QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 12:43)
vava ,iskrypsta pasaulis,
vakar nustebau net per radija minejo gydytoja, kad daug mesos valgyti nesveika, del antibiotiku, kuriu buna pasaruose ir paskui mesoje,
O seniau girdejau apie hormonus, kurios suvalgo zmones valgydami mesa, nezinau aisku kiek kas patvirtinta, bet senovei tiek mesos niekas nevalgydavo, budavo pasnikai ir t.t. o dabar neaisku ka mes valgom ir kuo tampam...
vakar nustebau net per radija minejo gydytoja, kad daug mesos valgyti nesveika, del antibiotiku, kuriu buna pasaruose ir paskui mesoje,
O seniau girdejau apie hormonus, kurios suvalgo zmones valgydami mesa, nezinau aisku kiek kas patvirtinta, bet senovei tiek mesos niekas nevalgydavo, budavo pasnikai ir t.t. o dabar neaisku ka mes valgom ir kuo tampam...
Tik nereikia lialia. Kas kaip nori, tas taip ir rengiasi, tiesiog tokia mada tarp jaunimo ir su seksualine orientacija tai neturi nieko bendro.
"Šukuosenytė durnoviška", monteverte, kas tau durnoviška, kitam gal labai gražu, gal tu kažkam durnoviška atrodai?
Aš kai buvau maža, o tai buvo daugiau nei prieš 30 metų, pas mano tėvus ir močiutę mėsa buvo kasdienis valgis, bet kažkodėl nei viena iš 3 sesių lezbėm nepatapom, tai prie ko čia mėsos valgymas? Tiesa, mes valgydavom savo užauginto gyvulio mėsą, ir ką? Seneliai pakankamai ilgą amžių nugyveno, mamai virš 70, sveikata nesiskundžia, tfu tfu tfu, nors prie to, kad valgo mėsą, dar ir rūko.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 13:41)
taip ir nesuvokei vištos smegenėlėmis, kad pati pachodkė, žingsniukai moteriški, fizionomija visa yra kertinis dalykas, net ne kelnės
Bet tu pabrėžei ne tik eiseną, bet ir šukuoseną, kelnes.