Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas su vyru del vaiku

QUOTE(lutuke123 @ 2018 10 17, 12:43)
vava ,iskrypsta pasaulis,
vakar nustebau net per radija minejo gydytoja, kad daug mesos valgyti nesveika, del antibiotiku, kuriu buna pasaruose ir paskui mesoje,
O seniau girdejau apie hormonus, kurios suvalgo zmones valgydami mesa, nezinau aisku kiek kas patvirtinta, bet senovei tiek mesos niekas nevalgydavo, budavo pasnikai ir t.t. o dabar neaisku ka mes valgom  ir kuo tampam...

Tik nereikia lialia. Kas kaip nori, tas taip ir rengiasi, tiesiog tokia mada tarp jaunimo ir su seksualine orientacija tai neturi nieko bendro.

"Šukuosenytė durnoviška", monteverte, kas tau durnoviška, kitam gal labai gražu, gal tu kažkam durnoviška atrodai?

Aš kai buvau maža, o tai buvo daugiau nei prieš 30 metų, pas mano tėvus ir močiutę mėsa buvo kasdienis valgis, bet kažkodėl nei viena iš 3 sesių lezbėm nepatapom, tai prie ko čia mėsos valgymas? Tiesa, mes valgydavom savo užauginto gyvulio mėsą, ir ką? Seneliai pakankamai ilgą amžių nugyveno, mamai virš 70, sveikata nesiskundžia, tfu tfu tfu, nors prie to, kad valgo mėsą, dar ir rūko.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 13:41)
taip ir nesuvokei vištos smegenėlėmis, kad pati pachodkė, žingsniukai moteriški, fizionomija visa yra kertinis dalykas, net ne kelnės biggrin.gif

Bet tu pabrėžei ne tik eiseną, bet ir šukuoseną, kelnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 17 spalio 2018 - 18:40
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 17, 19:17)

tai aš dėl bendro vaizdo susidarymo apie žmogų, juk neįkelsiu jo čia foto, o ieškoti kažką nete nu kvaila būtų, greičiau parašyti kas ir kaip smile.gif bet esmė ta, kad reikia suprasti kertinį dalyką, kas akcentuojama. Juk kalba iš viso buvo apie moteriškų, ilgų postų rašymą, o ne apie šukuosenas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 spalio 2018 - 19:45
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 20:45)
tai aš dėl bendro vaizdo susidarymo apie žmogų, juk neįkelsiu jo čia foto, o ieškoti kažką nete nu kvaila būtų, greičiau parašyti kas ir kaip smile.gif bet esmė ta, kad reikia suprasti kertinį dalyką, kas akcentuojama. Juk kalba iš viso buvo apie moteriškų, ilgų postų rašymą, o ne apie šukuosenas

Ja ja, burtinyke sarlatane. Negali visgi pripazinti, kad susimovei.
Tu akcentavai ne ilgus postus ( beje ilgais kai kada vare ir Blondinas ir Klajoklis) , o isvaizda - trumpos aptemptos kelnes, sukuosena.
Deliojot gi cia abi sesytes nuokvakos kazkokiu bernu fotkes, saipetes, kad issigimsta vyrai. Tai jusu elgesys tik parodo kokios esat netolerantiskos anjsciau laiko susenusios bobciaros. Nes pvz kai buvau jauna, megdavau mini. Iseidavau is laiptines, sedi is abieju pusiu tako babunes ir aimanuoja " vaje vaje, mano laikais taip neeebuuuvo".
Tu, senmerge, ir ana tavo " sesyte" ir esat tos babulencijos, kurioms nesuprast jaunimo.
Papildyta:

Tu akcentavai ne ilgus postus ( beje ilgais kai kada vare ir Blondinas ir Klajoklis) , o isvaizda - trumpos aptemptos kelnes, sukuosena.
Deliojot gi cia abi sesytes nuokvakos kazkokiu bernu fotkes, saipetes, kad issigimsta vyrai. Tai jusu elgesys tik parodo kokios esat netolerantiskos anjsciau laiko susenusios bobciaros. Nes pvz kai buvau jauna, megdavau mini. Iseidavau is laiptines, sedi is abieju pusiu tako babunes ir aimanuoja " vaje vaje, mano laikais taip neeebuuuvo".
Tu, senmerge, ir ana tavo " sesyte" ir esat tos babulencijos, kurioms nesuprast jaunimo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 21:18)

eik eik, nesusimovėle tu, abortuotom smegenim smile.gif
palygino moteriškus mini su nevyriškais bernais biggrin.gif

supratau kur tau "skauda", užauginai vištuką, vaikšto kaip merga apsirengęs, be figūros, be vyriškumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 17 spalio 2018 - 20:23
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 21:19)
eik eik, nesusimovėle tu, abortuotom smegenim smile.gif

supratau kur tau "skauda", užauginai vištuką, vaikšto kaip merga apsirengęs, be figūros, be vyriškumo biggrin.gif

Babulencija esi ir tiek. Man visiskai vienodai ar zmoniu stilius gotai, ar hipsteriai ar moksliukai. Kiekvienas yra asmenybe. O tu esi senmerge netoletantiska babulencija.

Ir vel klysti - mano vaikis sportu po studiju ir darbo uzsiima. Stilius pagal uzsiemima ir kad butu patogu.

O saipytis is kitaip atrodancio jaunimo -"na kelnytes aptemptos, sukuosena" - labai zema. Gal jiems is taves juokas ima. Bet reiskia jie protingesni uz tave - nesisaipo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 21:46)
Babulencija esi ir tiek. Man visiskai vienodai ar zmoniu stilius gotai, ar hipsteriai ar moksliukai. Kiekvienas yra asmenybe. O tu esi senmerge netoletantiska babulencija.

Ir vel klysti - mano vaikis sportu po studiju ir darbo  uzsiima. Stilius pagal uzsiemima ir kad butu patogu.

O saipytis is kitaip atrodancio jaunimo -"na kelnytes aptemptos, sukuosena" -  labai zema. Gal jiems is taves juokas ima. Bet reiskia jie protingesni uz tave - nesisaipo.

čia priėjo cambala (kuri niekada iš nieko nesišaipo, žiūr. visas jos žinutes) ir tarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 17, 19:17)
Tik nereikia lialia. Kas kaip nori, tas taip ir rengiasi, tiesiog tokia mada tarp jaunimo ir su seksualine orientacija tai neturi nieko bendro.
"Šukuosenytė durnoviška", monteverte, kas tau durnoviška, kitam gal labai gražu, gal tu kažkam durnoviška atrodai?
Aš kai buvau maža, o tai buvo daugiau nei prieš 30 metų, pas mano tėvus ir močiutę mėsa buvo kasdienis valgis, bet kažkodėl nei viena iš 3 sesių lezbėm nepatapom, tai prie ko čia mėsos valgymas? Tiesa, mes valgydavom savo užauginto gyvulio mėsą, ir ką? Seneliai pakankamai ilgą amžių nugyveno, mamai virš 70, sveikata nesiskundžia, tfu tfu tfu, nors prie to, kad valgo mėsą, dar ir rūko.
Papildyta:

nu siaip rubai ne visi ir ne visada, bet tikrai atskleidzia ir orientacija. Pvz maciau vaikina, dazyti blondiniskai plaukai, sukuosena, geletas svarkelis, kelnytes kazkokios bordines, aptemptos, trumpos, bateliai - kurpaites kazkokios, detaliu neprisimenu, bet nu paziurejusi niekaip manes prie tokio netrauku, gal ir ne gejus gal ne trasvestitas, bet nu nelabai jau paprastas vaikinas taip rengsis.
Saip daug dizainieriu gi gejai, tai ir mados man tokios kartais labai gejiskos biggrin.gif man tai dzin lai rengaisi kas kaip nori ...

o del mesos, tai tame ir esme, kad pries 30m ir dar Lietuvos kaime ji buvo kitaip auginama, ten versis i jauti uzaugdvao per 1,5m, jei neklystu, cia per 6 men uzauga ir tikrai labai retai, kas ten mesa valge 3 k per diena, juk visi tebesaukia, kad truko mesos biggrin.gif . As nesakau tikrai, kad mesos valgymas keicia orientacijas, bet neisku visgi kaip veikia, kaip ir sakiau gydytoja vakar per radija sake, jei zmones valgo daug mesos, kur pasaruose antibiotikai, tai gali jiem neveikti antibiotikai, kai suserga, gal pirreikti jau labai stipriu. Ir apie hormonus irgi visokiu yra nuomoniu, kazin ar yra normaliai istirta, kaip jie veikia mus ateja is mitybos...
o orienyacija labiausiai veikia masiu psichologija, tam tikri istransliuojami dalykai per medijas izymybes ir t.t. mes esam kopijuojantys kitus gyvunai, jaunimas, ypac jei i snestabiliu seimu, kur nera rysio su tevais, kur matomi negeri pvz, jei lengviau paisduoda itakom ivairiom, nuo alkoholio iki gejiskumu, juk dabar daufuma ne gejai i plaukiojancios orientacijos, bando su visais nes daug kur taip jau ir mokyklose moko, kad viskas cia gerai, eikit ir bandykit, o paaugliai gi tokie yra, kad idomu bandyti...pazystamas pasakojo, jis mokesi Ispanijoje, tai ten moke per pamokas lyt svietimo, kaip atlikti gejiskus ly santykius...su detalem...
ci amaziau otkio sveitimo, bet irgi kiek su jaunimu pabendrauju, tai jiem viskas geria ir viskas normalu, esu maciusi pvz naktiniam klube kaip vaikinai ale bludija, vienas kitam i siknas bado...nu lyg ne gejai su panelem ateje ...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 22:20)
čia priėjo cambala (kuri niekada iš nieko nesišaipo, žiūr. visas jos žinutes) ir tarė biggrin.gif

Jo, tare.
Paziurekim i Sveikatos ministra - pilvo preso nera, papai paaugles papiniko reikia.
I Sirinskiene . Gerai, isvaizda palikim nuosaly, o protas?
Atsakyti
Nu kas jau dabar mesa 3k dienoj valgo? Argi kotletus kepat pusryciams?

Del tu aprangu, tai kuo didesnis ir ivairesnis miestas, tuo ivairiau zmones rengiasi, nebijo issikirti. Su orientacija tai nesusije. O tie jusu vadinami "normalus", as juos pavadinciau trediciniais paprastuciais. Na ir gyvenime jie dazniausiai tokie buna telpa tys i visskius remus ir neissiskiriantys. O tie spalvingi dazniausiai gyvenima nusispalvine buna. Aisku ne visad tik teigiamai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2018 10 17, 23:28)
Jo, tare.
Paziurekim i Sveikatos ministra - pilvo preso nera, papai paaugles papiniko reikia.
I Sirinskiene . Gerai, isvaizda palikim nuosaly, o protas?

Nu va, viskas kaip ant delno, kaip cvambalė nesišaipo biggrin.gif
Tu tikrai tokia kvaila, kad kituose baksnoji tai, ką pati darai?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2018 10 18, 08:28)
Nu kas jau dabar mesa 3k dienoj valgo? Argi kotletus kepat pusryciams?

Del tu aprangu, tai kuo didesnis ir ivairesnis miestas, tuo ivairiau zmones rengiasi, nebijo issikirti. Su orientacija tai nesusije. O tie jusu vadinami "normalus", as juos pavadinciau trediciniais paprastuciais. Na ir gyvenime jie dazniausiai tokie buna telpa tys i visskius remus ir neissiskiriantys. O tie spalvingi dazniausiai gyvenima nusispalvine buna. Aisku ne visad tik teigiamai. biggrin.gif

tie susikompleksavę paprastučiai tai aišku, kad nėra ko šnekėt, bet stilius juk būna ne vien tik, kad apsirenkim kaip gėjukai ir mergaitės, bet būna ir rokeriai, baikeriai, punkai ir t.t.
netikiu, kad tu pati rinktumeisi tą pirmą variantą smile.gif
Atsakyti

Kartais bendras vaizdas gali būti apgaulingas ir aplamai, koks skirtumas kas kaip rengiasi? Aš manau, netradicinės orientacijos žmonių buvo visais laikais, tik tuomet jie slapstėsi, kai dabar gali drąsiai reikštis, bet ir tai ne visur. Užtenka vien lietuvių komentarus pasiskaityt, žiauru, "sudegint, uždaužyt išsigimėlius" o dėl ko, tik dėl kitokios orientacijos, bet juk jie niekam nieko blogo nedaro, tai nx šaipytis iš jų išvaizdos?
Aš matau, kas parašyta. Pasikartosiu- išsišaipei iš išvaizdos, eisenos.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 17, 21:19)

O kas yra vyriškas bernas? Tu tai jau iš savo vaiko ohoho vyrą padarytum, ane?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 10 18, 10:12)
Kartais bendras vaizdas gali būti apgaulingas ir aplamai, koks skirtumas kas kaip rengiasi? Aš manau, netradicinės orientacijos žmonių buvo visais laikais, tik tuomet jie slapstėsi, kai dabar gali drąsiai reikštis, bet ir tai ne visur. Užtenka vien lietuvių komentarus pasiskaityt, žiauru, "sudegint, uždaužyt išsigimėlius" o dėl ko, tik dėl kitokios orientacijos, bet juk jie niekam nieko blogo nedaro, tai nx šaipytis iš jų išvaizdos?
Aš matau, kas parašyta. Pasikartosiu- išsišaipei iš išvaizdos, eisenos.
Papildyta:

O kas yra vyriškas bernas? Tu tai jau iš savo vaiko ohoho vyrą padarytum, ane?

toks, kuris išgyventų net ir žiauriomis sąlygomis (kaip priklauso vyrui), o ne šių dienų verksnys jaunuolis. Kartą man paskambino toks vienas verksnys su "darbiniu pasiūlymu". Visų pirma, jis net prisistatyti nemokėjo, suvebleno kažką ten nesąmoningai, po to pareiškė, kad renka duomenis apie mano verslą blink.gif ar pan., o kai apsodinau jį truputį (bet gražioje formoje), jei nemoka dirbti, tai pareiškė, kad aš labai jį sunervijau, sugadinau jam dieną ir baisią traumą padariau blink.gif biggrin.gif
norėčiau aš tokį pamatyti pvz. į tremtį vežamą ax.gif
Atsakyti