilikiniam perki uz eura virsaus? Aa, tai va kokia tu " verslinyke" biggrin.gif .

Pasibaige Montevertes kadencija. Liko menkaverte.
Siaip tai itakos jokios narems nedarau. Kiekviena sugebanti mastyti - susidaro pati apie tave nuomone. Ir as kol taves nepazinojau, buvau apie tave kitokios. Ypac kai i sikna visiems lendi ( ir man tuo paciu) su savo az ir savo sudinais papildais.
Kauke tavo senai nukrito. Menkaverte. Vsio tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 12:25)
daug kas ką gali, bet ir aš galiu smile.gif
aš nesakysiu tyčia kam tiksliai, kodėl turėčiau čia aiškintis, bet pateiksiu tiesiog pavyzdį: sakykime pasamdai patalpai remontininkus. Nepaslaptis, kad jie mėgėjai įkalti, net dirba tada geriau biggrin.gif  Nu tai ko nenupirkti kokio nestipraus vieno alaus buteliuko?

😂😂😂
Eik tu, mazvaike. Praejo tie tarybiniai laikai alkasku remontininku ir visokiu elektriku, santechniku.
Dabar zmones remontams samdo tokius, kuriems ne butelku reikia, o pinigu.
Alkasku niekas nesamdo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 14:18)
Pasibaige Montevertes kadencija. Liko menkaverte.
Siaip tai itakos jokios narems nedarau. Kiekviena sugebanti mastyti - susidaro pati apie tave nuomone. Ir as kol taves nepazinojau, buvau apie tave kitokios. Ypac kai i sikna visiems lendi ( ir man tuo paciu) su savo az ir savo sudinais papildais.
Kauke tavo senai nukrito. Menkaverte. Vsio tongue.gif
Papildyta:

😂😂😂
Eik tu, mazvaike. Praejo tie tarybiniai laikai alkasku remontininku ir visokiu elektriku, santechniku.
Dabar zmones remontams samdo tokius, kuriems ne butelku reikia, o pinigu.
Alkasku niekas nesamdo.

Nu bet tu ir debė biggrin.gif Vis dar manai, kad aš papildais prekiauju? biggrin.gif
Pasaulinėje Amerikos parduotuvėje? biggrin.gif
Išsiskrebink tą košę iš savo galvelės pagaliau biggrin.gif

eik tu panieviežio vilniete biggrin.gif Vilniuje gal ir neima buteliuko, tu iškišk nosį iš namų į kitus miestleius, ne to dar pamatysi, apkiautėle smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 14:28)
Pvz as labai buciau norejusi,kad man kazkas butu paaiskines apie lakoholio zala anksciau.

Cia apie ka toki? Laka ar alkoholi? Jei del antro - tai tave tevai turejo sviest.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 14:21)
Nu bet tu ir debė biggrin.gif Vis dar manai, kad aš papildais prekiauju? biggrin.gif
Pasaulinėje Amerikos parduotuvėje? biggrin.gif
Išsiskrebink tą košę iš savo galvelės pagaliau biggrin.gif

eik tu panieviežio vilniete biggrin.gif Vilniuje gal ir neima buteliuko, tu iškišk nosį iš namų į kitus miestleius, ne to dar pamatysi, apkiautėle smile.gif

Nesinarvuok taip, nes paskutiniai halvos plaukai nuslinks 4u.gif .
As konstatuoju fakta - siulei man savo suda ir tiek.
Ir naujai atsiradusiems nariams az rasinejai " draugele" apsimesdama. Net man pradzioj rasei. O sita isryskinau, kai kazkoks Tomukas pasigyre.
Atsakyti
Mazesniuose miestuose irgi normalus jau dirba, nereik lialia.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 14:25)
Nesinarvuok taip, nes paskutiniai halvos plaukai nuslinks 4u.gif .
As konstatuoju fakta - siulei man savo suda ir tiek.
Ir naujai atsiradusiems nariams az rasinejai " draugele" apsimesdama. Net man pradzioj rasei. O sita  isryskinau, kai kazkoks Tomukas pasigyre.

eik tu kvėšele, tai man tas Tomukas rašė pirmas, aš tik mandagiai atrašau, negaila man. Man ir Klajoklis rašė, ne aš jam rašiau. Užsipavydėk dabar negyvai, savo vyro paliktoji, išsiskyrėle tongue.gif

o papildai tai taip, tau jie jau nebeįgalūs padėti. Niekas tau nebeįgalus, jau protelis nebegrįš koks buvo 4u.gif Tuo tarpu visiems kitiems normaliems žmonėms padeda. Eik mūsų temą paskaityk kaip padeda ir užsipavydėk negyvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 25, 14:32)
Mazesniuose miestuose irgi normalus jau dirba, nereik lialia.

Sita " verslinyje" visiskai nieko neismano. Nu gal ar apie ciuciu kazka.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 14:35)
Sita " verslinyje" visiskai nieko neismano. Nu gal ar apie ciuciu kazka.

gerai, kad tu salonų darbo laiką ir klientų užrašinėjimo grafikus išmanai biggrin.gif
išsidūrei kapitaliai "patalpų nuomotoja" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 14:34)
eik tu kvėšele, tai man tas Tomukas rašė pirmas, aš tik mandagiai atrašau, negaila man. Man ir Klajoklis rašė, ne aš jam rašiau. Užsipavydėk dabar negyvai, savo vyro paliktoji, išsiskyrėle tongue.gif

o papildai tai taip, tau jie jau nebeįgalūs padėti. Niekas tau nebeįgalus, jau protelis nebegrįš koks buvo 4u.gif Tuo tarpu visiems kitiems normaliems žmonėms padeda. Eik mūsų temą paskaityk kaip padeda ir užsipavydėk negyvai biggrin.gif

😂😂
Ka gi tu daugiau gali atrasyt.
Vnz vartykis kaip nori, bet esi labai labai kompleksuota senmerge, nors ir turi sugyventini.

Tu labai daznai vartoji zodi " pavydas". Dabar sau tyliai pamastyk kodel? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 14:37)
gerai, kad tu salonų darbo laiką ir klientų užrašinėjimo grafikus išmanai biggrin.gif
išsidūrei kapitaliai "patalpų nuomotoja" biggrin.gif

Kai turesi savo burimo kamurke su zvake ant stalo - galesi kada niri dirbt. O dabar tylek antsnuki uzsidejus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 14:40)
😂😂
Ka gi tu daugiau gali atrasyt.
Vnz vartykis kaip nori, bet esi labai labai kompleksuota senmerge, nors ir turi sugyventini.

Tu labai daznai vartoji zodi " pavydas". Dabar sau tyliai pamastyk kodel? mirksiukas.gif
Papildyta:

Kai turesi savo burimo kamurke su zvake ant stalo -  galesi kada niri dirbt. O dabar tylek antsnuki uzsidejus 4u.gif .

tai tu pagalvok ko tu pavydi? ant kiek debė turi būti, kad pavydėti gražesnio avataro forume, kad vyrą imti sugyventiniu vadinti? arba turinčią sugyventinį senmerge?
suauk tu vieną kartą, nebrendyla tu. Išeik bent kartą per dieną į lauką, oro įkvėpk, ne tik forumiečiais gyvenk 4u.gif Gi jei kas atjungtų tau internetą, tai šakės, mirtis vietoj
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 25, 14:43)
kad pavydėti gražesnio avataro forume,
kad vyrą imti sugyventiniu vadinti? arba turinčią sugyventinį senmerge?

😂😂nebegaliu😂

Tai pati pora metu atgal rasei, kad toks. Jei jau nutu tave pakvietes susirasyt - tai tikrai visas forumas uztu nuo tavo pagyru.
Gal tau ir nemaloni realybe, bet 40 metu moteris su sugyventiniu gyvenanti ir vaiku neturinti yra senmerge 4u.gif .
Net netejejusios moters, turincios vaika, senmerge nepavadinciau, nes pas ja protas ne vienises. O tu del to laukais ir lakstai jau. Tai va, kada pradesi but normali, nelakstyti kaip sunpalaike paskui narius, su kuriais nuomones nesutapo, tai ir tavoji " karrrrma" gal nusileis. O dabar ziurek, velkasi is paskos taves, o tu nesuprasdama toliau saipaisi is jaunimo isvaizdos, is ligoniu, is netekciu...Ir dar kiek galeciau vardint...
Paziurek kokia tavo " karrrrna" ilga 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 25, 14:25)
Cia apie ka toki? Laka ar alkoholi? Jei del antro - tai tave tevai turejo sviest.

o tave sviete? kaip suprantu ne, nes ir dabar tebegeri biggrin.gif o is kur tevai turejo zinoti sia info?
buvo bendras tuo metu surpatimas, kad alkoholiku buti negerai, o va prie progos isgerti visai gerai, man net giminaiciai kai kurie nepilnametei labai laisvai ipildavo stikliuka viena kita ir visiem tai buvo normalu, ale kulturingai bendraudavom doh.gif tik nepasakok, kad pas tave kitaip buvo biggrin.gif
Atsakyti