Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

Bandau suprasti situacija, kiek ji dar normali ir kiek ne. Gal zmoniu zvilgsnis is salies pades pamatyti ar suprasti kazka, ko paciai nepavyksta.

tai ko tada jūs čia norite iš šios temos? jei jums netinka pirmas realus patarimas?
tiesiog pasikalbėti kaip blogai gyvenat?

Atsakyti

Na ne. Mano vyras ne auksinis, as  irgi ne. Bandau suprasti, ar dar imanoma buti kartu.

žodžiu, akivaizdu, kads čia vėl turime reikalą su persina, kuri tik paverkšlens ir galiausiai mus iškoneveiks, pasakydama, kad visgi jos vyra sauksinis, o mes čia kalės ir kaliai smile.gif

Atsakyti

Nesakyciau kad del nieku. Tiesiog sakau savo nuomone, jam tai nepatinka, nes jo kitokia. Ir jis nebegali valdytis. Finale as nutylu. Nutyla ir jis. Niekas nesikeicia iki kito karto. 

O kodel jus rasot " jei tu nenutilsi"? Tai jam prota knisat gal del nieku?

Atsakyti

Saule, tai kodel neatsakai i klausima? Ar tu duodi jam sekso? Kodel jis tave visaip vadina? Kas yra tie "ne niekai"?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiss: 09 spalio 2018 - 12:33

Koks sekantis vyras?

Manau jus vienas kito verti... Sudetinga situacija. Kazkodel manau, kad sekantis vyras tai tikrai jau dauzys. Mano exe gavo nuo kito vyro i snuki

Atsakyti

Sekso nera seniai. Ne visiems jis toks svarbus, kaip paciam. Man nereikia. Vyrui irgi ne.

Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 13:32)
<p>Nesakyciau kad del nieku. Tiesiog sakau savo nuomone, jam tai nepatinka, nes jo kitokia. Ir jis nebegali valdytis. Finale as nutylu. Nutyla ir jis. Niekas nesikeicia iki kito karto. </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72227168" data-time="1539080283"><div><p>O kodel jus rasot " jei tu nenutilsi"? Tai jam prota knisat gal del nieku?</p></div></blockquote><p></p>

Nesuprantu as del tos savos nuomones issakymo. Jei pvz tu ramiai sakai, kad " gal leidziam vaikus i ta ar ana bureli", tai jei jis galvoja priesingai, tai saukia, kad uzsiciauptum su savo nuomone?

Tiesiog idomu kaip tu ta savo nuomone issakai.
Papildyta:
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 13:35)
<p>Sekso nera seniai. Ne visiems jis toks svarbus, kaip paciam. Man nereikia. Vyrui irgi ne.</p>

Taigi esat jauni zmones. Gal tau sexo nereikia, nes tikrai pavargai nuo visko. O vyrui kodel turetu nesinoret?
Atsakyti

Tikrai taip, tas etapas jau praeitas, as jam sakydavau gal tu durnas, keiki mane, o paskui nori i lova? As negaliu taip, man skaudu. 

Seksualinis gyvenimas kazkada buvo labai geras, paskui po truputi viskas keitesi ir turim ka turim. Bet cia problema nera didele, jei mes emociskai butume artimi- noretudi ir prisiliesti, ir apsikabinti, ir daugiau. Dabar nebesinori nei vienam.

Gal ir neduoda. Kazi kuri normali moteris istampytais nervais galetu pult i glebi vyrui, kuris ja zemina ir iskoneveikia.

Atsakyti

Pvz. Man atrodo, kad mums to pirkti nereikia, bereikalingos islaidos. Jis - kam tada dirbam? Man reikia! As gyvenu viena karta!  Ir prasau is to gincas iki isteriju, tada dar prisideda jo priekaistai del to kad as kazkada kazka pasakiau ir t.t. ir t.t  Zinot, mes labai skirtingi. Kur sutariam, - tai vaiku auklejimas.

Konflikto nebuna, jei as nusileidziu iskart, net nepradedu sakyti, ka galvoju.

Nesuprantu as del tos savos nuomones issakymo. Jei pvz tu ramiai sakai, kad " gal leidziam vaikus i ta ar ana bureli", tai jei jis galvoja priesingai, tai saukia, kad uzsiciauptum su savo nuomone? Tiesiog idomu kaip tu ta savo nuomone issakai. Papildyta: Taigi esat jauni zmones. Gal tau sexo nereikia, nes tikrai pavargai nuo visko. O vyrui kodel turetu nesinoret?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule19830: 09 spalio 2018 - 12:45
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 13:28)
<p>Bandau suprasti situacija, kiek ji dar normali ir kiek ne. Gal zmoniu zvilgsnis is salies pades pamatyti ar suprasti kazka, ko paciai nepavyksta.

o ko čia nesuprast? Kriminalinę kroniką kada nors skaitėt? Nu tai žinote, kad yra gyvenančių už jus blogiau, bet tai klausimas ar norite, kad ir jus vieną dieną pvz. dar ir sumuštų?
Jei jums būtų gerai, jūs neatidarinėtumėte temos. O jei jums blogai, keiskite bent ką nors, o tada žiūrėkite kaip sekasi.
Koks skirtumas ką apie jus mano kiti, jums nematomi forumiečiai, kurie gal visiškai kitokius gyvenimo skaudulius turi? Jūs žiūrėkite koks vyras jus tenkintų, koks jums geras būtų, kokio jūs sau norite ir to siekite, o ne į kitus dairykitės.
Vienas neatleis net pirmo kairto, kai jį durnium išvadina, kitas atleis ir 5 neištikimybes. Kiekvieno gi tolerancijos slenkstis kitas
Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 13:44)
<p>Pvz. Man atrodo, kad mums to pirkti nereikia, bereikalingos islaidos. Jis - kam tada dirbam? Man reikia! As gyvenu viena karta!  Ir prasau is to gincas iki isteriju, tada dar prisideda jo priekaistai del to kad as kazkada kazka pasakiau ir t.t. ir t.t  Zinot, mes labai skirtingi. Kur sutariam, - tai vaiku auklejimas.</p>

Bet gal jis is tiesu tu pirkiniu nori ir jie jam reikalingi? Jei zmogus dirba, uzsidirba, finansiskai viskas issidelioja, vaikams valgyt yra ka- tai kodel nepalepint saves?

Atsakyti
QUOTE(saule19830 @ 2018 10 09, 13:12)
<p>Del to, kaip vadina? Oi visaip - kale, idiote, kaip jis neiskentes man zandikauli sulauzys, jei as nenutilsiu, kaip valgyt negalesiu po to, kaip galesiu po policijas lakstyti ir t.t na cia trumpai.</p>

O jūs dar svarstote ar gyventi su juo? Na ligonius reikia gydyti, medicina pažengusi. Jūs galvojate, kad traumuojate tik save? Kokį pavyzdį gauna jūsų vaikai?
Atsakyti