QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 21:18)
Nesikabineju, bet nereii vaidint sveikuoles, jei tokia nesi.
Be to lutuke, taves niekas nekalbino, ar Monteverte tau moka uz advokatavima?
Be to lutuke, taves niekas nekalbino, ar Monteverte tau moka uz advokatavima?
Cia ne advojatavimas. Cia hienos, kur dveselena eda. Jos po viena nevaiksto, nes silpnai kinkem drebina. Todel pastoviai abi bet kur.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 09:44)
Be to, dar kartą vėplai kartoju, kad aš perku ne sau ir ne savo vyrui (ir ne šuniui, nes cvanktbala tuoj šunį priklijuos, kad jam )
Papildyta:
ištisai? tu rimtai žinok nupuolei į cvanktbalos lygį. Susimąstyk. Jinai žiūriu labai blogą įtaką narėms daro. Vykit ją su kryžiais ir šakėm iš čia, o tai durnelom pavirsit irgi
Tai 18 ilikiniam perki uz eura virsaus? Aa, tai va kokia tu " verslinyke" .
Pasibaige Montevertes kadencija. Liko menkaverte.
Siaip tai itakos jokios narems nedarau. Kiekviena sugebanti mastyti - susidaro pati apie tave nuomone. Ir as kol taves nepazinojau, buvau apie tave kitokios. Ypac kai i sikna visiems lendi ( ir man tuo paciu) su savo az ir savo sudinais papildais.
Kauke tavo senai nukrito. Menkaverte. Vsio
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 12:25)
daug kas ką gali, bet ir aš galiu
aš nesakysiu tyčia kam tiksliai, kodėl turėčiau čia aiškintis, bet pateiksiu tiesiog pavyzdį: sakykime pasamdai patalpai remontininkus. Nepaslaptis, kad jie mėgėjai įkalti, net dirba tada geriau Nu tai ko nenupirkti kokio nestipraus vieno alaus buteliuko?
aš nesakysiu tyčia kam tiksliai, kodėl turėčiau čia aiškintis, bet pateiksiu tiesiog pavyzdį: sakykime pasamdai patalpai remontininkus. Nepaslaptis, kad jie mėgėjai įkalti, net dirba tada geriau Nu tai ko nenupirkti kokio nestipraus vieno alaus buteliuko?
😂😂😂
Eik tu, mazvaike. Praejo tie tarybiniai laikai alkasku remontininku ir visokiu elektriku, santechniku.
Dabar zmones remontams samdo tokius, kuriems ne butelku reikia, o pinigu.
Alkasku niekas nesamdo.