Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 14:11)
Kur tu suprasi?
O noriu pasakyt, kad beveik visi emigrantai galvoja, kad ju senoliai labai gerai gyvena, jiems nieko nereikia, kad yra kas pasirupina( va kaip tu dabar). Jie gi patys tuos savo vaikus emigrantus ramina. O patys vienisi ligoj ar nelaimej asara braukia.

ne tur imtai arba girta arba nenormali, as zinau kaip mama gyvena, as ir pas ja nuvaizuoju ir per skypa pasisnekam,
O del pagalbos tai irgi parasiau yra brolis jis ir padeda, jei ko prireikai jis slai agyvena, daznai lanko, jei kas negerai man is kart sako, bet kaip ir sakiau mano mama visiskai pilnai savim pasirupina, ji sveika moteris. Ji pas gydytojus nebuvus koki 20 m minimum, didziausia liga kokai sloga, matai, ka reiskai sveiaks gyveimo budas mirksiukas.gif
kad liudna tai as pati ta cia rasiau nesenai, ir man liudna ir jai liudna i rji nubraukia asara ir as, bet ai ka man dabar daryti? geriau bus kad as skurde salia gyevnsiu?? tai is visnegalesiu padeti??? mam tik dziaugiasi, kad mums viska sgerai, kad gyevnam zmogiskai per metus kelis kartus pas mus atvyksta pabuti...bet to ir abydna daugumai emigrantu, kad salyje tokia susikta padetis...kad visi isblaskyti, ne vien del tevu ir broliai ,seserys atskrai ir draugai po visa pasauli isbalskyti...bet jsu vsika neigiat sako labai gerai salyej tik durnkiuku milijonas isbego nezinia kodel...
va drauge turiu slovake, pas juos irgi ne kas geriau, tai kiek ji pergyveno, kai tetis mire, save grauzia, kad nebuvo salia, o ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 14:11)
Tavo menesines tavo ciuciui gal ir idomios.
Ko tu savo amziaus taip bijai? Tai kas bus po 5 metu?

Nieko nebus. Eisiu lik to auksinio amžiaus tada pagal tave biggrin.gif O tau kas bus? Bliausi pensininkė ir toliau pletkausi apie visus ant suoliuko? Tu gi čia labai jaunesnių bijai, visas susendint nori, ne aš gi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 14:37)
Nu Monteverte tikrai daznokai alkoholi perka, ar nebusit su cambala kokio bariuko draugeles?

Kiek pagal tave yra dažnokai?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 16:32)
Nieko nebus. Eisiu lik to auksinio amžiaus tada pagal tave biggrin.gif O tau kas bus? Bliausi pensininkė ir toliau pletkausi apie visus ant suoliuko? Tu gi čia labai jaunesnių bijai, visas susendint nori, ne aš gi smile.gif
Papildyta:

Kiek pagal tave yra dažnokai?

Tiek, kiek budama vegetare ir sveikuole, tu perki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 18:05)

o tu manai veganaivis blaivininkai? biggrin.gif as kazkada seniau pvz naudodavau alu plaukam pasukti su bigudukais, kai patepi alum geiru alaikosi lotuliukas.gif
ir tai zmones netampa tobulais per nakti, me sotbulejam nuolat as pvz ilga laika jau negeriau, bet budavo dar nuperku kazkam gerimu dovanu, pvz Bailyes is Airijoes atvezdavau draugam, dabar jau senokai niekam nebeperku, uztrunka kol suvoki kazka visgiliau ir giliau.. Tu pvz dar vis juk geri tai ko prie kitu kabinejiesi, jei kazkas vis tiek uz tave sveikiau gyvena?
Atsakyti
Nesikabineju, bet nereii vaidint sveikuoles, jei tokia nesi.
Be to lutuke, taves niekas nekalbino, ar Monteverte tau moka uz advokatavima? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 21:18)
Be to lutuke, taves niekas nekalbino, ar Monteverte tau moka uz advokatavima? lotuliukas.gif

moka, o ka? siaip tai, jei asmeniska, tai yra a.z.

o va jums kai kam atrodo, jei kazka pasakai apie sveikata, sveika mityba, jau vaidini sveikuole.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 23, 22:03)
moka, o ka? siaip tai, jei asmeniska, tai yra a.z.

o va jums kai kam atrodo, jei kazka pasakai apie sveikata, sveika mityba, jau vaidini sveikuole.

ne "pasakai", o nuolat pasakoja, kaip sveikai gyvena , kaip perauklejo savo vyra, net suni vegetaru paverte, kaip aplinkinius "eda" del nesveikumo. o cia matai istisai gerimuka perka, nes istisai giriasi, kaip jos paso praso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 18:05)

tai kiek perku? kaip dažnai? pati užrašų tai nevedu, tad gal padėsi, surašysi? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 21:18)

pala, net kunigai ir tie išgeria... vynas gi pvz. Kristaus kraujas. Tai ko čia ūbauji dabar?

Be to, dar kartą vėplai kartoju, kad aš perku ne sau ir ne savo vyrui (ir ne šuniui, nes cvanktbala tuoj šunį priklijuos, kad jam blink.gif biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 22:56)
nes istisai giriasi, kaip jos paso praso  biggrin.gif

ištisai? tu rimtai žinok nupuolei į cvanktbalos lygį. Susimąstyk. Jinai žiūriu labai blogą įtaką narėms daro. Vykit ją su kryžiais ir šakėm iš čia, o tai durnelom pavirsit irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 23, 19:22)
o tu manai veganaivis blaivininkai?  biggrin.gif as kazkada seniau pvz naudodavau alu plaukam pasukti su bigudukais, kai patepi alum geiru alaikosi lotuliukas.gif

Įsivaizduoju, kokie "aromatai" nuo tavęs trenkdavo
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 23, 13:41)
nu jei mama mano nebutu pati padirbusi Airijoje tai tikrai man reiktu jai kas menesi pinigu siusti, nes neisgyventu is lietuviskos niekaip, nu isgyventu gal taip varganai, bet jau sau kazka leisti daugiau negaletu...

Tipo jei negyvena Airijoj, gauna airišką pensiją? Kiek metų čia dirbo?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 09:44)
Be to, dar kartą vėplai kartoju, kad aš perku ne sau ir ne savo vyrui (ir ne šuniui, nes cvanktbala tuoj šunį priklijuos, kad jam blink.gif  biggrin.gif )

O kam? Kas čia tokie neįgalūs, kad patys negali nusipirkt, o gal nepilnamečiai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 23, 22:56)
ne "pasakai", o nuolat pasakoja, kaip sveikai gyvena , kaip perauklejo savo vyra, net suni vegetaru paverte, kaip aplinkinius "eda" del nesveikumo.  o cia matai istisai gerimuka perka, nes istisai giriasi, kaip jos paso praso  biggrin.gif

nu ir kas cia tame blogo? bet tai tobulumui ribu nera. As irgi pvz Airijoje susipazinau su moterimi, ji Reiki gydymu uzsiima ir vartoja alkoholi, ir apie save jau pasakojau,ir pasakojau, kad pvz stengiusoi maitintis veganiskai , bet kartais vis kazka suvalgau dar ar tai kaiusini ar grietines. Nu nera taip,kad arba zmogus kazkoks tobulas arba visikai apsileides eda beleka, visi mes pamazu mokomes, po viena zingsni einam i prieki, ne taip lengva keisti iprocius, suvokti kazka, ismokti...todel kabinetis, kad moteris, kuri maitinasi gana sveikai, kazkam nupirko alkoholio , o gal ir pati isgere yra absurdiska, cia reiktu gal i save pirma pasiziureti tada ir bent jos lygi pasiekti ir tada kazka aiskinti mirksiukas.gif
istisai? ar tai buvo gal pora atveju apie kuriuos kelis kartus parase?
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 12:03)
Įsivaizduoju, kokie "aromatai" nuo tavęs trenkdavo
Papildyta:
Tipo jei negyvena Airijoj, gauna airišką pensiją? Kiek metų čia dirbo?

zinok netrenkdavo visai, nepildavo niekas gi ten viso butelio ant galvos, nesi meginusi? , ai, ko gi su tais plaukais nedarydavom, nebuvo gi nei zele, lakas irgi buvo prabanga...pamenu ir cukru su vandeniu darydavom ir su kaiusiniu galva plaudavo biggrin.gif kaizn kaip dar ti emusu plaukai nenukrite lotuliukas.gif

taip, yra 2 pensijos contributory and non contributory pension, pirma, kai uzsidirbi is savo sumoketu mokesciu, Airijoje siuo metu uztenka pradirbti 10 m, kad gautum minimaliausia valstybes pensija apie 200e i savaite ir kita yra, jei neuzsidirbi, bet gyveni Airjijoje gauni ta pati apie 200e i savaite. Tai jei pasiimi pirma gali gyventi, kur nori, pensija pervedama i tavo banko saskaita. Dar kai kurios darbovietes moka i privatu pensiju fonda, mama gavo ir is jo siek tiek pinigu, is ten galima pasiimti pinigu didele suma ,kai jau iseini i pensija arba gauni irgi ismokas kas menesi, pirklausomai aisku, kiek mokejai i ta fonda.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 24, 12:03)
O kam? Kas čia tokie neįgalūs, kad patys negali nusipirkt, o gal nepilnamečiai? biggrin.gif

daug kas ką gali, bet ir aš galiu smile.gif
aš nesakysiu tyčia kam tiksliai, kodėl turėčiau čia aiškintis, bet pateiksiu tiesiog pavyzdį: sakykime pasamdai patalpai remontininkus. Nepaslaptis, kad jie mėgėjai įkalti, net dirba tada geriau biggrin.gif Nu tai ko nenupirkti kokio nestipraus vieno alaus buteliuko?

Tik dar kartą kartoju, kad tai tik pavyzdys, tai nereiškia, kad jiems ir pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 24, 12:12)
cia reiktu gal i save pirma pasiziureti tada ir bent jos lygi pasiekti ir tada kazka aiskinti  mirksiukas.gif
istisai? ar tai buvo gal pora atveju apie kuriuos kelis kartus parase?

zinok netrenkdavo visai, nepildavo niekas gi ten viso butelio ant galvos, nesi meginusi? , ai, ko gi su tais  plaukais nedarydavom, nebuvo gi nei zele, lakas irgi buvo prabanga...pamenu ir cukru su vandeniu darydavom ir su kaiusiniu galva plaudavo  biggrin.gif kaizn kaip dar ti emusu plaukai nenukrite lotuliukas.gif

taip, yra 2 pensijos contributory and non contributory pension, pirma, kai uzsidirbi is savo sumoketu mokesciu, Airijoje siuo metu uztenka pradirbti 10 m, kad gautum minimaliausia valstybes pensija apie 200e i savaite ir kita yra, jei neuzsidirbi, bet gyveni Airjijoje gauni ta pati apie 200e i savaite. Tai jei pasiimi pirma gali gyventi, kur nori, pensija  pervedama i tavo banko saskaita. Dar kai kurios darbovietes moka i privatu pensiju fonda, mama gavo ir is jo siek tiek pinigu, is ten galima pasiimti pinigu didele suma ,kai jau iseini i pensija arba gauni irgi ismokas kas menesi, pirklausomai aisku, kiek mokejai i ta fonda.

Ta prasme, jos lygį pasiekti? O kas tuos lygius išmatuoja, kam tas sureikšminimas, žmonių rūšiavimas, skirstymas į lygius?

Nu aš labai abejoju, nes kas jau kas, o alus smirda, žiūrėjom su vyru filmą lovoj, jis išgėrė alaus, o skarbonkės nenusinešė, tai vien nuo skarbonkės duoda, nors nebuvo nei išlaistyta, nieko, tai net neįsivaizduoju, kaip ant plaukų tept, smirdėčiau kaip koks chronius. Nu aš tokių nesamonių nedarydavau, turėdavom šampūno ir plaukai gražūs buvo. Vat ko nebuvo, tai normalaus plaukų lako, motina iš kažkur gaudavo tokį ryžą laką plastmasinėj permatomoj bonkutėj, tai jei pakliūdavo ant drabužių, vsio, nebeišplausi.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 24, 12:25)
daug kas ką gali, bet ir aš galiu smile.gif
aš nesakysiu tyčia kam tiksliai, kodėl turėčiau čia aiškintis, bet pateiksiu tiesiog pavyzdį: sakykime pasamdai patalpai remontininkus. Nepaslaptis, kad jie mėgėjai įkalti, net dirba tada geriau biggrin.gif  Nu tai ko nenupirkti kokio nestipraus vieno alaus buteliuko?

Tik dar kartą kartoju, kad tai tik pavyzdys, tai nereiškia, kad jiems ir pirkau biggrin.gif

Nu aš nenorėčiau, kad man pijokai namus remontuotų, o vietoj atlygio pageidautų alkoholio. Ok ok tik pavyzdį pateikei, bet šiaip kad ir sau perki, koks kieno f***ing business
Atsakyti