QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 18, 13:03)
Čia ne kraštutinumai, tokių pilna yra, užtenka komentarus paskaityti, baisu darosi. Nežinau, ar tai tik laido riteriai, realiai sutikę gal tylėtų kiaušinius suspaudę, bet skaitant svetimas gėdos jausmas apima.
Tai niekas ir neprašo, kad povo plunksnom išsidabintum, o kas dėl saiko, kiekvienas žmogus tą saiką kitaip įsivaizduoja.
Va pvz Vilniaus Rožytė, jai va taip patinka atrodyti, nu ir ką tai turėtų kasyt?
Tai niekas ir neprašo, kad povo plunksnom išsidabintum, o kas dėl saiko, kiekvienas žmogus tą saiką kitaip įsivaizduoja.
Va pvz Vilniaus Rožytė, jai va taip patinka atrodyti, nu ir ką tai turėtų kasyt?
manau dauguma laido riteriai, pilni kompleksu patys
Faina moteriske Man aplamai fainai ,kai mociutes puosiasi, ypac jei su skoniu. bet va taip apsirenges vyras man nepatiktu , bet tikrai palieku visiem laisve rengtis kaip nori As kazkada su drauge sedejau Bridge House Hotel antram aukste kavineje, ir ten pradejo rinktis moterytes mociutes, koks nezinau 30 gal daugiau , tai dar buvo pradzia mano buvimo Airijoje, buvau sokiruota maloniai, jos visos tokios garzios pasipuosusios , susitvarkiusios, ten pasirodo renkasi pazaisti su kortom , pasikavinti viena karta per savaite Lietuvoj buvau tada dar pripratusi tokias tik baznycioje matyti ar kieme ant suoliuku
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 18, 13:12)
Aš ne apie timpas, gėlėtus švarkelius ar makeup, o pvz rožinės spalvos marškinius, geltonas kelnes ir pan
Mane vieną kartą net pasikvietė į mokyklą pasikalbėt Sūnus žaisdamas su klasiokais leptelėjo žodį "***", mokykloj jo paklausė ar žinai, ką tas žofis reiškia, sako ne Iš kur daugiau, jei ne iš video
Mane vieną kartą net pasikvietė į mokyklą pasikalbėt Sūnus žaisdamas su klasiokais leptelėjo žodį "***", mokykloj jo paklausė ar žinai, ką tas žofis reiškia, sako ne Iš kur daugiau, jei ne iš video
buvau nupirkusi vyrui maike rozine is pennys, ne geleta, lygi tokia su uzrasu viena karta su dukra privertem uzsideti, jam is tikro labai tinka jis pats ryskus, tai garziai atrodo ryskios spalvos, man pvz rozine netinka, nebent labai pasteline paskui ta maike kazkur isgaravo nu roziniai marskiniai tai tik marskiniu spalva, geltonos kelnes jau butu daugiau isauiantis variantas, ziurint dar nuo tos geltonos atspalvio, as turejau omeny siek tiek "stipresnius" stilius
viska jie kopijuoja, sneka, manieras, isvaida...