QUOTE(Monteverte @ 2018 10 18, 11:40)
Nu aš gal patylėsiu apie tą įspūdį, ypač, kai žmonės teigia, kad į jų vaiką panašus ar pan.
Šiaip gal ne taip mane supranti. Man labai patinka visoks "menas", supranti? Aš anksčiau pati tarp tokių sukiausi. Todėl manęs nenustebinsi dažytais ir visokiais kitais. Bet yra vat toks dalykas. Ta išraiška, būtent paties veido, fizionomijos išraiška. Nenoriu čia viešinti pažįstamo žmogaus, bet nuo paauglystės pažįstu vieną menininką, kuris dargi labai mažo ūgio, kūdutis ir plaukus visaip ten dažo. Nu bet vistiek jis pagal fizionomiją ir veidą yra vyras, supranti, o ne kažkoks ten
Šiaip gal ne taip mane supranti. Man labai patinka visoks "menas", supranti? Aš anksčiau pati tarp tokių sukiausi. Todėl manęs nenustebinsi dažytais ir visokiais kitais. Bet yra vat toks dalykas. Ta išraiška, būtent paties veido, fizionomijos išraiška. Nenoriu čia viešinti pažįstamo žmogaus, bet nuo paauglystės pažįstu vieną menininką, kuris dargi labai mažo ūgio, kūdutis ir plaukus visaip ten dažo. Nu bet vistiek jis pagal fizionomiją ir veidą yra vyras, supranti, o ne kažkoks ten
Nu tai rėžk, netylėk. O jei tyli, vadinasi nieko gero negali pasakyti ir nepažinodama žmogaus iškart priklijuoji etiketę.
Žinok, rimtai turbūt nesuprantu. Tai tau šukuosena, apranga užkliūva, tai dabar jau veido išraiška.
Kas dėl nakvišos vaiko, ji yra rašius, kad jos sūnus dažosi plaukus, tiesiog žmogus turi savo stilių, o gatvėj susilaukė epitetų gaidys ir pan. bei pasiūlymų į galvą, na aš tikiu, kad tu sutikus gatvėj neprasivardžiuotum ir į galvą nesiūlytum, bet jeigu žmogus atrodo ne pagal tavo supratimą, tai automatiškai kaip ir išbrokuotas, prie tų "nenormaliųjų". Šiaip ir tie iš pažiūros vyriški vyrai gali būti morališkai silpni, išvaizda kaip ir nelabai prie ko
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 18, 11:56)
nu kaip ten bebutu, as nenoreciau labai spalvingo vyriskio, kurio apdarai butu panasus i mano
O jeigu būtų geras žmogus, mylėtų tave ir vaikus, babkes namo neštų, labai jau kreiptum dėmesį į aprangą?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 18, 12:09)
tas vaikinas gana garsus youtuberis, nemanau,kad jis gejus , nors nezinau tikrai su kuo jis miega
Tai žinau, kad youtuberis, sūnus jo video žiūri Jisai vedęs, beje.