QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 23:13)
nu siaip rubai ne visi ir ne visada, bet tikrai atskleidzia ir orientacija. Pvz maciau vaikina, dazyti blondiniskai plaukai, sukuosena, geletas svarkelis, kelnytes kazkokios bordines, aptemptos, trumpos, bateliai - kurpaites kazkokios, detaliu neprisimenu, bet nu paziurejusi niekaip manes prie tokio netrauku, gal ir ne gejus gal ne trasvestitas, bet nu nelabai jau paprastas vaikinas taip rengsis.
Saip daug dizainieriu gi gejai, tai ir mados man tokios kartais labai gejiskos man tai dzin lai rengaisi kas kaip nori ...
o del mesos, tai tame ir esme, kad pries 30m ir dar Lietuvos kaime ji buvo kitaip auginama, ten versis i jauti uzaugdvao per 1,5m, jei neklystu, cia per 6 men uzauga ir tikrai labai retai, kas ten mesa valge 3 k per diena, juk visi tebesaukia, kad truko mesos . As nesakau tikrai, kad mesos valgymas keicia orientacijas, bet neisku visgi kaip veikia, kaip ir sakiau gydytoja vakar per radija sake, jei zmones valgo daug mesos, kur pasaruose antibiotikai, tai gali jiem neveikti antibiotikai, kai suserga, gal pirreikti jau labai stipriu. Ir apie hormonus irgi visokiu yra nuomoniu, kazin ar yra normaliai istirta, kaip jie veikia mus ateja is mitybos...
o orienyacija labiausiai veikia masiu psichologija, tam tikri istransliuojami dalykai per medijas izymybes ir t.t. mes esam kopijuojantys kitus gyvunai, jaunimas, ypac jei i snestabiliu seimu, kur nera rysio su tevais, kur matomi negeri pvz, jei lengviau paisduoda itakom ivairiom, nuo alkoholio iki gejiskumu, juk dabar daufuma ne gejai i plaukiojancios orientacijos, bando su visais nes daug kur taip jau ir mokyklose moko, kad viskas cia gerai, eikit ir bandykit, o paaugliai gi tokie yra, kad idomu bandyti...pazystamas pasakojo, jis mokesi Ispanijoje, tai ten moke per pamokas lyt svietimo, kaip atlikti gejiskus ly santykius...su detalem...
ci amaziau otkio sveitimo, bet irgi kiek su jaunimu pabendrauju, tai jiem viskas geria ir viskas normalu, esu maciusi pvz naktiniam klube kaip vaikinai ale bludija, vienas kitam i siknas bado...nu lyg ne gejai su panelem ateje ...
Saip daug dizainieriu gi gejai, tai ir mados man tokios kartais labai gejiskos man tai dzin lai rengaisi kas kaip nori ...
o del mesos, tai tame ir esme, kad pries 30m ir dar Lietuvos kaime ji buvo kitaip auginama, ten versis i jauti uzaugdvao per 1,5m, jei neklystu, cia per 6 men uzauga ir tikrai labai retai, kas ten mesa valge 3 k per diena, juk visi tebesaukia, kad truko mesos . As nesakau tikrai, kad mesos valgymas keicia orientacijas, bet neisku visgi kaip veikia, kaip ir sakiau gydytoja vakar per radija sake, jei zmones valgo daug mesos, kur pasaruose antibiotikai, tai gali jiem neveikti antibiotikai, kai suserga, gal pirreikti jau labai stipriu. Ir apie hormonus irgi visokiu yra nuomoniu, kazin ar yra normaliai istirta, kaip jie veikia mus ateja is mitybos...
o orienyacija labiausiai veikia masiu psichologija, tam tikri istransliuojami dalykai per medijas izymybes ir t.t. mes esam kopijuojantys kitus gyvunai, jaunimas, ypac jei i snestabiliu seimu, kur nera rysio su tevais, kur matomi negeri pvz, jei lengviau paisduoda itakom ivairiom, nuo alkoholio iki gejiskumu, juk dabar daufuma ne gejai i plaukiojancios orientacijos, bando su visais nes daug kur taip jau ir mokyklose moko, kad viskas cia gerai, eikit ir bandykit, o paaugliai gi tokie yra, kad idomu bandyti...pazystamas pasakojo, jis mokesi Ispanijoje, tai ten moke per pamokas lyt svietimo, kaip atlikti gejiskus ly santykius...su detalem...
ci amaziau otkio sveitimo, bet irgi kiek su jaunimu pabendrauju, tai jiem viskas geria ir viskas normalu, esu maciusi pvz naktiniam klube kaip vaikinai ale bludija, vienas kitam i siknas bado...nu lyg ne gejai su panelem ateje ...
Taip, atskleidžia, esu mačius vaikinų, kur galėčiau lažintis, kad gėjai, aptemptos kelnės, auskarai, šiek tiek makeup, bet man jie įdomūs pasižiūrėt, traukia akį
Aš manau, kad netradicinės orientacijos žmonės tokie gimsta (apie Tailandą nekalbam, kur berniukus tėvai į prostituciją parduoda) ir mėsos valgymas prieš 30 m ar dabar yra visiškai nei prie ko.
Tai px, kas kaip nori, taip gyvena, lai blūdija tie vaikinai, so? Kaip bebūtų, prieš prigimtį nepapūsi, jeigu vaikas gimė hetero, nuo to jis gėjum nepataps. Dukros buvusi klasiokės brolis dvynys, šiuo metu dukros bendraklasis, nuo pat mažens mėgdavo rengtis motinos rūbais, avėt aukštakulnius, patinka darytis makeup, jam dabar 13, bet jau seniai suprato, kad yra gėjus, o vat sesuo dvynė su berniukais draugauja. Aišku, tokia ten ir draugystė, vaikai vistik, bet kiek dukra papasakoja, omg kokios dramos vyksta tarp 13kamečių Tai jeigu tai šeimos, aplinkos įtaka, kodėl nei kiek neįtakojo jo sesės? Arba pvz auga šeimoj keli vaikai ir vienas iš jų gėjus, tai kodėl ne visi tuomet?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 18, 09:03)
tie susikompleksavę paprastučiai tai aišku, kad nėra ko šnekėt, bet stilius juk būna ne vien tik, kad apsirenkim kaip gėjukai ir mergaitės, bet būna ir rokeriai, baikeriai, punkai ir t.t.
netikiu, kad tu pati rinktumeisi tą pirmą variantą
netikiu, kad tu pati rinktumeisi tą pirmą variantą
Va pvz šitas vaikinas, spėk, gėjus ar ne gėjus? O gal atpažinsi jį arba foto pasigooglinsi, bet please, pirmas įspūdis koks?