Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(cambala @ 2018 10 22, 22:56)
Kad rupintis savo pilieciais. O ne tokiais kaip tu, pasalpu gaudytojais po uk , vokiecius ar airija.
Papildyta:
Prie to vaikai, nes nenori matyt realybes. Isvaro i kokia ubuntija, pasiima pasalpas, ju senukai cia numesti. Kaimynai, vaiku draugai pagelbsti, nes gaila i vienisius, nesusitvarkancius ziuret, kada tie " pralobe" ubuntininkai sau siknon kisa, savo tevus pamirse.

tai turi visgi pensininkais rupintis ar neturi, kas antram poste sau priestarauju biggrin.gif

cia is savo patirties rasai?pamirso tave sunus? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 23:06)
Net siurpas purto, kai isivaziduoju post sovietines valstybes "rupesti"

Bet siuo meetu valstybe rupinasi miskais, kad nesuputu tai reikia kuo daugiau iskirsti

https://www.lrytas.l...eiseti-7984061/

aha ir svetimais vaikais, atima ir kankina, kad apsaugotu nuo "smurto" galimo...
Atsakyti

Jo, mane tai erzina tu visu emigrantu nusveisi tevai Lietuvoj. Valstybe neva jais rupintis turi. Bet dergi ant tos valstybes kaip turi but.
Ir daugelis emigrantu uzsideje rozinius akinius, galvoja, kad jau ju tevai tokie cia nevienisi
Realiai gi apsimeta, kad viskas gerai, o patys braukia asara. Tuo tarpu vaikeliai emigrantai grizta per didziasias sventes, pinigais pasitasko, pasimaivo( nes ten tai nelabai iseina kai visi aplink tokie), tai senukai ir galvoja, kad aukso luitais alga gauna ir vargo nem

As tai negalvoju, kad valstybe turi rupintis. As zinai savo pareigas ir zinau, kad pensija LT per maza normaliai isgyventi. Ir kad, as nemokedama mokesciu nemoku ir pensijos. Kas dar? Nekalbek apie visus emigrantus, lyg visi vienodi butu. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2018 10 22, 23:19)
Ir kad, as nemokedama mokesciu nemoku ir pensijos.

nemoki mokesciu Prancuzijoje ir giriesi?

O jei moki, tai Lietuvai perveda kol kas su kaupu
Atsakyti
As tai negalvoju, kad valstybe turi rupintis. As zinai savo pareigas ir zinau, kad pensija LT per maza normaliai isgyventi. Ir kad, as nemokedama mokesciu nemoku ir pensijos. Kas dar? Nekalbek apie visus emigrantus, lyg visi vienodi butu. 

dabar tu zinai, zmones, sito nezinojo pries 20-40, visi tikejosi, kad gaus pensijas, pvz viena moteris isdirbusi 40+ metus Lietuvoje, gauna penisja 280e ir ka jai reikejo keisti jau bunant 60metei pvz?
Valstybe rupintis zmonem neturi, ne Motina Terese, bet turi teisingai paskirstyti pinigus, ir turi priimti teisingus mokesciu ir kitus istatymus, o zmones sugebes savim pasirupinti. O dabar turtingieji vis labiau lobsta vargsai vsi labiau skursta, pensijos yra psityciojimas is zmoniu, kaip ir didzioji dalis atlyginimu...

Moki mokescius vienoje is ES saliu tai ir pensija gausi is tos salies.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 22 spalio 2018 - 22:35
As tai negalvoju, kad valstybe turi rupintis. As zinai savo pareigas ir zinau, kad pensija LT per maza normaliai isgyventi. Ir kad, as nemokedama mokesciu nemoku ir pensijos. Kas dar? Nekalbek apie visus emigrantus, lyg visi vienodi butu. </p>

As jau anksciau rasiau, kad nei tu, nei zkb i situs emigrantus nepapuolat.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 22, 23:11)
tai turi visgi pensininkais rupintis ar neturi, kas antram poste sau priestarauju  biggrin.gif

cia is savo patirties rasai?pamirso tave sunus? unsure.gif
Papildyta:

Tavo pensinykai tikrai NETURI.. Turi rupintis pati, o ne nusveitus juis valstybei rekti, kad ne taip dar rupinasi.

Man iki pensijos 15 metu. Sunui padedam, jis kol kas man neturi ka padet.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 22, 23:41)
Tavo pensinykai tikrai NETURI.. Turi rupintis pati, o ne nusveitus juis valstybei rekti, kad ne taip dar rupinasi.

Tai kam ta valstybe reikalinga, jei ji negali pasirupinti pensininkais, kurie savo pensija uzsidirbo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 23:45)
Tai kam ta valstybe reikalinga, jei ji negali pasirupinti pensininkais, kurie savo pensija uzsidirbo.

jinai muset girta nebesupranta, ka raso pati....
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 23:45)

Siaip tai mano valstybe pakankamai pasirupina pensininkais. Ziuriu savo panosej - mama gauna pensija ir soc poreikius( kaip ir antra pensija dydzio) + nasles kazkokius 30 ar kiek ten euru. Anyta gauna pensija savo ir dar uz vyra tojio pat dydzio ( anas buvo karininkas).
O ubaujantiems gi visur viskas blogai.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 22, 17:53)
bet va ukrianieciam gerai, vis atvyksta, o ju daug, greit pravers rusu kalba, kas moka vis dar...

nu... aš vis pašlifuoju sau tą kalbą, naudinga išties ax.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2018 10 22, 23:06)
Net siurpas purto, kai isivaziduoju post sovietines valstybes "rupesti"

Bet siuo meetu valstybe rupinasi miskais, kad nesuputu tai reikia kuo daugiau iskirsti

https://www.lrytas.l...eiseti-7984061/

nes jau nebėr iš kur plėšti. Tuoj gal kokiu Nidos smėliuku prekiaus?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2018 10 22, 23:41)
Man iki pensijos 15 metu. Sunui padedam, jis kol kas man neturi ka padet.

sensti taip greit? vis didiniesi metų skaičių kasdien forume, tu nemėgstanti melagių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 08:44)
nu... aš vis pašlifuoju sau tą kalbą, naudinga išties ax.gif

Tai kad sita kalba tave ir mane mokykloj nuo pirmos klases mokino. Nori nenori tu ja moki, cia dideliu sugebejimu nereikia, kai tavo vaikyste sovietmety buvo ir kai atsimeni parduotuviu lentynas mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 23, 09:34)
Tai kad sita kalba tave ir mane mokykloj nuo pirmos klases mokino. Nori nenori tu ja moki, cia dideliu sugebejimu nereikia, kai tavo vaikyste sovietmety buvo ir kai atsimeni parduotuviu lentynas mirksiukas.gif .

aš save dviejų metukų atsimenu. Pvz. kaip Palangoje išėjau iš kiemo tetės ieškoti, į tą pusę, į kurią jis nuėjo. Gerai, kad jis jau grįžinėjo ir mane sutiko, dvimetinę keliaujančią ieškot biggrin.gif Kai iš lovytės per barjerą perlipdavau ir pasistatydavau kėdę prie stalo, užlipdavau atsargiai ant stalo ir žiūrėdavau pro langą. Tai dėl to ir atsimenu ir parduotuves. Kodėl turėčiau pamiršti?
Nepaisant to, aš už tave dešimtmetį jaunesnė, dėl to tu ir siunti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 23, 08:44)

sensti taip greit? vis didiniesi metų skaičių kasdien forume, tu nemėgstanti melagių? biggrin.gif

Jinaii graike, i pensija iseis 50 metu. O gal kariske... - tada dar anksciau. Vienas kurso pazistamas i pensija isejo 45 metu
Atsakyti