Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 12:42)
Ta prasme, jos lygį pasiekti? O kas tuos lygius išmatuoja, kam tas sureikšminimas, žmonių rūšiavimas, skirstymas į lygius?

Nu aš labai abejoju, nes kas jau kas, o alus smirda, žiūrėjom su vyru filmą lovoj, jis išgėrė alaus, o skarbonkės nenusinešė, tai vien nuo skarbonkės duoda, nors nebuvo nei išlaistyta, nieko, tai net neįsivaizduoju, kaip ant plaukų tept, smirdėčiau kaip koks chronius. Nu aš tokių nesamonių nedarydavau, turėdavom šampūno ir plaukai gražūs buvo.  Vat ko nebuvo, tai normalaus plaukų lako, motina iš kažkur gaudavo tokį ryžą laką plastmasinėj permatomoj bonkutėj, tai jei pakliūdavo ant drabužių, vsio, nebeišplausi.

nu yra lygiai nori ar nenori - samoningumo biggrin.gif yra zmogus, kuris kaip gyvuliukas eda, sika ir nelabai ka gero nuveikia, yra zmones kurie, kazka gero daro zmonijai, as nesneku apie ju kaip zmoniu verte, visi vertingi, bet samonigumas ju aiskiai matosi kitoks.
Cia kaip pvz mokinys pirmoje klaseje ir 12 , juk skiriasi zinios ar ne, tai ir cia taip, skiriasi zmoniu zinios, suvokimai ar net gebejimai suvokti...Labai jauciais bendraujant su zmonem...

nu tikrai neatsimenu, kad buciau smirdejusi ar kad tai jaustusi, ten slapius plaukus keikveina sruoga siek tiek sutepti reikai su alum, paskui susuki ant tokiu is lakrscio padarytu biguduku ir miegi, ryte grazus, kvepiantys plaukai, tikrai ne alum biggrin.gif mokine taip dariau tirkai kazkas butu pasake, jei butu koks kvapas alaus biggrin.gif ir aisku retai , kai reigdavo pasigraiznti biggrin.gif
Atsakyti
Labiau uzkliuvo ne tas alkoholio pirkimas, o demonstratyvus pamokslavimas ant kiekvieno kampo, kokie visi nesveiki, sudus valgo, po to serga ir t. T. Tai gal kai nesi tobulas,nera ko kitus badyti. Cia tau lutuke irgi tinka, tik kitoms temoms biggrin.gif

O apie remontus tai tyliu. Paskui eina skustis kokie visi blogi darbuotojai, kokiu sudu pridaro. Tai kai musu poziuris toks, tqi taio ir dirba...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 12:50)
nu yra lygiai nori ar nenori - samoningumo  biggrin.gif yra zmogus, kuris kaip gyvuliukas eda, sika ir nelabai ka gero nuveikia, yra zmones kurie, kazka gero daro zmonijai, as nesneku apie ju kaip zmoniu verte, visi vertingi, bet samonigumas ju aiskiai matosi kitoks.
Cia kaip pvz mokinys pirmoje klaseje ir 12 , juk skiriasi zinios ar ne, tai ir cia taip, skiriasi zmoniu zinios, suvokimai ar net gebejimai suvokti...Labai jauciais bendraujant su zmonem...
nu tikrai neatsimenu, kad buciau smirdejusi ar kad tai jaustusi, ten slapius plaukus keikveina sruoga siek tiek sutepti reikai su alum, paskui susuki ant tokiu is lakrscio padarytu biguduku ir miegi, ryte grazus, kvepiantys plaukai, tikrai ne alum  biggrin.gif mokine taip dariau tirkai kazkas butu pasake, jei butu koks kvapas alaus  biggrin.gif ir aisku retai , kai reigdavo pasigraiznti  biggrin.gif

Ai, tingiu rašyt. Tik tiek pasakysiu, kad tie, kurie jaučiasi žEurEi sąmoningi, "nušvitę" ir bbž dar kokie, paprastai į kitus žoūri iš aukšto ir dar nevengia aplinkiniams pist proto, nors jų niekas to neprašo. Realybėj vieną tokį pažinojau, tenka matyt keletą tokių fb, tai susireikšminimas begalinis, maždaug "jūs buka avių banda, o vat aš čto za ja" tai elementariai tokius norisi tik nx pasiųst.

Brr.. nu načiort, nebandžiau ir nenoriu lotuliukas.gif Caro rūriko laikai būtų ir tai nebandyčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 24, 13:08)
Labiau uzkliuvo ne tas alkoholio pirkimas, o demonstratyvus pamokslavimas ant kiekvieno kampo, kokie visi nesveiki, sudus valgo, po to serga ir t. T. Tai gal kai nesi tobulas,nera ko kitus badyti. Cia tau lutuke irgi tinka, tik kitoms temoms biggrin.gif

matai ,ka nori matyti, pvz as nepamaciau pas ja jokio demonstratyvaus pamokslavimo, man tai tik pasidalinimas info, nezinau, kodel jus i tai taip ziurit? vat kaip tas demonstratyvus pasireiskia? ir kodel pamokslavimas, one informacijos pasidalinimas?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 13:20)
Ai, tingiu rašyt. Tik tiek pasakysiu, kad tie, kurie jaučiasi žEurEi sąmoningi, "nušvitę" ir bbž dar kokie, paprastai į kitus žoūri iš aukšto ir dar nevengia aplinkiniams pist proto, nors jų niekas to neprašo. Realybėj vieną tokį pažinojau, tenka matyt keletą tokių fb, tai susireikšminimas begalinis, maždaug "jūs buka avių banda, o vat aš čto za ja" tai elementariai tokius norisi tik nx pasiųst.

Brr.. nu načiort, nebandžiau ir nenoriu lotuliukas.gif Caro rūriko laikai būtų ir tai nebandyčiau biggrin.gif

yra skirtumas, kai susireiskmini ir kai siaip matai, ka matai biggrin.gif . as pvz kai dirbau restornuose tikrai labai bright airu nesutikau biggrin.gif nu eiliniai zmogeliai, daugumai ir su aritmetika probelmos, toks bukumas daznai lisdavo, nu gal as tada buvau susireiskinusi nu nezinau, lyg ne, nu bet kai zmogus is 100 neatima 70....kai nezino elementariu dalyku ir kai ne nesidomi...bet zmones geri, geros sirdies, tikrai buvo smagu su jais dirbti, nu bet yra kaip yra...
o va kai pradejau studijuoti sutikau tokiu sviesiu zmoniu, musu vadovas is vis toks kaip genijus, ju zinios, ju matymo laukas is kart aisku, kad jie daug auksciau pakopose, nei as, gaudosi visur nuo kompiuteriu iki makro ekonomikos ir politikos...ikurineja naujas kompanijas su visokiom inovacijom, dalyvauja naujausiuose mokslo tyrimuose, nu kur man iki ju...O kai rasiau ci anesenai buvau Dubline kur snekejo keli Nobelio premijos lauretai, tai zinok jausmas fantastinis, man gera klausytis tokiu zmoniu, jie tikrai didesnio samoningumo ir ziniu lygio, nei daugelis musu klausiusiu biggrin.gif i rkuo zmogus daugiau zino, tuo jis sugeba paprasciau paaiskinti savo dalyka, savo tyrimu srity..
man tai relaybes matymas, be susireiksminimo ir be saves nuzeminimo, paparsciausiai, jei esu 5 klaseje matau, kad ne pirmoje ir zinau, kad ne 12. Zinai, i ka lygiuotis ir matai ,kiek dar gali pasiekti gyvenime...

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir su actu galva perskalaudavom kazkada, paskui kazkaip tas kvapas gal isgaruoja, nezinau, bet tirkai nesijaucia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 13:49)
matai ,ka nori  matyti, pvz as nepamaciau pas ja jokio demonstratyvaus pamokslavimo, man tai tik pasidalinimas info, nezinau, kodel jus i tai taip ziurit? vat kaip tas demonstratyvus pasireiskia? ir kodel pamokslavimas, one informacijos pasidalinimas?

yra skirtumas, kai susireiskmini ir kai siaip matai, ka matai  biggrin.gif . as pvz kai dirbau restornuose tikrai labai bright airu nesutikau  biggrin.gif nu eiliniai zmogeliai, daugumai ir su aritmetika probelmos, toks bukumas daznai lisdavo, nu gal as tada buvau susireiskinusi nu nezinau, lyg ne, nu bet kai zmogus is 100 neatima 70....kai nezino elementariu dalyku ir kai ne nesidomi...bet zmones geri, geros sirdies, tikrai buvo smagu su jais dirbti, nu bet yra kaip yra...
o va kai pradejau studijuoti sutikau tokiu sviesiu zmoniu, musu vadovas is vis toks kaip genijus, ju zinios, ju matymo laukas is kart aisku, kad jie daug auksciau pakopose, nei as, gaudosi visur nuo kompiuteriu iki makro ekonomikos ir politikos...ikurineja naujas kompanijas su visokiom inovacijom, dalyvauja naujausiuose mokslo tyrimuose, nu kur man iki ju...O kai rasiau ci anesenai buvau Dubline kur snekejo keli Nobelio premijos lauretai, tai zinok jausmas fantastinis, man gera klausytis tokiu zmoniu, jie tikrai didesnio samoningumo ir ziniu lygio, nei daugelis musu klausiusiu  biggrin.gif i rkuo zmogus daugiau zino, tuo jis sugeba paprasciau paaiskinti savo dalyka, savo tyrimu srity..
man tai relaybes matymas, be susireiksminimo ir be saves nuzeminimo, paparsciausiai, jei esu 5 klaseje matau, kad ne pirmoje ir zinau, kad ne 12. Zinai, i ka lygiuotis ir matai ,kiek dar gali pasiekti gyvenime...

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif ir su actu galva perskalaudavom kazkada, paskui kazkaip tas kvapas gal isgaruoja, nezinau, bet tirkai nesijaucia  biggrin.gif

O kodėl yra poreikis ta info atseit dalintis? Jeigu žmogui bus įdomu, elementariai paklaus, pasigooglins, pasiieškos info pats. Vat atsimink savo postus, dėl alkoholio, nu būtum pasakius savo nuomonę vieną sykį ir ok, bet vietoj to tęsėsi įkyrus pamokslavimas per n puslapių, bandymas įpiršt savo požiūrį. Ne taip buvo? Tai čia kas?

Tai sakau, kai prasideda skirstymas į lygius, tai ne kas kita, kaip susireikšminimas. Čia ta realybė kokią matai tu, kitam gali atrodyti visiškai kitaip.

Su neskiestu? Nu čia tai jaki hardcore lotuliukas.gif Aš vandeniu su actu vieną kartą prieš kelis metus esu skalavus galvą dukrai, kai parsinešė utėlių iš mokyklos, nes atseit lengviau kiaušus iš galvos iššukuot, skirtumo, tiesą pasakius, nepastebėjau, tai daugiau ir nebenaudojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 24 spalio 2018 - 13:08
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 14:06)
O kodėl yra poreikis ta info atseit dalintis? Jeigu žmogui bus įdomu, elementariai paklaus, pasigooglins, pasiieškos info pats. Vat atsimink savo postus, dėl alkoholio, nu būtum  pasakius savo nuomonę vieną sykį ir ok, bet vietoj to tęsėsi įkyrus pamokslavimas per n puslapių, bandymas įpiršt savo požiūrį. Ne taip buvo? Tai čia kas?

Tai sakau, kai prasideda skirstymas į lygius, tai ne kas kita, kaip susireikšminimas. Čia ta realybė kokią matai tu, kitam gali atrodyti visiškai kitaip.

Su neskiestu? Nu čia tai jaki hardcore lotuliukas.gif Aš vandeniu su actu vieną kartą prieš kelis metus esu skalavus galvą dukrai, kai parsinešė utėlių iš mokyklos, nes atseit lengviau kiaušus iš galvos iššukuot, skirtumo, tiesą pasakius, nepastebėjau, tai daugiau ir nebenaudojau.

todel,kad gali nei nezinoti, kad reikia tau kazka ieskoti, kol kazkas nepasako, kad tai is vis egzistuoja. Pvz as labai buciau norejusi,kad man kazkas butu paaiskines apie lakoholio zala anksciau. Man pzv patinka dometis daug kuom ir jei zmogus pasidalina tuom ka zino as tame blogio neiziuriu, juk jie kas nepatinka apieini ir tiek. ka mes veikiam siame forume, bendraujam , dalinames patirtim, pamastymais,kas ka turim, kas ka mokam, kas ka zinom.

nu as viena su savim gi nesnekejau, kol kazkas kelia klausimsu, kol sneka vaidnasi tiek tam zmogui tiek man idomu, besnekant dar labiau isigilini i ta tema, kam neidomu, gali neskaityti gi.Forumas labai patogi forma bendravimui, juk nei kalusytis, nei skaityti niekas nevercia...todel niekaip negaliu sutikti su zodiuziais - ikurus pamokslavimas. Tai buna, jei kazka pasisodini ir sneki ir zmogus pabegti negali.

Taip gali visiem atordyti skirtingai, man atorod taip, kaip as parasiau, kaip tau atrodo tu irgi gali parasyti. mirksiukas.gif tau tirkai atrodo,kad zmones vienodo samoningumo visi?

su skiestu silpniausiu tuom , keli sausktai acto ant stiklines vandens, nu seniau mazai tu priemoniu budavo grazinimuisi smile.gif o gal tai kaip profilaktika nuo uteliu, nezinau, maza ko zmones prisigalvodavo seniau.

Atsakyti
Norint prisikabinti, visada surasi prie ko.
Taip, pas mane buvo laikas, kai ypatingai šlykštėjausi alkoholiu, nes tiesiog gal mano aplinkoje daugiau buvo problemų, su juo susijusiu. Pvz. draugė kentėjo nuo alkoholiko šeimoje. Po to teko dalyvauti vestuvėse, kur tikrai perdaug žmonės nusigėrė ir labai neskoningai atrodė. Ir panašūs atvejai. Tada taip, aš sau nusprendžiau, kad alkoholis yra gana didelis brudas ir kad man jo visiškai nereikia. Nė lašo neragavau gal apie 3 metus. Bet vėliau aš ėmiau domėtis istorija, sužinojau senas tradicijas tų visų gėrimų ir pan. ir vėl nusprendžiau kitaip, kad tarkime koks 5-6 proc. geras alkoholis, gerai išlaikytas ir kaip atributas prie geros vakarienės (taurė, pvz. viena) yra visai puikus dalykas, nes normaliam, mąstančiam žmogui tai nepakenks.

O jei kas nors iš jūsų niekada nekeičiat savo nuomonės jokiu klausimu ir laikotės įsikibę kažkokių nesąmonių, tai jums užuojauta, jūs absoliučiai netobulėjate. Susimąstykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 14:28)
todel,kad gali nei nezinoti, kad reikia tau kazka ieskoti, kol kazkas nepasako, kad tai is vis egzistuoja. Pvz as labai buciau norejusi,kad man kazkas butu paaiskines apie lakoholio zala anksciau. Man pzv patinka dometis daug kuom ir jei zmogus pasidalina tuom ka zino as tame blogio neiziuriu, juk jie kas nepatinka apieini ir tiek. ka mes veikiam siame forume, bendraujam , dalinames patirtim, pamastymais,kas ka turim, kas ka mokam, kas ka zinom.

nu as viena su savim gi nesnekejau, kol kazkas kelia klausimsu, kol sneka vaidnasi tiek tam zmogui tiek man idomu, besnekant dar labiau isigilini i ta tema, kam neidomu, gali neskaityti gi.Forumas labai patogi forma bendravimui, juk nei kalusytis, nei skaityti niekas nevercia...todel niekaip negaliu sutikti su zodiuziais - ikurus pamokslavimas. Tai buna, jei kazka pasisodini ir sneki ir zmogus pabegti negali.

Taip gali visiem atordyti skirtingai, man atorod taip, kaip as parasiau, kaip tau atrodo tu irgi gali parasyti.  mirksiukas.gif tau tirkai atrodo,kad zmones vienodo samoningumo visi?

su skiestu silpniausiu tuom , keli sausktai acto ant stiklines vandens, nu seniau mazai tu priemoniu budavo  grazinimuisi smile.gif o gal tai kaip profilaktika nuo uteliu, nezinau, maza ko zmones prisigalvodavo seniau.

Na matai, o kažkas dėjo ant tų aiškinimų, tai greičiau jau sukelia atvirkštinį rezultatą. Šiaip jau, daug kas kenkia, jeigu vartosi nesaikingai, nereikia nei alkoholio. Tai aš ir sakau, pasidalinimas yra viena, o desperatiškas, įkyrus bandymas įpiršt savo nuomonę visai kas kita.

Ne, man neatrodo, kad žmonės vienodo sąmoningumo, tas tai tikrai. Bet aš juk neinu ir neaiškinu, kad va tu toks anoks (bent jau tol, kol manęs asmeniškai neužkabina) daryk ta ana, bla bla bla, ką gan dažnai matau iš susireikšminusių asabų.

Kaip atrodo utėlė aš pirmą kartą pamačiau Airijoj. Na, bet kai pagalvoji, kaži kas blogiau, ar kai seselė mokykloj vaikams galvas tikrindavo ir visą klasę su tuo pačiu "šautuvu" suskiepydavo, ar kai dabar niekas dėmesio nekreipia, max ką padaro mokykla, laiškus išdalina, kad utėlės puola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 14:41)
Na matai, o kažkas dėjo ant tų aiškinimų, tai greičiau jau sukelia atvirkštinį rezultatą. Šiaip jau, daug kas kenkia, jeigu vartosi nesaikingai, nereikia nei alkoholio. Tai aš ir sakau, pasidalinimas yra viena, o desperatiškas, įkyrus bandymas įpiršt savo nuomonę visai kas kita.

Ne, man neatrodo, kad žmonės vienodo sąmoningumo, tas tai tikrai. Bet aš juk neinu ir neaiškinu, kad va tu toks anoks (bent jau tol, kol manęs asmeniškai neužkabina) daryk ta ana, bla bla bla, ką gan dažnai matau iš susireikšminusių asabų.

Kaip atrodo utėlė aš pirmą kartą pamačiau Airijoj. Na, bet kai pagalvoji, kaži kas blogiau, ar kai seselė mokykloj vaikams galvas tikrindavo ir visą klasę su tuo pačiu "šautuvu" suskiepydavo, ar kai dabar niekas dėmesio nekreipia, max ką padaro mokykla, laiškus išdalina, kad utėlės puola biggrin.gif

tai dar karta sakau sneku ne del kitu, ne kad kazkam isaiskinti, o del saves, man smagu pasidalinti informacija, smagu diskutuoti, kazka pati giliau apmastau, o kas kaip priima tai tik ju reikalas. man atrodo viskas labai subjektyvu, kaip ir su Montevertes pasakymasi Mylimukei atrodo pamokslai man ne, kas kaip nori tas taip ziuri.

nu ir as neinu ir neaiskinu zmonem gyvenime, o forumas kas kita, cia laisve kokius nori postus skaitai, kokiu nori neskaitai biggrin.gif

tai va mano vaikai irgi cia buvo pasigave, tai dabar naudojam toki profilaktiskai yra purskiama priemone ir aliejukas, jei jau pasigauna, bet tpiu tpiu tpiu po to veino karto nebepapuole duagiau, nors rastelius pastoviai guanam irgi ,kad pastebeta pas kazka. as vaikystej turejau visas musu kiemas buvom uzsikrete nuo tokiu alkoholiku seimos mergaiciu, itariu, nes kaip tik pas jas buvom ir visos sukavomes su ju sukom, ir paskui pas visas atsirado. Tai mamos kankinosi ir kaip tik pries rugsejo pirmaja doh.gif Bet taip mokykloje nuola tikrino, Gal tikrinti galetu, tik nereiktu viesai skelbti ,kaip seniau, vaikas gi nekaltas, tevam reiktu pasakyti. as gulejus sanatorijoj, tai viena atvyko mergaite su utelem, tai visiem galvas plove su kazkoiais vaistais, va taip reikia greit reaguoti, o ne ale palikti asmenine laisve rinktis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 14:36)
Norint prisikabinti, visada surasi prie ko.
Taip, pas mane buvo laikas, kai ypatingai šlykštėjausi alkoholiu, nes tiesiog gal mano aplinkoje daugiau buvo problemų, su juo susijusiu. Pvz. draugė kentėjo nuo alkoholiko šeimoje. Po to teko dalyvauti vestuvėse, kur tikrai perdaug žmonės nusigėrė ir labai neskoningai atrodė. Ir panašūs atvejai. Tada taip, aš sau nusprendžiau, kad alkoholis yra gana didelis brudas ir kad man jo visiškai nereikia. Nė lašo neragavau gal apie 3 metus. Bet vėliau aš ėmiau domėtis istorija, sužinojau senas tradicijas tų visų gėrimų ir pan. ir vėl nusprendžiau kitaip, kad tarkime koks 5-6 proc. geras alkoholis, gerai išlaikytas ir kaip atributas prie geros vakarienės (taurė, pvz. viena) yra visai puikus dalykas, nes normaliam, mąstančiam žmogui tai nepakenks.

O jei kas nors iš jūsų niekada nekeičiat savo nuomonės jokiu klausimu ir laikotės įsikibę kažkokių nesąmonių, tai jums užuojauta, jūs absoliučiai netobulėjate. Susimąstykite smile.gif

Nu prasau, puikus logiskas paaiskinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 15:04)
tai dar karta sakau sneku ne del kitu, ne kad kazkam isaiskinti, o del saves, man smagu pasidalinti informacija, smagu diskutuoti, kazka pati giliau apmastau, o kas kaip priima tai tik ju reikalas. man atrodo viskas labai subjektyvu, kaip ir su Montevertes pasakymasi Mylimukei atrodo pamokslai man ne, kas kaip nori tas taip ziuri.

nu ir as neinu ir neaiskinu zmonem gyvenime, o forumas kas kita, cia laisve kokius nori postus skaitai, kokiu nori neskaitai  biggrin.gif

tai va mano vaikai irgi cia buvo pasigave, tai dabar naudojam toki profilaktiskai yra purskiama priemone ir aliejukas, jei jau pasigauna, bet tpiu tpiu tpiu po to veino karto nebepapuole duagiau, nors rastelius pastoviai guanam irgi ,kad pastebeta pas kazka. as vaikystej turejau visas musu kiemas buvom uzsikrete nuo tokiu alkoholiku seimos mergaiciu, itariu, nes kaip tik pas jas buvom ir visos sukavomes su ju sukom, ir paskui pas visas atsirado. Tai mamos kankinosi ir kaip tik pries rugsejo pirmaja doh.gif Bet taip mokykloje nuola tikrino, Gal tikrinti galetu, tik nereiktu viesai skelbti ,kaip seniau, vaikas gi nekaltas, tevam reiktu pasakyti. as gulejus sanatorijoj, tai viena atvyko mergaite su utelem, tai visiem galvas plove su kazkoiais vaistais, va taip reikia greit reaguoti, o ne ale palikti asmenine laisve rinktis  biggrin.gif

Logikos nėr. Sakai, daliniesi dėl savęs? Suprasčiau, jei domėtumeis dėl savęs, ieškotum dėl savęs, o kaip pati sakai daliniesi dėl savęs, sorriukas, bet tai nesamonė. Jeigu kone visi komentuoja gal jau baik, apie jokias diskusijas kalbos negali būti, o tu savo įsikirtus varai toliau tą patį per tą patį per daugybę puslapių, parašius apie sidro skarbę per mėnesį tu teški nuorodą apie paauglį, sergantį kepenų ciroze, tai sorry, kokia diskusija čia gali būt? Montevertės postai dėl alko man kažkaip nėra užkliuvę, nepamenu tokių, turbūt nesilankiau tose temose.

Sakai, gyvenime neini ir neaiškini, o forume galima? biggrin.gif

Aišku, vaikai nekalti, jei tėvai pochuistai. Man vien pagalvojus šlykštu, nesuvokiu, kokiais sutriais reikia būti, kad užleist iki tiek, kai jau utėlių kiaušai iš tolo šviečia
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 15:29)
Logikos nėr. Sakai, daliniesi dėl savęs? Suprasčiau, jei domėtumeis dėl savęs, ieškotum dėl savęs, o kaip pati sakai daliniesi dėl savęs, sorriukas, bet tai nesamonė. Jeigu kone visi komentuoja gal jau baik, apie jokias diskusijas kalbos negali būti, o tu savo įsikirtus varai toliau tą patį per tą patį per daugybę puslapių, parašius apie sidro skarbę per mėnesį tu teški nuorodą apie paauglį, sergantį kepenų ciroze, tai sorry, kokia diskusija čia gali būt? Montevertės postai dėl alko man kažkaip nėra užkliuvę, nepamenu tokių, turbūt nesilankiau tose temose.

Sakai, gyvenime neini ir neaiškini, o forume galima? biggrin.gif

nu matai, kiekvienas ziurim savaip, as tau tada neisaiskinsiu, kaip viskas ka darau, darau del saves kaip ir neverciu atsakomyebs kitiem, man niekas nepamokslauja, nevadovauja, nevercia nieko daryti, nes as pati sprendziu cia ka skaityti, ka ne , su kuo diskutuoti su kuo ne.

taip
Atsakyti