Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 09:43)
aš save dviejų metukų atsimenu. Pvz. kaip Palangoje išėjau iš kiemo tetės ieškoti, į tą pusę, į kurią jis nuėjo. Gerai, kad jis jau grįžinėjo ir mane sutiko, dvimetinę keliaujančią ieškot biggrin.gif Kai iš lovytės per barjerą perlipdavau ir pasistatydavau kėdę prie stalo, užlipdavau atsargiai ant stalo ir žiūrėdavau pro langą. Tai dėl to ir atsimenu ir parduotuves. Kodėl turėčiau pamiršti?
Nepaisant to, aš už tave dešimtmetį jaunesnė, dėl to tu ir siunti biggrin.gif

O kam cia taip smuljiai pasakoji? Visi viska atskmena, nr ru vuena.
Kas liecia Tavo amziaus - tai tu jo pati bijai kaip velnias kryziaus. Senmerge 4u.gif .
Ziurek, anoj temoj virga ikele savo fotke, nu nei kazkam uzkliuvo nei ka
Nes jai nera ka slept. Gerai issilaikiusi ir susitvarkiusi moteris metuose.

O tu?😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 10:18)
O kam cia taip smuljiai pasakoji? Visi viska atskmena, nr ru vuena.
Kas liecia Tavo amziaus - tai tu jo pati bijai kaip velnias kryziaus. Senmerge 4u.gif .
Ziurek, anoj temoj virga ikele savo fotke, nu nei kazkam uzkliuvo nei ka
Nes jai nera ka slept. Gerai issilaikiusi ir susitvarkiusi moteris metuose.

O tu?😂😂

o aš ką? nugi pasikartosiu jau tau kaip alzheimerinei, kartais man net alkoholio nenori parduoti, labai gerai atrodau lady.gif o tu gali dabar mirt iš pavydo, negi kam gaila tavęs? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 11:34)
kartais man net alkoholio nenori parduoti, labai gerai atrodau

Draudziama parduoti alkoholi asmenims kurie atrodo neblaivus...
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 23, 11:43)
Draudziama parduoti alkoholi asmenims kurie atrodo neblaivus...

yra skirtingos situacijos, kai atsisako parduoti arba ,kai praso asmens dokumento, del metu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 22, 23:41)
Tavo pensinykai tikrai NETURI.. Turi rupintis pati, o ne nusveitus juis valstybei rekti, kad ne taip dar rupinasi.
Man iki pensijos 15 metu. Sunui padedam, jis kol kas man neturi ka padet.

? kokie mano pensinikai ir ko jie neturi? blink.gif ????toliau is vis nesupratau, kas kur rekia, ir kas nesirupina ir ka as nusveitus, kokiai valstybei? blink.gif

tai tau jau 51 blink.gif ar tu kariske, kaip sake Idomucia, bet bet kokiu atveju vaidnasi apsimelavai... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 spalio 2018 - 11:22
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 23, 12:11)

? kokie mano pensinikai ir ko jie neturi?  blink.gif ????toliau is vis nesupratau, kas kur rekia, ir kas nesirupina ir ka as nusveitus, kokiai valstybei?  blink.gif

tai tau jau 51  blink.gif  ar tu kariske, kaip sake Idomucia, bet bet kokiu atveju vaidnasi apsimelavai... biggrin.gif

Pilna emigtantu, nusveitusiu savo senolius valstybei ir dar ubaujancius ant tos valstybes. Tu is ju tarpo.
O jei kazko nebesupranti - tai blaivinkis nuo savo psichotropiniu.

Koks skirtumas ka raso Idomucia. Man iki pensijos toli, istatymai keiciasi, gyvenu sia diena. O tu su savo sesyte deliok metelius toliau.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 11:34)
o aš ką? nugi pasikartosiu jau tau kaip alzheimerinei, kartais man net alkoholio nenori parduoti, labai gerai atrodau lady.gif o tu gali dabar mirt iš pavydo, negi kam gaila tavęs? smile.gif

Tai daznai laki? Ar vel ne sau perki? Kas ten toks pas tave kuris alkoholio negali sau nusipirkt?

Nu jo, kas suniui uodega pakels, jei ne jis pats, amzinai jauna tu😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 13:22)
Pilna emigtantu, nusveitusiu savo senolius valstybei

Gal paaiskink kaip tai atrodo praktikoje?

Emigrantai kazkur Afrikoje susirado senolius, atveze kontrabanda i Lietuva (gal bagazinese) ir numete valstybei rupintis?

AR

Zmones Lietuvoje gyveno dirbo ir isejo i pensija, o valstybe nesugeba nei moketi pensiju nei pasirupinti senu zmoniu poreikiais?

Pradzioje reikia pasirinkti kazkokia realia versija, nes tikrai atrodo, kad senolius kur rado emigracijoje ant gatves ir numete Lietuvoje, kaip surudyjusi auttomobili.

problema, kad visi tie Lietuvos myletojai ir patriotai band padaryt neimanoma dalyka - suderinti savo patriotines fantazijas su ziauria realybe ir niekaip nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 13:25)
Pilna emigtantu, nusveitusiu savo senolius valstybei ir dar ubaujancius ant tos valstybes. Tu is ju tarpo.
O jei kazko nebesupranti - tai blaivinkis nuo savo psichotropiniu.

Koks skirtumas ka raso Idomucia. Man iki pensijos toli, istatymai keiciasi, gyvenu sia diena. O tu su savo sesyte deliok metelius toliau.

? o LIetuvoje gyvenantys visi tevais rupinasi? bigsmile.gif manau emigrantai, kaip tik labiau tevais rupinasi, nes turi daugiau tam galimybiu, siuncia pinigus, islaiko, perka vaistus, pvz viena drauge turejo ligota mama, kur reikejo ir aistu nepigiu ir maisto kokybisko, tai is ten jos gaunamu centu, nezinau kaip ji butu isgyvenusi...
Mano mama pilnai igali ir sveika moteris, nelabai suprantu, ka tu man nori pasakyti, ji ne mazas vaikas ir ne ligonis, kad kazkaip ja tureciau rupintis, ir mano brolis LIetuvoje salia gyvena, jei ka reikia padeda, ji turi pilna draugiu, ir kiti giminaiciai gyvena sesuo jos salia, puseseres, pilna uzsiemimu, dalyauja daug kur, dainuoja viename kolektyve, sportuoja , keliauja, pas msu daznia atvaziuoja, o gyvena pagrinde is airiskos pensijos, tai rimtai nesuprantu, ka tu nori pasakyti, zinok jei tiek geri, kad tau atrodo visiem taip kaip tau ar kokiai kaimynei, tai laikas isipagirioti. mirksiukas.gif

Nu sakei 15m, tai pagal dabartinius istatymsu tau min 51, jei nedirbi kazkokio specifinio darbo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 23, 13:30)
Emigrantai kazkur Afrikoje susirado senolius, atveze kontrabanda i Lietuva (gal bagazinese) ir numete valstybei rupintis?
AR
Zmones Lietuvoje gyveno dirbo ir isejo i pensija, o valstybe nesugeba nei moketi pensiju nei pasirupinti senu zmoniu poreikiais?
Pradzioje reikia pasirinkti kazkokia realia versija, nes tikrai atrodo, kad senolius kur rado emigracijoje ant gatves ir numete Lietuvoje, kaip surudyjusi auttomobili.
problema, kad visi tie Lietuvos myletojai ir patriotai band padaryt neimanoma dalyka - suderinti savo patriotines fantazijas su ziauria realybe ir niekaip nesigauna.

lotuliukas.gif tiksliai lotuliukas.gif

nu jei mama mano nebutu pati padirbusi Airijoje tai tikrai man reiktu jai kas menesi pinigu siusti, nes neisgyventu is lietuviskos niekaip, nu isgyventu gal taip varganai, bet jau sau kazka leisti daugiau negaletu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 spalio 2018 - 12:43
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 23, 13:30)

Tingiu. Nei tu turi tevus jau, nei ka su tavim cia sneket.
As turiu kaimyne, dukte uk gyvena. Per sikna vakuotas darzoves ir visoki maista su siuntom jai kiso ir siunte Kaimyne susirgo, ligoninen pagulde. Lankem svetimi. O dukte net atostogu nepasieme.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 23, 13:41)

nu jei mama mano nebutu pati padirbusi Airijoje tai tikrai man reiktu jai kas menesi pinigu siusti, nes neisgyventu is lietuviskos niekaip, nu isgyventu gal taip varganai, bet jau sau kazka leisti daugiau negaletu...

Mano anyta dvi pensijas gauna ir saukia, kad jai maza. Istasko pinigus kitam sunui, kuriam visiskai nesiseka, jo mergoms( anukems). Ir verkia, kad pensija maza, kad viskas brangu...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 13:25)
Tai daznai laki? Ar vel ne sau perki? Kas ten toks pas tave kuris alkoholio negali sau nusipirkt?

Nu jo, kas suniui uodega pakels, jei ne jis pats, amzinai jauna tu😂😂

Žinok tik tau ir duosiu ataskaitas kam perku biggrin.gif Gal dar mano kokio mėnesinių kalendoriaus paprašyk? Nu čia, kad pilnai įsitikintum kad man dar ne klimaksas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 23, 13:41)

Mano mama pilnai igali ir sveika moteris, nelabai suprantu, ka tu man nori pasakyti, ji ne mazas vaikas ir ne ligonis, kad kazkaip ja tureciau rupintis, ir mano brolis LIetuvoje salia gyvena, jei ka reikia padeda, ji turi pilna draugiu, ir kiti giminaiciai gyvena sesuo jos salia, puseseres, pilna  uzsiemimu, dalyauja daug kur, dainuoja viename kolektyve, sportuoja , keliauja, pas msu daznia atvaziuoja, o gyvena pagrinde is airiskos pensijos, tai rimtai nesuprantu, ka tu nori pasakyti,

Kur tu suprasi?
O noriu pasakyt, kad beveik visi emigrantai galvoja, kad ju senoliai labai gerai gyvena, jiems nieko nereikia, kad yra kas pasirupina( va kaip tu dabar). Jie gi patys tuos savo vaikus emigrantus ramina. O patys vienisi ligoj ar nelaimej asara braukia.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 14:08)
Žinok tik tau ir duosiu ataskaitas kam perku biggrin.gif Gal dar mano kokio mėnesinių kalendoriaus paprašyk? Nu čia, kad pilnai įsitikintum kad man dar ne klimaksas biggrin.gif

Tavo menesines tavo ciuciui gal ir idomios.
Ko tu savo amziaus taip bijai? Tai kas bus po 5 metu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 13:54)
Tingiu. Nei tu turi tevus jau, nei ka su tavim cia sneket.
As turiu kaimyne, dukte uk gyvena. Per sikna vakuotas darzoves ir visoki maista su siuntom jai kiso ir siunte Kaimyne susirgo, ligoninen pagulde. Lankem svetimi. O dukte net atostogu nepasieme.
Papildyta:

Mano anyta dvi pensijas gauna ir saukia, kad jai maza. Istasko pinigus kitam sunui, kuriam visiskai nesiseka, jo mergoms( anukems). Ir verkia, kad pensija maza, kad viskas brangu...

tai sakau nespresk apie kitus pagal savo gimine ir aplinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 23 spalio 2018 - 13:34
Nu Monteverte tikrai daznokai alkoholi perka, ar nebusit su cambala kokio bariuko draugeles?

Mano giminaite kas menesi grizineja savaitgaliui is airijos pas mama, apiperka, apziuri, viskuo pasirupina. Nors galetu tik pinigus siusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 23 spalio 2018 - 13:39