QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 14:11)
Kur tu suprasi?
O noriu pasakyt, kad beveik visi emigrantai galvoja, kad ju senoliai labai gerai gyvena, jiems nieko nereikia, kad yra kas pasirupina( va kaip tu dabar). Jie gi patys tuos savo vaikus emigrantus ramina. O patys vienisi ligoj ar nelaimej asara braukia.
O noriu pasakyt, kad beveik visi emigrantai galvoja, kad ju senoliai labai gerai gyvena, jiems nieko nereikia, kad yra kas pasirupina( va kaip tu dabar). Jie gi patys tuos savo vaikus emigrantus ramina. O patys vienisi ligoj ar nelaimej asara braukia.
ne tur imtai arba girta arba nenormali, as zinau kaip mama gyvena, as ir pas ja nuvaizuoju ir per skypa pasisnekam,
O del pagalbos tai irgi parasiau yra brolis jis ir padeda, jei ko prireikai jis slai agyvena, daznai lanko, jei kas negerai man is kart sako, bet kaip ir sakiau mano mama visiskai pilnai savim pasirupina, ji sveika moteris. Ji pas gydytojus nebuvus koki 20 m minimum, didziausia liga kokai sloga, matai, ka reiskai sveiaks gyveimo budas
kad liudna tai as pati ta cia rasiau nesenai, ir man liudna ir jai liudna i rji nubraukia asara ir as, bet ai ka man dabar daryti? geriau bus kad as skurde salia gyevnsiu?? tai is visnegalesiu padeti??? mam tik dziaugiasi, kad mums viska sgerai, kad gyevnam zmogiskai per metus kelis kartus pas mus atvyksta pabuti...bet to ir abydna daugumai emigrantu, kad salyje tokia susikta padetis...kad visi isblaskyti, ne vien del tevu ir broliai ,seserys atskrai ir draugai po visa pasauli isbalskyti...bet jsu vsika neigiat sako labai gerai salyej tik durnkiuku milijonas isbego nezinia kodel...
va drauge turiu slovake, pas juos irgi ne kas geriau, tai kiek ji pergyveno, kai tetis mire, save grauzia, kad nebuvo salia, o ka daryti?