QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 12:42)
Ta prasme, jos lygį pasiekti? O kas tuos lygius išmatuoja, kam tas sureikšminimas, žmonių rūšiavimas, skirstymas į lygius?
Nu aš labai abejoju, nes kas jau kas, o alus smirda, žiūrėjom su vyru filmą lovoj, jis išgėrė alaus, o skarbonkės nenusinešė, tai vien nuo skarbonkės duoda, nors nebuvo nei išlaistyta, nieko, tai net neįsivaizduoju, kaip ant plaukų tept, smirdėčiau kaip koks chronius. Nu aš tokių nesamonių nedarydavau, turėdavom šampūno ir plaukai gražūs buvo. Vat ko nebuvo, tai normalaus plaukų lako, motina iš kažkur gaudavo tokį ryžą laką plastmasinėj permatomoj bonkutėj, tai jei pakliūdavo ant drabužių, vsio, nebeišplausi.
Nu aš labai abejoju, nes kas jau kas, o alus smirda, žiūrėjom su vyru filmą lovoj, jis išgėrė alaus, o skarbonkės nenusinešė, tai vien nuo skarbonkės duoda, nors nebuvo nei išlaistyta, nieko, tai net neįsivaizduoju, kaip ant plaukų tept, smirdėčiau kaip koks chronius. Nu aš tokių nesamonių nedarydavau, turėdavom šampūno ir plaukai gražūs buvo. Vat ko nebuvo, tai normalaus plaukų lako, motina iš kažkur gaudavo tokį ryžą laką plastmasinėj permatomoj bonkutėj, tai jei pakliūdavo ant drabužių, vsio, nebeišplausi.
nu yra lygiai nori ar nenori - samoningumo yra zmogus, kuris kaip gyvuliukas eda, sika ir nelabai ka gero nuveikia, yra zmones kurie, kazka gero daro zmonijai, as nesneku apie ju kaip zmoniu verte, visi vertingi, bet samonigumas ju aiskiai matosi kitoks.
Cia kaip pvz mokinys pirmoje klaseje ir 12 , juk skiriasi zinios ar ne, tai ir cia taip, skiriasi zmoniu zinios, suvokimai ar net gebejimai suvokti...Labai jauciais bendraujant su zmonem...
nu tikrai neatsimenu, kad buciau smirdejusi ar kad tai jaustusi, ten slapius plaukus keikveina sruoga siek tiek sutepti reikai su alum, paskui susuki ant tokiu is lakrscio padarytu biguduku ir miegi, ryte grazus, kvepiantys plaukai, tikrai ne alum mokine taip dariau tirkai kazkas butu pasake, jei butu koks kvapas alaus ir aisku retai , kai reigdavo pasigraiznti